Voor je begint met Civiele Techniek

Leuk, je hebt interesse in de voltijd studie Civiele Techniek aan de HAN! Maar misschien wil je toch eerst meer weten of de sfeer proeven. Dat kan natuurlijk. Kom dus langs op onze Open Dag of kom een dagje proefdraaien. We vertellen je dan alles. En ja, ook over hoe leuk studeren in Arnhem is!


Agenda klaar? Noteer deze data! Kom langs op de Open Dag

Weet je nog niet helemaal zeker naar welke hogeschool je gaat of twijfel je nog over je studie Civiele Techniek? Bezoek dan de Online Open Dag in november!

Check een collegeMeeloopdag: student voor 1 dag!

Wil je een keer echt ervaren hoe het is om Civiele Techniek te studeren? Dat kan! Onze studenten nemen je graag een dagje op sleeptouw. Meld je aan voor een Meeloopdag. Dan zit je straks zelf in de collegebanken bij hbo Civiele Techniek. De ideale manier om de sfeer te proeven en echt kennis te maken! 

Stel gerust al je vragen, bijvoorbeeld: 

  • Welke soort toetsen zijn er? 
  • Hoeveel dagen in de week heb ik les? 
  • Hoe is het om op kamers te wonen? 
  • Werk je veel in groepjes? 

 

Check alle facts thuis op de bank Een handig overzicht

Ja, een studie kiezen is spannend. Heb je graag alles op een rijtje of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? Download hieronder de factsheet van de voltijd opleiding Civiele Techniek aan de HAN. Ook ideaal om opleidingen te vergelijken!   

Dit kun je verwachten: 

  • een korte beschrijving van de opleiding; 
  • een snel en beknopt overzicht van de studie; 
  • een voorbeeld van een lesrooster; 
  • praktische info over aanmelden. 

Wat zeggen zij ervan?

Student Ot VerwijsAfwisseling maakt studie Civiele Techniek leuk

Afwisseling is voor 4ejaars student Ot Verwijs (21) uit Nijmegen een belangrijk pluspunt van de opleiding Civiele Techniek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Als afstudeerrichting koos hij Waterbouw.

Docent Jan SchepersStudieloopbaanbegeleider en meer...

Jan Schepers is senior studieloopbaanbegeleider / tutor en studiebegeleider voor studenten Bouwkunde en Civiele Techniek. Daarnaast is hij vertrouwenspersoon en mediator. Het begeleiden van jonge mensen naar volwassenheid in een veranderende en complexe maatschappij ervaart hij als waardevol.

Student Merom KlarenbeekStuderen in de USA

Merom Klarenbeek (23) zit in het 4e jaar Civiele Techniek. Hij ging voor zijn minor naar North Carolina in de Verenigde Staten en studeerde een half jaar in Greenville aan de East Carolina University (ECU).

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Klaar voor je nieuwe leven?Studeren is niet alleen studeren

Als je gaat studeren, wacht er een nieuw leven. Natuurlijk studeer je voor later. Maar je wilt het ook leuk hebben. Dat kan bij de HAN! De campus en de stad Arnhem bieden veel gezelligheid. Begin sowieso met de HAN Intro. 

Civiele Techniek Merom Klarenbeek testimonial portret 2020

Hier gebeurt het!Samen op stap in Arnhem

Arnhem staat (nog) niet bekend als een studentenstad, maar je zult versteld staan. Er is van alles te beleven. Stappen op de Korenmarkt, chillen in Sonsbeekpark, Koningsdag… Wat cultureler ingesteld? Ontdek de vele musea of het Modekwartier in Klarendal. Ga je graag sportief te keer? Ook dan zijn er mogelijkheden in overvloed! 

Civiele Techniek Merom Klarenbeek testimonial portret 2020

Alweer een keuze: wij helpen je.Op kamers of thuis blijven wonen?

Meer vrijheid of minder kosten? Zelf bepalen wat en wanneer je eet of lekker thuis aanschuiven? De keuze tussen op kamers gaan en thuis blijven wonen is niet altijd gemakkelijk. Wij helpen je graag bij je keuze.

Civiele Techniek Merom Klarenbeek testimonial portret 2020

Volgende paginaPraktische info

Alle facts & figures van de opleiding Civiele Techniek staan hier op een rijtje. 

Civiele Techniek Merom Klarenbeek testimonial portret 2020