terugblik educatie collegetour '19/ '20 Özcan Akyol

144831 null

“Constructief provocateur” Özcan Akyol, beter bekend als Eus, deed op 3 maart 2020 zijn zegje in de gastenstoel tijdens de HAN Educatie Collegetour.

In de aula van het Nijmeegse I/O-gebouw kreeg hij de handen op elkaar voor zijn ongezouten meningen over écht jezelf durven zijn en pakkend, empathisch (literatuur)onderwijs. Özcan Akyol heeft de eer het boekenweek essay voor 2020 te schrijven. Het thema voor de boekenweek 2020 is rebellen en dwarsdenkers. Geen vreemde keuze om voor het essay voor Özcan Akyol te kiezen. “De beste manier om op te vallen, is oprecht en ongegeneerd jezelf durven zijn”

Bekijk het fotoalbum.
Meer weten? Lees het artikel van SAM.
Luister de podcast op Spotify
Luister de podcast op SoundCloud

Bekijk de video