terugblik educatie collegetour '19/ '20 Pieter Derks

141355 Pieter Derks voor Educatie Collegetour

Deze editie van HAN Educatie Collegetour is Pieter Derks te gast.

De setting was iets anders dan normaal. Tijdens eerdere edities zat de kantine van de Academie Educatie vol met studenten, docenten, medewerkers, mensen uit het werkveld en andere geïnteresseerden. Dit keer was het echter enkel Pieter Derks en zijn interviewer, Isa Vos. Een heel aantal onderwerpen kwamen aan bod: Pieter's voorliefde voor André van Duin en Youp van 't Hek, het vallen en opstaan van een cabaretier, zijn optredens bij De Wereld Draait Door, hoe hij de pandemie doorkomt en het gebruik van humor in het onderwijs. Tot slot gaf Pieter de kijkers nog een goed advies mee: "Begin gewoon ergens aan". 

Meer weten? Lees het artikel van SAM.
Luister de podcast op Spotify
Luister de podcast op SoundCloud

Bekijk de video