HAN Educatie Collegetour

31583 studenten en docent aan staan tafel

De Educatie Collegetour is een serie van interactieve bijeenkomsten die 4x per jaar door studenten van de Academie Educatie georganiseerd worden. Studenten, lerarenopleiders en docenten die werkzaam zijn op de scholen in de regio krijgen de gelegenheid om in gesprek te gaan met inspirerende gasten.

Alvast inspiratie opdoen?

Houd deze pagina in de gaten voor alle informatie rondom onze Collegetours en wie onze volgende gast is.

Thema's collegetour

Bij de Educatie Collegetours interviewt een leraar in opleiding de gast over thema's zoals talentontwikkeling, de rol van de leraar, kansengelijkheid en andere onderwijsvraagstukken. Ook de vragen van lerarenopleiders en van leraren die op scholen in de regio werken, komen aan bod.

Volgende gastAhmed Marcouch

Op 7 december is Ahmed Marcouch, burgemeester van Arnhem, te gast bij HAN Educatie Collegetour. Het is dus niet voor niets dat deze editie van Educatie Collegetour niet in Nijmegen, maar op de HAN-campus in Arnhem plaatsvindt!
Is er geen plek meer in de zaal? De Educatie Collegetour is ook online te volgen, de link wordt op deze pagina gepubliceerd. Ook bij online deelname kun je gewoon je vragen stellen aan onze gast.

337120 Een portret van Arnhems burgemeester Ahmed Marcouch.

Door studenten voor studenten

Alleen voor studenten? Nee, vanzelfsprekend zijn docenten en onze relaties in het werkveld van harte welkom! Elke editie van Educatie Collegetour is georganiseerd door de studieverenigingen SV MeesterlijkLingua FrancaPontifexSV Fabulinus en alummnivereniging Kairos.

144831 null

Luister het hier terug! Podcast

Heb jij de Educatie Collegetour gemist? Of wil je de collegetour gewoon op je eigen tempo nog eens terugluisteren? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Op deze pagina plaatsen wij van iedere collegetour onze podcast. Iedere podcast is zowel op Spotify als op SoundCloud te beluisteren.

Contact

Heb je vragen over de Educatie Collegetour van de HAN?

Voor vragen neem je contact op via het e-mailadres MCV.Educatie@han.nl.

Ook als je je hebt aangemeld voor Educatie Collegetour en onverhoopt niet kunt komen, dan vernemen wij dat graag van je via dit e-mailadres.

Bereikbaarheid

Plan de reis naar het I/O-gebouw, Kapittelweg 35 in Nijmegen, per auto of openbaar vervoer. Parkeren kan onder het gebouw. Let op: de parkeergarage is alleen te bereiken via de Heyendaalseweg en vervolgens de Kapittelweg. Inrijden via de St. Annastraat en vervolgens de Heyendaalseweg is niet toegestaan.

Meer informatie over de bereikbaarheid staat op de website van de HAN.

65864 Kapittelweg 35