Post-hbo Bedrijfskunde

Overleg in de hal
Meld je aan
De opleiding start een aantal keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • Vraag een adviesgesprek aan
  Stel al je vragen aan een specialist
 • Stel een snelle vraag
  Aan het HAN VoorlichtingsCentrum
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Kom langs
Open avonden, meeloopdagen, etc.
 • 11mrt
  Open Avond
  Arnhem - 18:00 - 21:00
 • 3Jun
  Open Avond
  Arnhem - 18:00 - 21:00
 • 19Aug
  Afsprakenavond
  Arnhem - 18:00 - 21:00

De opleiding start op 10 maart 2020

Veranderingen in onze omgeving volgen elkaar razendsnel op. De vraag naar managers die hun organisatie de juiste kant op sturen neemt toe. Actuele kennis, inzicht en vaardigheden zijn hierbij noodzakelijk. Wil je als manager aan het roer staan? Volg de post-hbo opleiding Bedrijfskunde. Meld je aan!

In het kort

  16 maandenDuur
  18.30-21.30 uurTijden
  hbo+Niveau
  € 9895,-Kosten

Voor wie is deze opleiding?

Je wilt bedrijfsproblemen integraal en strategisch leren te benaderen. Je bent (aankomend) manager, leidinggevende, projectleider of managementtrainee. En hebt de ambitie om een zwaardere managementfunctie te vervullen. Wil jij je kennis, inzicht en vaardigheden vergroten? En intensief aan de slag met persoonlijk leiderschap? Dan is de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde iets voor jou. Bekijk ook de toelatingseisen.

Programma post-hbo Bedrijfskunde

De post-hbo opleiding Bedrijfskunde is een brede managementopleiding. Je krijgt handvatten aangereikt om vanuit jouw omgeving in de organisatie de interne situatie te beschrijven. Vervolgens analyseer je de vastgestelde knelpunten met prioriteit. En stel je maatregelen op voor verbetering. Je verwerkt dit alles in een afstudeeropdracht.

Op 6 en 7 maart 2020 starten we†de opleiding met een introductieweekend op een externe locatie. Deelname is verplicht.

De opleiding is opgebouwd uit de volgende onderwerpen:

 • Persoonlijk leiderschap
 • Integraal Management
 • Marketing
 • HRM
 • Procesmanagement
 • Management en financiŽn
 • Verandermanagemenet

Ervaringen van anderen

Verdere informatie

Losse modules

Het is mogelijk om in plaats van de hele opleiding losse modules te volgen. Je volgt een losse module samen met studenten die hebben gekozen voor het volgen van de hele opleiding. Na het examen ontvang je echter geen studiepunten, maar een certificaat. Besluit je op een later moment de opleiding te volgen? Met je certificaat voor het behalen van de losse module(s) kun je vrijstelling aanvragen.†

Losse modules binnen deze opleiding:

Extra te volgen: inspirerende interactieve masterclasses

De HAN biedt ook een extra programma bestaande vier inspirerende, interactieve masterclasses, die worden gegeven door meesters in verander- en organisatiekunde. De masterclasses†geven inspiratie en verdieping op de veranderkunde thema’s.†Ook andere geÔnteresseerden dan de studenten kunnen deze serie of losse masterclasses volgen.

Verder studeren: Master Fast Track MBA

Dankzij de samenwerking met Business School Nederland†(BSN) is het mogelijk om na deze opleiding Bedrijfskunde de studie te vervolgen met de Master Fast Track MBA. Hiermee rond je binnen 14 maanden†Action Learning programma af en behaal je de internationaal erkende MBA-graad.†

Business School Nederlans is de grootste executive MBA-aanbieder van Nederland en biedt opleidingen voor managers die zich op hoog niveau willen ontwikkelen. BSN bezit†twee nieuwe, zeer eminente accreditaties: zowel de Amerikaanse accreditatie-organisatie ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs) als het Zwitserse eduQua accrediteerden BSN en de MBA-opleidingen.

In combinatie met de accreditatie van de NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie) die BSN al eerder toegewezen kreeg, is BSN ťťn van de weinige internationale business schools die driemaal hoogwaardig geaccrediteerd is. Bovendien is BSN de eerste Nederlandse onderwijsinstelling die de eduQua-accreditatie van dit gerenommeerde Zwitserse instituut ontvangt.

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300