Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Kom langs
Open Dagen, Activiteiten etc.
 • 20nov
  Open Dag - Campus
  Arnhem - 09:00 - 15:00
 • 20nov
  Open Dag - Online
  Arnhem - 09:00 - 15:00
 • Activiteiten
  Plan nu een afspraak in

Voor je begint met Civiele Techniek

Leuk, je hebt interesse in de voltijd studie Civiele Techniek aan de HAN! Maar misschien wil je toch eerst meer weten of de sfeer proeven. Dat kan natuurlijk. Kom dus langs op onze Open Dag of kom een dagje proefdraaien. We vertellen je dan alles. En ja, ook over hoe leuk studeren in Arnhem is!

civiele techniek waterlab

20 novemberKom naar de Open Dag van Civiele Techniek!

Past de opleiding Civiele Techniek bij jou? Dat ontdek je verder op de Open Dag! Proef op 20 november de sfeer op de Arnhemse campus en stel jouw vragen aan onze studenten en docenten. Ga naar een voorlichting, doe mee aan de miniles en bezoek tussendoor de practicums en demonstraties in de labs. Of volg je liever de online voorlichting vanuit huis? Ook dat kan op 20 november!

131697 Student houdt flyers onder de arm tijdens de open dag HAN

Echt meedoen met de opleidingMeelopen

Wil je meemaken hoe het is om hbo Civiele Techniek te studeren? Doe dan mee aan een Meeloopdag. In november beginnen ze weer! 

Wat ga je doen? Je krijgt geen voorgekookt programma, maar je loopt letterlijk mee met een student Civiele Techniek. Je volgt zijn of haar rooster van die dag. Echt een dagje studeren dus! Misschien maak je een college mee, of schuif je aan bij een project. Je ontmoet andere studenten en docenten en maakt alles mee. Je proeft de sfeer zoals die werkelijk is.

Je mag aan iedereen je vragen stellen. Over toetsen, projecten, het lesrooster, hoe je wordt begeleid…

Heb je er al zin in? Je bent welkom! Aanmelden kan nu al. Je wordt gematcht met een student, die vanaf november met jou verdere afspraken maakt.

33569 civiele techniek deeltijd studenten klaslokaal

Check alle facts thuis op de bank Een handig overzicht

Ja, een studie kiezen is spannend. Heb je graag alles op een rijtje of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? Download hieronder de factsheet van de voltijd opleiding Civiele Techniek aan de HAN. Ook ideaal om opleidingen te vergelijken!   

Dit kun je verwachten: 

 • een korte beschrijving van de opleiding; 
 • een snel en beknopt overzicht van de studie; 
 • een voorbeeld van een lesrooster; 
 • praktische info over aanmelden. 
Student schrijvend met pen

Wat zeggen zij ervan?

Cynthia Woudt, StudieloopbaanbegeleiderIntensief kennismaken met de opleiding

Cynthia Woudt is Studieloopbaanbegeleider. Zij vertelt over de 1e Course van de opleiding Civiele Techniek: het Fundament. 3 weken waarin je intensief kennismaakt met de opleiding.

Student Stijn WijersTeamlid met veel eigen verantwoordelijkheid

Stijn zit in het 3e jaar van de verkorte opleiding Civiele Techniek. Hij vertelt over zijn 3e-jaarsstage bij een ingenieursbureau, waar hij aan verschillende projecten werkt. “Het fijne aan mijn stagebedrijf is dat ik echt onderdeel ben van het team en dat zij het waarderen dat je er bent."

Afstudeerder Flora TroelstraWerken aan duurzame wegverharding

Flora deed met Laurie haar afstudeerstage bij Rijkswaterstaat. Het onderwerp: duurzame wegverharding. Flora: "Soms wordt circulariteit als zweverig ervaren. Het tegendeel is waar. Circulariteit heeft een sterke technische kant."

Student Ot VerwijsAfwisseling maakt studie Civiele Techniek leuk

Afwisseling is voor 4ejaars student Ot Verwijs (21) uit Nijmegen een belangrijk pluspunt van de opleiding Civiele Techniek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Als afstudeerrichting koos hij Waterbouw.

Afstudeerder Karin Prinsen"Ik snap niet dat er zo weinig meiden aan deze opleiding denken."

Waarom koos Karin voor de opleiding Civiele Techniek? In dit interview vertelt ze hoe zij op de Open Dag ontdekte dat Infrastructuur Civiele Techniek is. En ze vertelt waarom veel meer meiden deze opleiding zouden moeten kiezen.

Student Merom KlarenbeekStuderen in de USA

Merom Klarenbeek (23) zit in het 4e jaar Civiele Techniek. Hij ging voor zijn minor naar North Carolina in de Verenigde Staten en studeerde een half jaar in Greenville aan de East Carolina University (ECU).

Docent Jan SchepersStudieloopbaanbegeleider en meer...

Jan Schepers is senior studieloopbaanbegeleider / tutor en studiebegeleider voor studenten Bouwkunde en Civiele Techniek. Daarnaast is hij vertrouwenspersoon en mediator. Het begeleiden van jonge mensen naar volwassenheid in een veranderende en complexe maatschappij ervaart hij als waardevol.

Naast je studieStuderen is niet alleen studeren

Er staat jou straks ook een toffe studententijd te wachten, vol nieuwe vrienden en ervaringen. Check van te voren alvast wat je kunt verwachten. Wat is er naast je studie allemaal te doen in studentensteden Nijmegen en Arnhem? Ga je op kamers of niet? Hoe ontmoet je andere studenten? En waarom mag je de HAN intro niet missen? Lees snel verder.

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Volgende paginaPraktische info

Alle facts & figures van de opleiding Civiele Techniek staan hier op een rijtje. 

civiele techniek maquette brug waterlab