Academie Organisatie en Ontwikkeling

De academie Organisatie en Ontwikkeling leidt op tot ondernemende, onderzoekende en verbindende professionals. Stuk voor stuk leveren ze een duurzame bijdrage aan goed werk, vitale werknemers en aan economische groei.

studeren

Onderwijs

Thuisbasis voor bachelor en Associate degree (Ad)

Bijna 4.000 HAN-studenten volgen een voltijd- of deeltijdopleiding op het gebied van mens en organisatie. Dat doen ze op Associate degree- of bachelor-niveau. De Academie Organisatie en Ontwikkeling is hun thuisbasis.

Dit zijn de opleidingen:

OnderwijsPost-hbo, cursus en training

Nog niet uitgeleerd? De Academie Organisatie en Ontwikkeling heeft een groot aantal post-hbo-opleidingen, cursussen en trainingen in huis. 

studeren

Onderzoek

Thuisbasis voor praktijkgericht onderzoek

Samen met het onderwijs zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken, door praktijkgericht onderzoek uit te voeren. In onze academie gebeurt dat in 7 lectoraten, in 7 onderzoeksgroepen dus.  

Deze lectoraten hebben een plek in de Academie Organisatie en Ontwikkeling:

Kennis Distributiecentrum LogistiekLogistieke hulp voor bedrijven

Het Kennis Distributiecentrum Logistiek zorgt ervoor dat bedrijven en instellingen direct geholpen worden met toegepaste kennis. Wij zijn voortrekker in de ontwikkeling van dit kenniscentrum.

Het is de spil in een regionale. logistieke community. Samen ontwikkelen bedrijven, instellingen en kennisinstellingen nieuwe kennis en passen deze toe in de logistiek. Logistieke hulp voor bedrijven, dus. 

zakelijk

Contact

Academie Organisatie en Ontwikkeling

Gisela Albers, Academiedirecteur

Mayke Rood, secretariaat
E Mayke.Rood@han.nl
T 06 15 65 00 66