Post-hbo Bedrijfskunde

Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Adviesgesprek, brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • Stel een snelle vraag
  Aan het HAN VoorlichtingsCentrum
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Kom langs
Open Avonden, Meeloopdagen etc.
 • 17aug
  28aug
  Adviesgesprek-weken

De opleiding start29 september 2020

Veranderingen in onze omgeving volgen elkaar razendsnel op. De vraag naar managers die hun organisatie de juiste kant op sturen neemt toe. Actuele kennis, inzicht en vaardigheden zijn noodzakelijk. Wil je als manager aan het roer staan en mensen in beweging krijgen? Volg de post-hbo Bedrijfskunde!

Hoera! De bijeenkomsten voor deze opleiding vinden vanaf september weer gewoon op de HAN plaats. We zorgen er wel voor dat de lessen ook worden opgenomen. Zo kun je, als het nodig is, via Microsoft Teams meedoen. Als de docent klachten heeft of als de situatie erom vraagt, is het mogelijk dat we overschakelen naar volledig digitaal onderwijs. 

In het kort

  18 maandenDuur
  10 - 15 uur per weekStudiebelastingColleges + zelfstudie
  18.30-21.30 uurTijden
  hbo+Niveau
  € 9895,-Kostenbtw-vrij

Voor wie is deze opleiding?

Post HBO Bedrijfskunde leidt je op tot een generalist met een eigen visie. Je wordt een allround professional die van elke verandering een verbetering maakt.
Je bent (aankomend) manager, leidinggevende, projectleider of managementtrainee en je hebt de ambitie om een zwaardere managementfunctie te vervullen. Wil jij je kennis, inzicht en vaardigheden vergroten? En aan de slag met je persoonlijke vaardigheden? Dan is de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde iets voor jou. Bekijk ook de toelatingseisen.
Deze opleiding is ook zeer waardevol voor bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches.

Programma post-hbo Bedrijfskunde

De post-hbo opleiding Bedrijfskunde is een brede managementopleiding. Je krijgt handvatten aangereikt om vanuit jouw omgeving in de organisatie de interne situatie te beschrijven. Vervolgens analyseer je de vastgestelde knelpunten met prioriteit. En stel je maatregelen op voor verbetering. Je verwerkt dit alles in een afstudeeropdracht.

De opleiding is opgebouwd uit de volgende onderwerpen:

 • Persoonlijk leiderschap
 • Integraal Management
 • Marketing Management
 • Human Resource Management
 • Procesmanagement
 • Financieel Management
 • Verandermanagement

Ervaringen van anderen

Verdere informatie

Losse modules: studeer in je eigen tempo!

Verschillende modules apart volgen? Géén probleem! Zo studeer je lekker in je eigen tempo. Elke module duurt zo’n 9 weken en bestaat uit 7 lesavonden op de dinsdagavond. Heb je een module afgerond? Dan krijg je een certificaat. Maar je kunt natuurlijk óók doorstuderen voor je post-hbo-diploma. Met je certificaat voor het behalen van de losse module(s) kun je vrijstelling krijgen.

Losse modules binnen deze opleiding:

Extra te volgen: inspirerende interactieve masterclasses

De HAN biedt ook een extra programma bestaande uit inspirerende, interactieve masterclasses, die worden gegeven door meesters in verander- en organisatiekunde. De masterclasses geven inspiratie en verdieping op de veranderkunde thema’s. Ook andere geïnteresseerden dan de studenten kunnen deze serie of losse masterclasses volgen.

Verder studeren: Master Fast Track MBA

Dankzij de samenwerking met Business School Nederland (BSN) is het mogelijk om na deze opleiding Bedrijfskunde de studie te vervolgen met de Master Fast Track MBA. Hiermee rond je binnen 14 maanden Action Learning programma af en behaal je de internationaal erkende MBA-graad. 

Business School Nederland is de grootste executive MBA-aanbieder van Nederland en biedt opleidingen voor managers die zich op hoog niveau willen ontwikkelen. BSN bezit twee nieuwe, zeer eminente accreditaties: zowel de Amerikaanse accreditatie-organisatie ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs) als het Zwitserse eduQua accrediteerden BSN en de MBA-opleidingen.

In combinatie met de accreditatie van de NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie) die BSN al eerder toegewezen kreeg, is BSN één van de weinige internationale business schools die driemaal hoogwaardig geaccrediteerd is. Bovendien is BSN de eerste Nederlandse onderwijsinstelling die de eduQua-accreditatie van dit gerenommeerde Zwitserse instituut ontvangt.

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300