Let's change the way we learn

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Daarbij passen hele nieuwe manieren van leren, zoals ervaringsgericht leren met VR en AI. En wat te denken van platforms die een leven lang leren ondersteunen. Zo kunnen mensen zich ontwikkelen tot changemakers die bijdragen aan een slimme, schone en sociale toekomst.

431741 Changemakercampagne, let's change the way we learn, onderwijs, andere manier van leren, vervreemding

We change the way ...

… we learn how to innovate

Studenten krijgen te maken met slimme technologieën waarvan we nu nog niet weten hoe ze zich gaan ontwikkelen. In de Netwerkplaats leren studenten hiermee om te gaan.

234456 null

… we educate

De wat? Juist: de H2 Demonstrator. Een elektrische Fiat Doblo met aanhanger waarmee we uitleg geven over waterstoftechniek. Een manier om kennis te maken met de brandstofcel van de toekomst!

346032 Persbericht Forse impuls voor waterstofinnovatie Oost-Nederland

… we use data

Artificial Intelligence (AI) ondersteunt docenten en studenten op verschillende manieren, bijvoorbeeld bij het beoordelen van schrijfopdrachten. HAN Green Office legt uit hoe dit werkt.

377396 Stockbeelden ter ondersteuning van de de opleiding Digitale Business Transformation

… we build communities

Door een hechte community te vormen van studenten en docenten, geven we internationaal onderwijs op een nieuwe manier vorm.

321476 canoeing

Changemaker worden? Join de HAN

 • Ik wil studeren bij de HAN

  Wil jij bijdragen aan die slimme, schone en sociale toekomst? Of je nu net begint aan je studiecarrière in het hbo of een stap wilt maken in je werkende leven: hier vind je alles voor jouw ‘next level’. 

 • Ik wil werken bij de HAN

  Ben jij nieuwsgierig, onderzoekend en ondernemend? Wil je je talenten laten zien en ontwikkelen, je grenzen verleggen? Wil je verandering realiseren? Bekijk onze vacatures.

 • Ik wil samenwerken met de HAN

  Samen met bedrijven en instellingen uit de regio werken we aan veranderingen voor een slimme, schone en sociale omgeving. Heb je een stagiair nodig of hulp bij een specifiek vraagstuk? We helpen je graag verder.

 • Ik wil de beroepspraktijk onderzoeken

  De HAN doet praktijkgericht onderzoek. Daarmee beantwoorden we vragen die bedrijven, instellingen en overheden aan ons stellen: de beroepspraktijk dus. Zo dragen we bij aan regionale ontwikkeling.