HAN University of Applied Sciences logo
Studeren
Studeren
Studeren
Studeren
Studeren
Flitsende
start

Je gaat bijna aan je studie beginnen! Bereid je goed voor: hoe kom je op de HAN campus, wanneer is de intro en waar vind je je boekenlijst? Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo kun je het 1e jaar meteen knallen!

Campus | Stad | Op Kamers
 

Ontdek waar je terecht komt

Wat weet jij van de stad waar je gaat studeren? Misschien ga je er zelfs wel op kamers, een studentenleven opbouwen. En de campus, wat is daar allemaal te beleven? Je leest het hier!

Station Arnhem. Ga je studeren in Arnhem, dan kom je dit station misschien wel dagelijks tegen. Ontdek je plek!
Intro | studie- en studentverenigingen | activiteiten
 

Leer je medestudenten kennen

Je studie bestaat niet alleen uit colleges en boeken, je gaat ook heel veel nieuwe mensen leren kennen! Dat begint al bij de intro en in je klas. Maar er zijn nog veel meer manieren om in contact te komen met andere studenten. Let's make some new friends!

Leer je medestudenten kennen. De introductie is dit jaar van 21 tot en met 25 augustus. Meld jij je aan?
boeken | laptop | collegegeld | HANaccount
 

ff regelen - praktische info

Bereid je goed voor op je studie bij de HAN. Heb jij al een HANaccount aangemaakt? Weet je waar je boekenlijst staat en waar je laptop aan moet voldoen? Hier lees je wat je allemaal moet regelen om jouw 1e studiejaar flitsend te starten. Afvinken maar!

Student met een HAN laptop. Welke boeken moet je lezen? Welk studiemateriaal heb je nodig? Lees het hier.
trainingen | begeleiding | bijzondere omstandigheden
 

Zo maak je van je studie een succes

Starten met een studie, da’s best spannend. Misschien zijn er zelfs momenten waarop je denkt: kan ik dit wel? Wat als het mis gaat? Helemaal niet gek. Gelukkig sta je er niet alleen voor. We got your back. Met een cursus, een regeling of gewoon een goed gesprek. Lees hier wat er allemaal kan en bij wie je aan de bel trekt als er wat is.

Wat is er allemaal mogelijk op de HAN en bij wie trek je aan de bel als het nodig is? Lees het hier.
1e lesdag | vakanties | tentamenweken
 

Jaarrooster

Hoe ziet het studiejaar eruit? Wanneer is je 1e lesdag en in welke weken valt de vakantie? In het jaarrooster vind je deze info op een rijtje. Kijk voor de details ook even bij je eigen opleiding, want sommige data kunnen bij jouw opleiding net wat afwijken van de HAN-jaarplanning.

Je studie begint bijna. Wanneer is je 1e lesdag? Wanneer heb je tentamens en niet onbelangrijk: wanneer heb je vakantie? Vind het hier.

Tips van studenten

Sla geen lessen over en durf te vragen als je iets niet snapt. Die tips en meer geven studenten van de HAN jou als starter mee op SAM, het journalistieke podium van de HAN. Even checken, want wie kan jou beter tippen over een flitsende start dan zij?

Learning and Development in Organisations voltijd, L&D, foto 5229, kletsen en koffie bij een zitje