Hbo-opleiding International Business (studietaal Engels)

basecamp-studeren-prjoect
Meld je aan
De opleiding start 2 keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
 • 1 op 1 gesprek
  Stel al je vragen aan een specialist
Open Dagen
Meelopen, Proefstuderen etc.
 • 11nov
  12nov
  Open Dag
  Nijmegen - 10:00 - 15:00
 • 18nov
  Open Dag
  Arnhem - 10:00 - 14:00

De opleiding start 1 september 2023 en 1 februari 2024

Wil jij alles leren over financiën, marketing, management en multinationals? International Business kickstart jouw carrière in het internationale bedrijfsleven. Zaken doen in het buitenland. Andere culturen leren kennen. En bedrijven klaarstomen voor de toekomst. Klaar om het initiatief te nemen?

Knoop doorhakken: tips voor een weloverwogen (studie)keuze

Twijfel je over een studiekeuze? Dat is begrijpelijk, want er zijn enorm veel opties. En wil je eigenlijk nu wel gaan studeren of kies je liever voor een tussenjaar? Niet gevreesd, we hebben een aantal oefeningen voor je op een rijtje gezet om een studie te kiezen. Zo maak je een weloverwogen (studie)keuze. Ben jij klaar om te kiezen? 

Twijfel je over je studiekeuze? Doe de check, kom naar de Open Dagen en volg een voorlichting. Wie weet is een tussenjaar ook wat voor jou!

Waarom de Engelstalige opleiding International Business?

Heel veel keuze 

Je kiest je eigen specialisatie. Beslis zelf hoe lang je naar het buitenland gaat. En welke Europese taal je gaat leren.

studenten

Leren door te doen

Werken aan uitdagende projecten in het echte bedrijfsleven – in Nederland of daarbuiten. Zo ben je straks klaar voor de praktijk.

basecamp-studeren-prjoect

Bekende business school

De International School of Business leidt al jaren professionals op die het internationale bedrijfsleven vormgeven.

studenten

Topbedrijven

Stage lopen bij internationale organisaties als Deloitte Consulting, KLM, BMW, of L’Oréal? Ga ervoor!

overleg

Geen grenzen

Je studiegenoten komen van over de hele wereld – uit meer dan 60 landen! Zo leer je een hoop mensen en culturen kennen.

studenten-project

Actieve community

Je bent onderdeel van een actieve community van studenten en docenten. We organiseren allerlei activiteiten en je leert veel mensen kennen. Hier bouw jij al aan je netwerk.

Tafeltennis

Snel naar

Je propedeuse International Business

In je 1e jaar van International Business krijg je een goed beeld van de opleiding en het beroep. Wil je meer weten over hoe jouw eerste jaar eruitziet?

30479 Student studeren

Toelatingsinformatie

Heb je mbo, havo of vwo gedaan, een buitenlands diploma op zak of ben je 21+ jaar? En wil je een studie beginnen? Bekijk de toelatingsvoowaarden hier.

28693 studenten lachen

Bezoek de Open Dag

Past deze Engelstalige opleiding echt bij jou? Ontdek het tijdens de volgende Open Dagen. Stel je vragen aan docenten en studenten van de opleiding en proef de sfeer!

65863 Ruitenberglaan 31

Aanmelden in 6 stappen

Je hebt een studie gekozen en wilt je aanmelden. Maar wat moet je daarvoor regelen? Lees hier meer over hoe jij je gemakkelijk kunt aanmelden in 6 stappen.

441231 null

Hbo International Business in cijfers

  25Contacturengemiddeld per week
  15Zelfstudie urengemiddeld per week
  95%Baangarantiebinnen 1 jaar
  €2.150Bruto startsalarisbij een fulltime baan

Dynamische carrièreBaankansen met International Business

Na de Engelstalige bachelor International Business ben je klaar voor een toffe job in het dynamische internationale bedrijfsleven. Meetings organiseren, nieuwe markten verkennen, marketingcampagnes opzetten en onderhandelen met klanten: geen dag is hetzelfde. Je gaat geregeld op reis. Vanuit een starterspositie groei je door – in de richting die jij wilt.

studenten-studeren

Van alle markten thuisDit ga je leren

Als student aan de HAN ontdek je alle kanten van international business and management. Je leert een vreemde taal en draait mee bij echte bedrijven, in uitdagende projecten. Je kiest zelf waar je je verder in verdiept. Ontwikkel je tot Finance expert, of ontdek alles over Organization & Change. Ben je meer van Marketing & Sales? Of ga je voor Supply Chain Management? Dit ga je leren: 

 • internationale online campagnes opzetten; 
 • internationale salesplannen opzetten; 
 • bedrijven financieel analyseren; 
 • bedrijven adviseren over reorganisaties. 
studenten-studeren

The Place2beHAN Campus Arnhem

Het gebouw waarin je International Business gaat studeren ligt in het hart van de HAN-campus in Arnhem. Na je colleges kun je de bieb in, of aan de slag met een project in een van de groepsruimtes. Of je gaat lekker sporten of een drankje doen met studiegenoten.

minor-studenten-project

Ask a International Business studentContact with the teachers

Een kijkje in de keuken van de International School of Business

International Business is onderdeel van de International School of Business, onze eigen internationale community. Hier komt alles bij elkaar: internationale studenten, je lesaanbod, een alumninetwerk, partneruniversiteiten en -bedrijven én natuurlijk het campusleven. Dit is de komende jaren jouw wereld, waarin je geïnspireerd wordt om te leren en te groeien – tijdens je studie én daarna.

Ask a International Business studentWat betekent International School of Business voor jou?

Opleidingen vergelijkenInternational Business in Cijfers

Hoe tevreden zijn studenten over International Business bij de HAN? Dat zie je in 1 oogopslag bij Studie in Cijfers. Vergelijk jouw opleiding met het landelijk gemiddelde en check wat interessante cijfers. Hoeveel procent haalt binnen 5 jaar zijn diploma, bijvoorbeeld?

Die cijfers kunnen jou helpen bij je studiekeuze. Stel, een opleiding heeft meer contacturen dan gemiddeld. Spreekt dat jou aan, of ga je juist liever zelfstandig aan het werk? Hoe meer je van een opleiding weet, hoe beter je een keuze kunt maken!

Twee dames lachend mediatheek

Benieuwd naar International Business?

Kom langs op de HAN en ontdek of deze Engelstalige bachelor bij jou past. Loop over de campus, stel al je vragen aan studenten en docenten en ontdek wat internationaal studeren betekent. Onze deuren staan altijd open!

studenten-project

Anderen bekeken ook

Communication (studietaal Engels)

De hbo communication is een voltijd Bachelor opleiding.

Communicatie is de onmisbare schakel tussen klant en bedrijf. Tussen goed doel en donateur. En tussen burger en overheid. Merken opbouwen, public relations onderhouden en pakkende marketingstrategieën ontwikkelen. Elke organisatie heeft een eigen verhaal. Vertel jij het zó dat de wereld het hoort?

kantine-studeren

Commerciële Economie

Voltijd Bachelor opleiding

Met deze marketing en sales opleiding leer je de wensen en behoeften van jouw doelgroep te onderzoeken en te vertalen in een slimme marketingcampagne. Je weet als geen ander klanten aan je te binden met de juiste verkooptechnieken. Dit alles met oog voor de maatschappelijke impact van jouw ideeën.

CE studenten en docent met laptop brew

Bedrijfskunde

Voltijd Bachelor opleiding

Flexibel zijn en slim innoveren is voor bedrijven een must. Markten kunnen onrustig zijn, maar jij houdt het hoofd koel. Jij wordt de expert om organisaties duurzaam te verbeteren en te vernieuwen. Bedrijfskunde is gericht op de praktijk: je leert door te doen!

408043 Foto Bedrijfskunde voltijd Nijmegen, studenten buiten

Ondernemerschap & Retail Management

Voltijd Bachelor opleiding

Droom jij ervan een eigen bedrijf te beginnen, een retailonderneming te runnen of een familiebedrijf over te nemen? Ben je ondernemend, durf je risico’s te nemen en ben je een tikkeltje eigenwijs? Ondernemerschap & Retail Management leidt de ondernemers en ondernemende managers van de toekomst op!

homebase

HBO-Rechten

Beleid maken voor een gemeente. Vaststellen van arbeidsovereenkomsten. Opstellen van algemene voorwaarden. Heb je iets met taal én ben je een echte doorzetter die zaken graag tot de bodem uitzoekt? Meer weten over juridisch handelen en bemiddelen? Dan is HBO-Rechten iets voor jou!

studenten in de les, HBO Rechten, FEM

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Volgende paginaJouw toekomst

Een vaste baan, zelfstandig ondernemer of doorstuderen? Zeg het maar!

basecamp-studeren-prjoect