Talent Academy

237738 mensen in overleg/presentatie
info-meeting gemist?Kijk hem hier terug!
Enthousiast?Meld je aan!
Meer weten?Neem contact met ons op!

Talent Academy

De Talent Academy is een lesprogramma van 2 jaar dat je volgt naast je reguliere studie. Je werkt samen met studenten van andere opleidingen aan verschillende vraagstukken en onderwerpen.

Wil je extra kennis en ervaring opdoen en op je CV zetten? Wil je bezighouden met persoonlijk en professioneel leiderschap? Of wil je alvast wat academische vaardigheden opdoen waarmee je zonder een premaster naar de Radboud Universiteit kunt? Lees verder en meld je aan! 

Online info-meeting - kijk 'm hier terug

Net wat meer info nodig? Vragen over de combi Talent Academy en jij? Op 29 maart 2023 vertelde coördinator Didier Piets over alle ins en outs tijdens een online info-meeting. Kijk de opname hier terug.  

   

In het kort...

Studentenflyer

492459 Een weg die leidt naar de horizon, een jongen maakt een omhoogspringende beweging. Bedoeld voor een flyer om de HAN Talent Academie te promoten.

Docentenflyer

298666 Foto van Waalbrug voor factsheet Thinkwise Software ihkv onderzoeksproject minor Circulaire Economie S2 2020-2021.

Wie gingen je voor?

Nienke Lankveld (2021)Nienke Lankveld

De Talent Academy is een uitkomst geweest voor mij. Hier kon ik met mijn ambities terecht. Samenwerken met studenten van andere disciplines, projecten doen, out of the box leren denken.

Bente Matijsen (2020)Bente Matijsen

Voor mij was de Talent Academy een traject waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Het is best pittig, maar dankzij de persoonlijke aanmoediging leer je je eigen kwaliteiten goed kennen en inzetten. Het heeft me doorzettingsvermogen, creativiteit én een masterdiploma gebracht.

Dennis Geerdink (2017)Dennis Geerdink

De Talent Academy heeft mij geleerd om vanuit meerdere perspectieven naar vraagstukken te kijken en gestimuleerd om nog meer na te denken over waar mijn kwaliteiten liggen. Dit, en de extra uitdaging die het bood, hebben ervoor gezorgd dat ik een nog betere professional ben geworden.

Stijn van Rooij (2017)Stijn van Rooij

De Talent Academy was voor mij de perfecte manier om nog meer uit mijn tijd op de HAN te halen. Met meer verdieping, uitdaging én de mogelijkheid om verkort in te stromen op de universiteit heeft het me erg veel gebracht.

Kijkje in de keuken: redactievergadering Leiderschap

Bij de Talent Academy kun je kiezen uit 2 'uitstroomprofielen'. Je kunt kiezen voor de academische route, waarbij we je klaarstomen voor een master bij de Radboud Universiteit. De andere keuze is Professional Excellence waarbij je de diepte in gaat op het gebied van persoonlijk en professioneel leiderschap. 

Binnen deze 2e optie, de Leiderschapsroute, maak je in het tweede semester met je groepsgenoten een magazine. 

Nieuwsgierig naar het magazine zelf? In het voorjaar van 2022 hebben 2 groepen aan hun eigen magazine gewerkt. Klik hier voor het magazine van de ene groep en klik hier voor de andere!

Aanmeldprocedure Meld je aan!

  1. Meld je online aan via het aanmeldformulier. Voor september 2023 kun je je nu aanmelden. 
  2. Na je aanmelding krijg je per mail de vraag om een aantal zaken aan te leveren: je cv; je cijferlijst; 2 aanbevelingsbrieven (deze kunnen van je SLB'er (tutor, career coach, etc), docent, stagebegeleider, leidinggevende van je (bij)baan zijn); schrijfopdracht
  3. Als je documenten in orde zijn, volgt een intakegesprek. Deze gesprekken vinden altijd plaats in mei/juni.
  4. Na een positief intakegesprek word je onder voorbehoud toegelaten tot de Talent Academy.
  5. Tot slot checken we eind augustus of je al je studiepunten gehaald hebt (geen vertraging oploopt) en kun je vervolgens per september starten met de Talent Academy.


    Let op: Je kunt je het hele jaar door aanmelden. Hou er rekening mee dat intakegesprekken altijd plaatsvinden in mei/juni. Het kan dus zo zijn dat je - als je je bijvoorbeeld in oktober aanmeldt - pas een aantal maanden later op gesprek wordt uitgenodigd. Wel krijg je altijd een ontvangstbevestiging van je aanmelding.

Praktische informatie Need to know