Meld je aan
De opleiding start 2 keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
 • 1 op 1 gesprek
  Stel al je vragen aan een specialist
Open Dagen
Meelopen, Proefstuderen etc.
 • 11nov
  12nov
  Open Dag
  Nijmegen - 10:00 - 15:00
 • 18nov
  Open Dag
  Arnhem - 10:00 - 14:00

Jouw toekomst met International Business

Zie jij jezelf wel werken in een internationale omgeving? Lijkt het je gaaf om bedrijven te helpen over de grens uit te breiden, om nieuwe markten aan te spreken en meer winst te maken? Of wil je zorgen dat fusies en overnames in goede banen worden geleid? Met de hbo International Business kan het allemaal.

basecamp-studeren-prjoect

Beroepen

Na je opleiding International Business reis je de hele wereld rond. Of je nu aan de slag gaat in een managementfunctie, je verdiept in financiën, de supply chain optimaliseert of marketingstrategieën ontwikkelt: geen dag zal hetzelfde zijn. Zie jij jezelf rondlopen bij Philips, Siemens, Tesla, Kraft Heinz of Heineken? Of bij Deloitte Consulting, KLM of L’Oréal? Dan zit je hier goed op je plek.

 • Online Marketing Manager

  De internationale marketingstrategie is jouw pakkie an: van mailings tot brochures en van presentaties tot exposities. Naderhand meet je de effecten – en daarnaast hou je je bezig met naamsbekendheid, budgetten en interne communicatie. Veelzijdige job! 

 • Financial Analyst

  Jij weet alles van financiële lange termijnplannen. Statistische analyses doe je in een handomdraai. Winst- en verliesrekeningen en financiële modellen zijn jou niet vreemd. Je doel? In kaart brengen hoe bedrijven ‘gezond’ en winstgevend worden en blijven. 

 • Export Manager

  Een job met een focus op het in- en uitvoeren van producten. Over land, over zee en in de lucht: jij zorgt dat organisaties en individuen hun producten kunnen verzenden en ontvangen. Zo veilig, efficiënt en voordelig mogelijk.  

 • Supply Chain Manager

  Hoe zorg je ervoor dat goederen van leverancier naar producent gaan? En van producent naar verkoper, naar klant? Als supply chain manager leid je het hele proces in goede banen: van grondstof tot eindproduct. 

Doorstuderen

Bachelor binnen? Je kunt je op veel manieren verder ontwikkelen. Bijvoorbeeld met een master Circulaire Economie aan de HAN. Of een master aan een andere universiteit in binnen- of buitenland. We hebben een convenant met de Universiteit van Tilburg, daar zijn wel doorstroommasters mogelijk, 2 in het Engels, Financial Management en International Management, en enkele in het NL, waaronder Marketing Management.

 • Circulaire Economie (MSc)

  Dat bedrijven en organisaties duurzamer willen en moeten ondernemen, staat buiten kijf. De grote vraag is alleen: hoe? Als master in de circulaire economie weet jij hoe je mensen mee krijgt in de transitie. Jij bent die change agent waar zoveel bedrijven op zitten te wachten. 

 • Finance (MSc)

  Ontwikkel je tot expert op het gebied van financieel management of investeringen.

 • Marketing Management (MSc)

  Prijs, promotie, plaats en product: de vier marketing P’s hebben voor jou geen geheimen meer na deze Engelstalige master. Online en offline: jij weet precies hoe je de consument en de markt analyseert 

 • Logistics and Supply Chain Management (MSc)

  Ben je afgestudeerd in de richting Supply Chain Management? Dan kan je direct door met de masteropleiding Logistics and Supply Chain Management aan de Cranfield School of Management in het Verenigd Koninkrijk.  

Volgende paginaDit is je studie

Vakken en projecten, stages en minoren: dicht bij huis of aan de andere kant van de wereld. Zo ziet de Engelstalige hbo International Business eruit.  

klasensessie