HAN Educatie Collegetour

De Educatie Collegetour is een serie van interactieve bijeenkomsten die 4x per jaar door studenten van de Academie Educatie georganiseerd worden. Studenten, lerarenopleiders en docenten die werkzaam zijn op de scholen in de regio krijgen de gelegenheid om in gesprek te gaan met inspirerende gasten.

294652 Stine Jensen (links) en Pabo-studente Machteld van de Sande (foto: Thamar Elissen)

Thema's Collegetour

Bij de Educatie Collegetours interviewt een leraar in opleiding de gast over thema's zoals talentontwikkeling, de rol van de leraar, kansengelijkheid en andere onderwijsvraagstukken. Ook de vragen van lerarenopleiders en van leraren die op scholen in de regio werken, komen aan bod.

Terugblik
 

Eric van 't Zelfde

20 April was Eric van ’t Zelfde te gast bij HAN Educatie Collegetour. Nu rector bij het Drachtster Lyceum, maar vooral bekend van het tv-programma ‘Dream School’. 

Portret Eric van 't Zelfde

Houd deze pagina in de gaten voor alle informatie rondom onze Collegetours en wie onze volgende gast is. Ontvang je graag een digitale uitnodiging voor de volgende collegetour? Laat dan even je gegevens achter op het formulier.

Door studenten voor studenten

Alleen voor studenten? Nee, vanzelfsprekend zijn docenten en onze relaties in het werkveld van harte welkom! Elke editie van Educatie Collegetour is georganiseerd door de studieverenigingen SV MeesterlijkLingua FrancaPontifexSV Fabulinus en alummnivereniging Kairos.

144831 null

Luister het hier terug!

Heb jij de Educatie Collegetour gemist? Of wil je de collegetour gewoon op je eigen tempo nog eens terugluisteren? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Op deze pagina plaatsen wij van iedere collegetour onze podcast. Iedere podcast is zowel op Spotify als op SoundCloud te beluisteren.

Contact

Voor vragen over de Educatie Collegetour kun je contact opnemen via het e-mailadres MCV.Educatie@han.nl.

Ook als je je hebt aangemeld voor Educatie Collegetour en onverhoopt niet kunt komen, dan vernemen wij dat graag van je via dit e-mailadres.

Bereikbaarheid

Plan de reis naar het I/O-gebouw, Kapittelweg 35 in Nijmegen, per auto of openbaar vervoer. Parkeren kan onder het gebouw. Let op: de parkeergarage is alleen te bereiken via de Heyendaalseweg en vervolgens de Kapittelweg. Inrijden via de St. Annastraat en vervolgens de Heyendaalseweg is niet toegestaan.

Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

324600 Nijmegen, Kappitelweg 35, bord, siging, branding, logo, woordmerk, close up, boekenvorm