Marketing, Sales & Communicatie

401548 alumni event
7 juni: Open AvondMeld je aan!
Persoonlijk adviesVraag een adviesgesprek aan!
NieuwsbriefSchrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Marketing, Sales & Communicatie

Naast je werk je kennis op het gebied van Marketing, Sales of Communicatie verdiepen of juist verbreden? Hier vind je een overzicht van ons opleidingsaanbod. Van bachelor of associate degree Commerciële Economie tot kortdurende post-hbo opleidingen en cursussen op het gebied van Marketing & Sales.

Snel naar

Overzicht 2 tot 4 jarige opleidingen

33985 koffiekorner, Overleg, samenwerken

Overzicht post-hbo opleidingen en cursussen

33936 werken in de hal

Overzicht van startdata & proefcolleges

33986 Hangar

Persoonlijk advies nodig?

33923 Gesprek in de hal

Mogelijkheden incompany trajecten?

33961 Overleg in de hal

klaar voor een volgende stapDeeltijd aanbod HAN Marketing, Sales & Communicatie

Met een ruim aanbod aan deeltijd opleidingen en cursussen op het gebied van (digitale) Marketing, Sales en Communicatie, proberen we jong en oud te inspireren, motiveren en stimuleren om zich een leven lang te ontwikkelen. We zijn continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van ons aanbod. 

Interesse? Kom naar één van onze proefcolleges;

Staat er geen proefcollege gepland? Je kunt ook contact opnemen voor een adviesgesprek!

33944 Overleg in de hal

2- tot 4-jarige deeltijd opleidingen op het gebied van Marketing & Sales

Associate degree Commerciële Economie DT (2 jr)

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? En wil je in 2 jaar een hbo-diploma halen op het gebied van (online) marketing of sales? Dan is de Ad Commerciële Economie ideaal voor jou. Je ontwikkelt je tot sales professional of online marketeer.

Tom en Loraine in overleg, FEM Associate degrees

Bachelor Commerciële Economie Deeltijd (4 jr)

Wil jij de commerciële koers voor een bedrijf uitzetten? Met (online) marketing en sales-technieken, theorieën en modellen de toegevoegde waarde creëren? Met Commerciële Economie deeltijd/duaal leer jij in 4 jaar hoe je dit professioneel en strategisch kunt aanpakken.

32564 Joost en Michiel op laptop in de HANgar, FEM Associate degrees

Master Business Sales Deeltijd (2 jr)

Onder invloed van digitalisering, duurzaamheid en internationalisering verandert de rol van de sales-professional. Met de master Business Sales ontwikkel jij je tot een cruciale schakel in het verbinden van stakeholders in het b2b-sales ecosysteem. Het doel? Meervoudige waarde creëren.

33942 werken in de hal

Associate Degree Commerciële Economie Duaal (2 jr)

Wil jij slimme online marketing campagnes bedenken? Of gaat jouw hart sneller kloppen van een succesvolle salesdeal? Kies dan voor de Ad Commerciële Economie. In 2 jaar behaal je een hbo-diploma, waarbij je parttime werkt en de rest van de week studeert.

Tom en Loraine in overleg, FEM Associate degrees

Bachelor Commerciële Economie Duaal (4 jr)

Wil jij een bedrijf verder helpen om de doelen te realiseren op het gebied van marketing en sales? Met Commerciële Economie duaal werk je parttime en studeer je de rest van de week. Zo ontwikkel je je tot een strategische marketeer of salesprofessional en ben je onmisbaar voor een bedrijf.

32565 Joost en Michiel op laptop in de HANgar, FEM Associate degrees

Kortlopende opleidingen op het gebied van (digitale) Marketing

Contentmarketing en Contentstrategie (7 maanden)

Met deze opleiding ga je het DNA van je organisatie vertalen naar een contentstrategie en je doelgroep écht raken met unieke content.

Samenwerken, post-it plakken, proces

Digital Business Transformation (9 maanden)

Ga je aan de slag met een digitaliseringsproject? Mis je strategische inzichten? De post-hbo opleiding Digital Business Transformation geeft jou de antwoorden.

81164 Man robot graphic

E-commerce A (5 maanden)

Ben jij (junior) online marketeer? Wil je alles uit internetmarketing halen? Met E-commerce A ga je direct praktisch aan de slag.

Overlegen en samenwerken

Contentmarketing en contentcreatie (8 dagdelen)

Wil jij klanten op het juiste moment bereiken, betrekken en motiveren? En met je content aansluiten bij hun behoeftes? Tijdens deze cursus krijg je handvatten om je contentstrategie uit te voeren.

Samenwerken, post-it plakken, proces

Contentstrategie (7 dagdelen)

Wil je je doelgroep aan je binden met steengoede content? Je gaat op zoek naar het DNA van je organisatie en leert dit vertalen naar een passende contentstrategie.

Samenwerken, post-it plakken, proces

Toekomstbestendig Retailmanagement & Leiderschap

Ben je een ervaren retailer en wil je werken aan de winkel van de toekomst? Met deze opleiding speel je in 6 maanden tijd in op digitalisering en verbeter je je leiderschap-skills.

Campusstore

Kortlopende opleidingen op het gebied van Sales

Social Selling (1 dag)

Vind je het lastig om nieuwe klanten te vinden en aan je te binden? Met de 1-daagse cursus Social Selling leer je jouw droomklanten te bereiken. Je leert vanuit persoonlijke expertise betekenisvolle content te maken en te delen via social media. Met als doel het versterken van jouw netwerk!

Accountmanagement & Sales (2 maanden)

Sta jij aan het begin van een mooie salescarrière? Volg de opleiding Accountmanagement & Sales op hbo-niveau en werk aan een stevige basis om te groeien in het salesvak.

Overleg in de hal

Senior Accountmanager (7 maanden)

Ben jij ervaren in de sales? Wil je doorgroeien naar een seniorfunctie? Ga aan de slag en vergroot je onderscheidend vermogen.

Presentatie, presenteren, vergaderen

Sales Management (7 maanden)

Geef jij leiding aan een salesteam? Versterk je managementvaardigheden met de post-hbo opleiding Sales Management.

Presentatie, presenteren, vergaderen

Meerdaagse cursussen op het gebied van Marketing, Sales & Communicatie

Podcast Maken en Lanceren (5 avonden)

Je wilt meer weten over de mogelijkheden, kansen en valkuilen van het maken en lanceren van een podcast. Je bent benieuwd hoe je een podcast ontwikkelt en succesvol onder de aandacht van je doelgroep brengt. Dan is deze cursus wat voor jou!

388460 Beeld tbv cursus podcast ontwikkelen en lanceren

Social Media (5 dagdelen)

Je gaat actief aan de slag met de mogelijkheden van social media en krijgt de tools aangereikt om een social media-strategie te ontwikkelen en te implementeren.

Hangar

Storytelling in Business (4 dagdelen)

Je wilt leren over de kracht van verhalen vertellen. Inspiratie opdoen. Vaardigheden ontwikkelen om zelf aan de slag te kunnen. Je gaat tijdens deze cursus intensief aan de slag met je (persoonlijke) verhaal.

koffiekorner, Overleg, samenwerken

Leergang Google Ads (5 dagdelen)

Wil jij alles uit Google Ads halen? Beter scoren met advertenties en minder betalen voor clicks? Door deze cursus leer jij adverteren via Google Ads.

Overlegen en samenwerken

Leergang Google Analytics (5 dagdelen)

Je wordt stap voor stap door Google Analytics en alle mogelijkheden geleid. Je ontwikkelt de vaardigheden om met Google Analytics meer conversie te genereren voor jouw website of webshop.

Close up van een laptop

Leergang Zoekmachine-optimalisatie (4 dagdelen)

Je leert succesvolle en effectieve technieken om jouw website of webshop beter vindbaar te laten zijn in de zoekmachines.

Close up van een laptop

stel je vragen Ontvang persoonlijk advies

Wil je een deeltijd of post-hbo opleiding volgen? Heb je nog vragen, voordat je definitief besluit? Vraag een adviesgesprek aan. Tijdens een adviesgesprek kun je je verwachtingen toetsen en bespreken of de opleiding aansluit bij jouw ambities. Het adviesgesprek vindt plaats op een moment dat het jou uitkomt. Bij de HAN, telefonisch of via Teams. Neem via onderstaande links contact op met onze adviseurs.

Tzveta Hristova

Adviseur post-hbo opleidingen Marketing
491734 persoonlijk adviseur post-hbo opleidingen (digitale) marketing Tzveta.

Jelte Krijnsen

Studieadviseur Commerciële Economie
492261 Studieadviseur Jelte Krijnsen voor onze dt bachelor en associate degree Commerciële Economie

Marlou Landman

Hoofddocent Master Business Sales
473645 Docent Master Business Sales Marlou Landman

Stefan Renkema

Hoofddocent Master Business Sales
473374 Docent Master Business Sales Stefan Renkema

agenda Startdata & proefcolleges

Open Avond 

Proefcolleges 

Startdata

2023​​​

Waarom kiezen voor HAN Marketing & Sales?

Persoonlijk contact

We kennen onze deelnemers goed en staan voor een persoonlijke benadering. Het contact met docenten en medewerkers van de HAN is laagdrempelig.

33919 Overlegen en samenwerken

Actueel onderwijs

Onze docenten zijn professionals uit het werkveld en brengen veel actuele voorbeelden en kennis mee tijdens de colleges. Daarnaast zijn we continu bezig met het vernieuwen van ons onderwijs. Dit doen we in samenwerking met het werkveld en onze onderzoekers binnen de lectoraten.

33975 werken in de hal

Praktijkgericht

Onze post-hbo opleidingen en cursussen zijn gericht op de toepassing in de praktijk. In veel gevallen wordt er gevraagd om zelf een praktijkcase aan te dragen zodat je de geleerde theorie direct kunt toepassen.

33978 Samenwerken, post-it plakken, proces

Programma's op maat

Op zoek naar een traject dat is afgestemd op jouw organisatie? Onze opleidingen kunnen ook incompany aangeboden worden. Samen bespreken we de mogelijkheden.

studenten luisteren naar docent

Volg ons op social media

Maatwerktraject op het gebied van marketing of sales?

Ben je op zoek naar een leertraject op maat? Samen kunnen we een incompany-traject ontwikkelen voor jouw organisatie. Neem contact met ons op om de opties te bespreken!

Advies nodig?Contact

Heb je vragen over een specifieke opleiding? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? Stel je vraag aan HAN Marketing & Sales. We helpen je graag verder.

Telefoons internationaal