Let's change the way we care

Hoe houden we zorg betaalbaar en toegankelijk? We ontwikkelen oplossingen voor dit vraagstuk door over grenzen te denken. We kijken naar kansengelijkheid, levensstijl, groen in de wijk en slimme technologie. Zo geven we de verandering vorm die bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven in de toekomst.

428390 Changemakercampagne, let's change the way we care, pillenstrip, groente, pillen, gezondheid, vervreemding

We change the way ...

... we solve health issues

Studenten van 10 HAN-opleidingen werken samen aan thema’s als gezond ouder worden, laaggeletterdheid en zorgtechnologie.

128832 GGM K33 kantine rood zitje groep studenten

... we save lives

HAN-docent Johan Korten ontwikkelde samen met studenten een pop vol sensoren: een verrijking van de training Basic Life Support, waarin je leert reanimeren. 

372875 Baby ligt, voeten worden vastgehouden

... we create equal opportunities

Niet iedereen krijgt dezelfde kansen in het onderwijs. Kansengelijkheid vinden we een belangrijk thema, want kansen in het onderwijs zijn bepalend voor de kansen in de rest van je leven.

33114 Kinderen in de klas

... we fight poverty

In het boek 'Hoe je armoede doorbreekt' leggen experts en ervaringsdeskundigen de relatie tussen armoede en sociaal-economische gezondheidsverschillen. En ze komen met 8 aanbevelingen.

298302 Armoede in beeld. Kistje met geld

Changemaker worden? Join de HAN

 • Ik wil studeren bij de HAN

  Wil jij bijdragen aan die slimme, schone en sociale toekomst? Of je nu net begint aan je studiecarrière in het hbo of een stap wilt maken in je werkende leven: hier vind je alles voor jouw ‘next level’. 

 • Ik wil werken bij de HAN

  Ben jij nieuwsgierig, onderzoekend en ondernemend? Wil je je talenten laten zien en ontwikkelen, je grenzen verleggen? Wil je verandering realiseren? Bekijk onze vacatures.

 • Ik wil samenwerken met de HAN

  Samen met bedrijven en instellingen uit de regio werken we aan veranderingen voor een slimme, schone en sociale omgeving. Heb je een stagiair nodig of hulp bij een specifiek vraagstuk? We helpen je graag verder.

 • Ik wil kennis uitwisselen met de HAN

  De HAN doet praktijkgericht onderzoek. Daarmee beantwoorden we vragen die bedrijven, instellingen en overheden aan ons stellen: de beroepspraktijk dus. Zo dragen we bij aan regionale ontwikkeling.