Hbo opleiding International Business Engelstalig

basecamp-studeren-prjoect
Meld je aan
De opleiding start 2 keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Kom langs
Open Dagen, Activiteiten etc.
 • Activiteiten
  Plan nu een afspraak in

De opleiding start 1 september 2021 en 1 februari 2022

Wil jij alles leren over financiën, marketing, management en multinationals? International Business kickstart jouw carrière in het internationale bedrijfsleven. Zaken doen in het buitenland. Andere culturen leren kennen. En bedrijven klaarstomen voor de toekomst. Klaar om het initiatief te nemen?

Kijk de Online Open Dag terug

Op 27 maart was de laatste Online Open Dag van dit studiejaar. Heb jij 'm gemist? Of wil je de info en voorlichting van International Business nog een keer bekijken? Dat kan! Scroll nog eens op je gemak over de pagina vol interviews, video's en FAQ's.

voltijd campagne durf Esmee 2019. Breed

Waarom de Engelstalige opleiding International Business?

Heel veel keuze 

Je kiest je eigen specialisatie. Beslis zelf hoe lang je naar het buitenland gaat. En welke Europese taal je gaat leren.

studenten

Leren door te doen

Werken aan uitdagende projecten in het echte bedrijfsleven – in Nederland of daarbuiten. Zo ben je straks klaar voor de praktijk.

basecamp-studeren-prjoect

Bekende business school

De International School of Business leidt al jaren professionals op die het internationale bedrijfsleven vormgeven.

studenten

Topbedrijven

Stage lopen bij internationale organisaties als Deloitte Consulting, KLM, BMW, of L’Oréal? Ga ervoor!

overleg

Geen grenzen

Je studiegenoten komen van over de hele wereld – uit meer dan 60 landen! Zo leer je een hoop mensen en culturen kennen.

studenten-project

Actieve community

Je bent onderdeel van een actieve community van studenten en docenten. We organiseren allerlei activiteiten en je leert veel mensen kennen. Hier bouw jij al aan je netwerk.

Tafeltennis

Een combinatie van studeren op de HAN en vanuit huisHAN Campus is open

Sinds de uitbraak van het coronavirus is de HAN overgestapt op afstandsonderwijs. Een prima alternatief, maar niet ideaal als je net aan je studie begint. Eerstejaars studenten van de opleiding International Business starten in september met 2 dagen onderwijs op de campus in Arnhem. Dan kun je dus mooi je klasgenoten en docenten persoonlijk leren kennen. Naast de uren op de campus studeer je vanuit huis en volg je thuis de overige lessen online.

Koffiehoek Laan van Scheut 10 Nijmegen

Dynamische carrièreBaankansen met International Business

Na de Engelstalige bachelor International Business ben je klaar voor een toffe job in het dynamische internationale bedrijfsleven. Meetings organiseren, nieuwe markten verkennen, marketingcampagnes opzetten en onderhandelen met klanten: geen dag is hetzelfde. Je gaat geregeld op reis. Vanuit een starterspositie groei je door – in de richting die jij wilt.

studenten-studeren

Van alle markten thuisDit ga je leren

Als student aan de HAN ontdek je alle kanten van international business and management. Je leert een vreemde taal en draait mee bij echte bedrijven, in uitdagende projecten. Je kiest zelf waar je je verder in verdiept. Ontwikkel je tot Finance expert, of ontdek alles over Organization & Change. Ben je meer van Marketing & Sales? Of ga je voor Supply Chain Management? Dit ga je leren: 

 • internationale online campagnes opzetten; 
 • internationale salesplannen opzetten; 
 • bedrijven financieel analyseren; 
 • bedrijven adviseren over reorganisaties. 
studenten-studeren

Ask a International Business studentContact with the teachers

International School of Business

International Business is onderdeel van de International School of Business, onze eigen internationale community. Hier komt alles bij elkaar: internationale studenten, je lesaanbod, een alumninetwerk, partneruniversiteiten en -bedrijven én natuurlijk het campusleven. Dit is de komende jaren jouw wereld, waarin je geïnspireerd wordt om te leren en te groeien – tijdens je studie én daarna.

klasensessie

Ask a International Business studentWat betekent International School of Business voor jou?

Opleidingen vergelijkenInternational Business in Cijfers

Hoe tevreden zijn studenten over International Business bij de HAN? Dat zie je in 1 oogopslag bij Studie in Cijfers. Vergelijk jouw opleiding met het landelijk gemiddelde en check wat interessante cijfers. Hoeveel procent haalt binnen 5 jaar zijn diploma, bijvoorbeeld?

Die cijfers kunnen jou helpen bij je studiekeuze. Stel, een opleiding heeft meer contacturen dan gemiddeld. Spreekt dat jou aan, of ga je juist liever zelfstandig aan het werk? Hoe meer je van een opleiding weet, hoe beter je een keuze kunt maken!

Twee dames lachend mediatheek

Benieuwd naar International Business?

Kom langs op de HAN en ontdek of deze Engelstalige bachelor bij jou past. Loop over de campus, stel al je vragen aan studenten en docenten en ontdek wat internationaal studeren betekent. Onze deuren staan altijd open!

studenten-project

The Place2beHAN Campus Arnhem

Het gebouw waarin je International Business gaat studeren ligt in het hart van de HAN-campus in Arnhem. Na je colleges kun je de bieb in, of aan de slag met een project in een van de groepsruimtes. Of je gaat lekker sporten of een drankje doen met studiegenoten.

minor-studenten-project

Anderen bekeken ook

Commerciële Economie

Voltijd Bachelor

Diesel, Coca-Cola, iPhone? Jij weet na de opleiding Commerciële Economie wat nodig is om een ijzersterk merk neer te zetten. Merken die perfect aansluiten bij wat de consument wil.

CE studenten en docent met laptop brew

Bedrijfskunde

Voltijd Bachelor

Bedrijfskunde is een brede managementsopleiding. Jij onderzoekt of plannen van de directie haalbaar zijn. Je berekent, adviseert en onderzoekt op het gebied van management, economie en recht.

studeren

Ondernemerschap & Retail Management

Voltijd Bachelor

Droom jij van een eigen bedrijf of wil je een zaak runnen? Met de opleiding Ondernemerschap & Retail Management leg je een stevig fundament onder jouw toekomst als (zelfstandig) ondernemer.

homebase

HBO-Rechten

Voltijd Bachelor

Kies je voor HBO-Rechten, dan word je een praktijkgerichte jurist die zeer goed op de hoogte is van het recht en de actuele wet- en regelgeving.

studenten in de les, HBO Rechten, FEM

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Volgende paginaJouw toekomst

Een vaste baan, zelfstandig ondernemer of doorstuderen? Zeg het maar!

basecamp-studeren-prjoect