Talent Academy

mensen in overleg/presentatie
no
AanmeldenTalent Academy
info-meeting gemist?Kijk hem hier terug!
Meer weten?Neem contact op

Talent Academy

Let op: de Talent Academy is aan het uitfaseren. Een honoursaantekening op je diploma kun je dus niet meer halen, maar eventueel wel 15 EC aan extra vakken. Lees hieronder meer.

Bij de Talent Academy volg je 2 (gratis) vakken naast je reguliere studie, samen met studenten van andere opleidingen. Daarvoor krijg je 15 extra studiepunten. Een mooie aanvulling op je diploma, maar vooral voor je eigen ontwikkeling. Je kiest uit 2 routes.

Academische route

Ben jij benieuwd of een (universitaire) master bij je past en wil je je daar alvast op voorbereiden? Volg de leiderschapsroute om alvast wat academische vaardigheden op te doen. Dat kan de overstap naar de uni een stuk makkelijker maken. 

Leiderschapsroute

Wil jij je kwaliteiten beter leren kennen en inzetten? Bij de leiderschapsroute ga jij je bezighouden met persoonlijk en professioneel leiderschap.

 

Veelgestelde vragen

Wie gingen je voor?

Ole Bekker (2023)

Nienke Lankveld (2021)Nienke Lankveld

De Talent Academy is een uitkomst geweest voor mij. Hier kon ik met mijn ambities terecht. Samenwerken met studenten van andere disciplines, projecten doen, out of the box leren denken.

Bente Matijsen (2020)Bente Matijsen

Voor mij was de Talent Academy een traject waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Het is best pittig, maar dankzij de persoonlijke aanmoediging leer je je eigen kwaliteiten goed kennen en inzetten. Het heeft me doorzettingsvermogen, creativiteit én een masterdiploma gebracht.

Lisanne de Groot (2019)Lisanne de Groot

De TA maakte de overstap naar de universiteit een stuk makkelijker. En de multidisciplinaire setting zoals we die bij de Talent Academy hadden, zie ik nu ook terug in mijn huidige werk.

Dennis Geerdink (2017)Dennis Geerdink

De Talent Academy heeft mij geleerd om vanuit meerdere perspectieven naar vraagstukken te kijken en gestimuleerd om nog meer na te denken over waar mijn kwaliteiten liggen. Dit, en de extra uitdaging die het bood, hebben ervoor gezorgd dat ik een nog betere professional ben geworden.

Stijn van Rooij (2017)Stijn van Rooij

De Talent Academy was voor mij de perfecte manier om nog meer uit mijn tijd op de HAN te halen. Met meer verdieping, uitdaging én de mogelijkheid om verkort in te stromen op de universiteit heeft het me erg veel gebracht.

Kijkje in de keuken 

Redactievergadering Leiderschap

Bij de Talent Academy kun je kiezen uit 2 'uitstroomprofielen'. Je kunt kiezen voor de academische route, waarbij we je klaarstomen voor een master bij de Radboud Universiteit. De andere keuze is Professional Excellence waarbij je de diepte in gaat op het gebied van persoonlijk en professioneel leiderschap. 

Binnen deze 2e optie, de Leiderschapsroute, maak je in het tweede semester met je groepsgenoten een magazine. Hoe zo'n redactievergadering eruit ziet? Lees het hier

Nieuwsgierig naar het magazine zelf? In het voorjaar van 2022 hebben 2 groepen aan hun eigen magazine gewerkt. Klik hier voor het magazine van de ene groep en klik hier voor de andere!