Let's change the way we learn

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Daarbij passen hele nieuwe manieren van leren, zoals ervaringsgericht leren met VR en AI. En wat te denken van platforms die een leven lang leren ondersteunen? Zo ontwikkelen we ons tot changemakers die bijdragen aan een slimme, schone en sociale toekomst.

431741 Changemakercampagne, let's change the way we learn, onderwijs, andere manier van leren, vervreemding

Hulp bij digitaliseringsvraagstukkenSamen verleggen we grenzen met digitale technologie

We leven in een tijd van digitalisering, automatisering en robotisering. Bij de HAN ontwikkelen studenten en medewerkers kennis over al deze onderwerpen. Daardoor kunnen we als changemakers bedrijven met digitaliseringsvraagstukken goed helpen om optimaal van nieuwe technologie te profiteren. Op verschillende manieren en met mooie projecten werken we samen aan de wendbaarheid van mensen, teams en organisaties zodat we optimaal van nieuwe technologie kunnen genieten. Lees meer over ons onderzoek en bekijk voorbeelden van samenwerkingsprojecten.

Stockfoto vrouw artifical intelligence (AI)

We change the way...

… we educate

Kunstmatige intelligentie heeft de laatste jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt. In ChatGPT krijg je via kunstmatige intelligentie antwoord op zo ongeveer alles wat je kunt vragen.

492128 Artificial Intelligence beeld met twee gezichten

… we learn to innovate

Studenten krijgen te maken met slimme technologieën waarvan we nu nog niet weten hoe ze zich gaan ontwikkelen. In de Netwerkplaats leren studenten hiermee om te gaan.

234456 null

… we use data

Artificial Intelligence (AI) ondersteunt docenten en studenten op verschillende manieren, bijvoorbeeld bij het beoordelen van schrijfopdrachten. HAN Green Office legt uit hoe dit werkt.

377396 Stockbeelden ter ondersteuning van de de opleiding Digitale Business Transformation

... we learn together

Door het samenwerken van overheden, kennisinstellingen en het bedrijfsleven op het gebied van digital twinning kunnen we als regio echt het verschil maken.

285928 De HAN lanceert eind juni de Technohub Digital Twin, samen met een aantal bedrijven en het Graafschapcollege. Varex medewerker Sjoerd Hermsen

… we build communities

Door een hechte community te vormen van studenten en docenten, geven we internationaal onderwijs op een nieuwe manier vorm.

321476 canoeing