Wil je je aanmelden voor een voltijdstudie bij de HAN? Leuk! Let wel goed op wanneer je dat moet doen. De uiterlijke datum waarop je je kunt aanmelden, verschilt per opleiding.

Let op: aanmelddeadline verplaatst naar 1 juni

In verband met alle maatregelen rond het coronavirus, is de aanmelddeadline voor voltijd bacheloropleidingen van de HAN verplaatst van 1 mei naar 1 juni.

Check hier je aanmelddeadline

Veelgestelde vragen

Kan ik me aanmelden voor meer opleidingen?

Jazeker! Je kunt je voor maximaal 4 opleidingen aanmelden. Dat kan handig zijn, bijvoorbeeld als je nog twijfelt tussen opleidingen. Dan kun je na je aanmelding rustig beslissen welke het gaat worden. Of als je 1e keus een numerus fixus opleiding is, want dan heb je een plan B nodig voor als je niet geplaatst wordt. 

Wat is het verschil tussen aanmelden en inschrijven?

Jij meld jezelf voor 1 juni via studielink aan voor 1 of meer opleidingen. Daarmee geef je eigenlijk aan dat je van plan bent om je voor die opleiding in te schrijven. Daarna doe je nog een laatste check: past die opleiding echt bij jou? Pas als jij dat zeker weet en je aan alle voorwaarden voldoet, schrijven wij jou definitief in voor die opleiding aan de HAN. Dat moet voor 1 september gebeuren.

Hoe weet ik of mijn aanmelding goed is gegaan?

Check je mailbox: na je aanmelding in Studielink krijg je een bevestigingsmail van Studielink. Een paar dagen daarna krijg je een welkomsbrief van de HAN, in je mail én door je brievenbus. Daarin staat jouw studentnummer. Goed bewaren dus!