Hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde

technische bedrijfskunde hyster locatie
Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Open Dagen
Open Dagen, Proefstuderen etc.
 • 25mrt
  Open Dag
  Arnhem - 10:00 - 14:00
 • Proefstuderen
  Plan nu een afspraak in

De opleiding start 1 september 2023 en 1 september 2024

Vind je organiseren leuk? Hou je van techniek en ga je voor het beste resultaat? Dan past Technische Bedrijfskunde vast goed bij jou! In bedrijven ben jij straks de invloedrijke schakel tussen mensen op de werkvloer en het management. Je ziet hoe processen beter kunnen en producten innovatiever.

Waarom Technische Bedrijfskunde aan de HAN?

Leren in de praktijk!

Vanaf dag 1 ga je aan de slag met echte opdrachten. Je docenten kennen het bedrijfsleven! Aan de HAN leer je hoe processen beter kunnen en producten innovatiever.

technische bedrijfskunde hyster locatie

Gericht op maakindustrie

Met deze opleiding ontwikkel jij je binnen 4 jaar tot de verbindende en invloedrijke schakel tussen technologie, ICT en business. Dit is vooral gericht op de maakindustrie.

elektrotechniek elektro lab 3d printer wellplates

Jij werkt slimmer

Je leert hoe je vrij snel doorhebt welke processen beter kunnen en wat daar voor nodig is. Dit heet 'lean'. Een topeigenschap die erg gewild is in het bedrijfsleven.

hbo-ict bim project model

Jij doet ertoe!

Wat jij doet, doet ertoe. Je bent straks vooral bezig met het helpen verbeteren van bedrijven en hun producten. Bij de HAN leer je de tools!

455831 2 communicatie studenten zittend in gesprek

Actief met Amoras

Haal meer uit je studententijd met studievereniging Amoras: van borrels en feesten tot lezingen en excursies. Verbeter zo je sociale contacten met medestudenten.

189274 Studenten zitten gezellig samen

25 maartKom naar de Open Dag van Technische Bedrijfskunde

Past Technische Bedrijfskunde bij jou? Dat onderzoek je verder op de Open Dag! Proef op zaterdag 25 maart tussen 10 en 14 uur de sfeer op de Arnhemse campus en stel onze studenten en docenten je vragen, ga naar een voorlichting van deze studie of doe mee met de rondleiding.

407949 Foto Bedrijfskunde voltijd Nijmegen, studenten in overleg

KennismakenHoe weet je of Technische Bedrijfskunde bij je past?

Heeft techniek jouw interesse en lijkt leidinggeven je ook leuk? Dan is de studie Technische Bedrijfskunde aan de HAN mogelijk jouw keuze. Kom langs op onze Open Dag of kom een dagje proefstuderen. We vertellen je graag over één van de beste Technische Bedrijfskunde studies van Nederland!

32802 presenteren

Wat kun je allemaal worden?Baankansen

Na je opleiding Technische Bedrijfskunde kun je op ontzettend veel plekken aan de slag. Natuurlijk binnen de techniek, maar bijvoorbeeld ook bij logistieke bedrijven, energiebedrijven en IT-giganten. 

Als technisch bedrijfskundige leid je projecten waaraan meerdere specialisten en afdelingen samenwerken. Jij weet als geen andere hoe de nieuwste technieken het beste tot hun recht komen. En je bent de verbindende schakel tussen management, technisch specialisten en de mensen op de werkvloer!

ict studenten project 1

Van alle markten thuisDit ga je leren

Je leert niet alléén over techniek. Want als technisch bedrijfskundige ben je straks zowel de industriële ingenieur die systemen ontwerpt als de industrieel manager die een bestaand product of proces probeert te verbeteren. Daarom leer je hoe processen beter kunnen (sneller en goedkoper) en producten innovatiever in de (regionale) maakindustrie.

Al vanaf je 1e jaar staan uitdagende projecten centraal en daarbij krijg je vakken die de projecten ondersteunen. Maar er is natuurlijk veel meer!

presenteren

The Place2beHAN Campus Arnhem

Het gebouw waarin je Technische Bedrijfskunde gaat studeren is deel van de HAN-campus in Arnhem. Na je colleges kun je de bieb in, of aan de slag met een project in een van de werkruimtes. Of je gaat lekker sporten of een drankje doen met studiegenoten. 

Opleidingen vergelijkenTechnische Bedrijfskunde in Cijfers

Hoe tevreden zijn studenten over Technische Bedrijfskunde] bij de HAN? Dat zie je in 1 oogopslag bij Studie in Cijfers. Vergelijk jouw opleiding met het landelijk gemiddelde en check wat interessante cijfers. Hoeveel procent haalt binnen 5 jaar zijn diploma, bijvoorbeeld?

Die cijfers kunnen jou helpen bij je studiekeuze. Stel, een opleiding heeft meer contacturen dan gemiddeld. Spreekt dat jou aan, of ga je juist liever zelfstandig aan het werk? Hoe meer je van een opleiding weet, hoe beter je een keuze kunt maken!

Twee dames lachend mediatheek

Technische Bedrijfskunde na afstuderen

  € 2.980bruto startsalaris
  Bron: Keuzegids HBO 2023
  83%van de afgestudeerden
  Bron: DUO
  vindt de studie een goede basis om te starten op de arbeidsmarkt
  87% van de afgestudeerden
  Bron: DUO
  zou achteraf de studie opnieuw kiezen
  94% van de werkenden
  Bron: HBO-monitor en Nationale Alumni Enquête
  vond een baan op niveau
  76% vond een baan
  Bron: HBO-monitor en Nationale Alumni Enquête
  binnen het vakgebied van de studie

Benieuwd naar de opleiding Technische Bedrijfskunde?

Ontdek vooral zelf of deze opleiding bij jou past. Zin om een keer langs te komen? Onze deuren staan voor je open. 

Nieuws Academie Engineering en Automotive

508795 Stichting Eusebius en de HAN Academie Engineering en Automotive zetten handtekening voor samenwerking in waterstof Livinglab project.
Cursorisch onderwijs geeft je verdiepingCursist aan het woord: Jacob Schouten
503366 Post-hbo cursist Jacob Schouten in de werkplaats van zijn werkgever waar hij de kennis van basis cursus Autotechniek toepast.
505988 Docentonderzoeker Joke Westra geeft in HAN WATTS uitleg aan een delegatie van OCW die op 8 maart 2023 de academie Engineering en Automotive bezocht.
Een opleiding met toekomstperspectiefMaak positieve impact met Elektrotechniek
472719 Afstudeerstudent Bianca in het hoogspanningslab van Qirion waar zij haar eindopdracht uitvoerde.
Werkbezoek Kamerlid Zohair El Yassini Voel en ervaar de energietransitie bij Connectr in Arnhem
505097 Samenwerken aan de energie van de toekomst. Daarover ging het werkbezoek van VVD Tweede Kamerlid Zohair El Yassini aan Connectr. Hij kon gelijk voelen en ervaren hoe het is om voor de energietransitie opgeleid te worden, via uitleg van het studentenproject van Regterschot Racing.

Anderen bekeken ook

Bedrijfskunde

Voltijd Bachelor opleiding

Flexibel zijn en slim innoveren is voor bedrijven een must. Markten kunnen onrustig zijn, maar jij houdt het hoofd koel. Jij wordt de expert om organisaties duurzaam te verbeteren en te vernieuwen. Bedrijfskunde is gericht op de praktijk: je leert door te doen!

408043 Foto Bedrijfskunde voltijd Nijmegen, studenten buiten

Bouwkunde

Opleiding voltijd hbo bachelor Bouwkunde

Loop jij ook vaak te fantaseren als je door een stad loopt? Hoe je die oude fabriek omtovert tot een gebouw waar iedereen wil wonen? Of hoe je op die lege plek een super duurzaam huis bouwt? De kans is groot dat de opleiding hbo Bouwkunde de studie van je dromen is!

33561 bouwkunde studenten bouwtekening

Werktuigbouwkunde

Voltijd Bachelor opleiding

Wil je een technisch product van begin tot eind uitvoeren? Lijkt het je geweldig om bedrijven te helpen met slimme oplossingen? En lever je graag een bijdrage aan technologische innovatie en een beter klimaat? Met Werktuigbouwkunde realiseer je het allemaal in een handomdraai. Grijp die kans!

werktuigbouwkunde studenten samenwerken

Civiele Techniek

Voltijd Bachelor opleiding hbo

Klimaatverandering, extreem weer, te veel water, of langdurige droogte. Hoe houden we ons land veilig, bereikbaar en leefbaar? De komende 30-40 jaar moeten we heel veel doen in de grond-, weg- en waterbouw! Oplossingen vinden voor ingewikkelde vragen. Leer het in de opleiding Civiele Techniek hbo!

425066 drie studenten simuleren in het waterlab situaties voor civiele techniek waterbouwkunde

Commerciële Economie

Voltijd Bachelor opleiding

Hoe onderzoek en test je de behoeften van jouw klanten? Hoe vertaal je die vervolgens in een slimme marketingcampagne? Wie de beste verkoopcijfers wil, moet alles net iets anders doen dan de rest. Wil je die kunst leren verstaan? Kies dan voor deze (internationale) marketing en sales opleiding.

CE studenten en docent met laptop brew

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Volgende paginaJouw toekomst

Een vaste baan of doorstuderen? Zeg het maar!

Studeren in open werkruimte