terugblik educatie collegetour '20/ '21 Nicolaas Veul

232834 Nicolaas Veul Collegetour 2021

Deze editie van HAN Educatie Collegetour is de programmamaker en VPRO- presentator Nicolaas Veul te gast.

Deze editie van HAN Educatie Collegetour is de programmamaker en VPRO- presentator Nicolaas Veul te gast. Nicolaas Veul is een veelzijdige man die verschillende maatschappelijke onderwerpen, zoals homofobie, in zijn documentaires bespreekbaar heeft gemaakt. Daarnaast is hij bekend van het TV-programma 100 dagen voor de klas.

Nicolaas Veul is een veelzijdige man die verschillende maatschappelijke onderwerpen, zoals homofobie, in zijn documentaires bespreekbaar heeft gemaakt. Daarnaast is hij bekend van het TV-programma 100 dagen voor de klas. Tijdens deze editie gaf Nicolaas een terugblik van zijn middelbare schoolperiode en vertelde hij inspirerend over de veelzijdigheid van docentschap. Zijn gouden tip voor de kijkers? “Ik zou jezelf niet te veel veroordelen, over dat het gewoon best spannend kan zijn om leraar te zijn. Want het is zo'n veelzijdig vak...”

 

Meer weten? Lees het artikel van SAM.

Luister de podcast op Spotify
Luister de podcast op SoundCloud

Bekijk de video