Engineering en Automotive

314123 null
Meld je aanKies een Engineering en Automotive opleiding
Terug naar Techniekbekijk andere techniek-opleidingen

Engineering en Automotive

Help je mee aan het bouwen en programmeren van een duurzame auto van de toekomst? Of verbeter jij liever een achtbaan, robotstofzuiger of MRI-scan? Als jij iets wilt met design of elektronica, bekijk hier dan eens de HAN-opleidingen van Engineering en Automotive!

Welke studie past bij jou?Studeer Engineering & Automotive

Past dit bij jou?

#IETS_MET

techniek - elektronica/mechanica - innovatie - creativiteit - programmeren - voertuigen - ontwerpen en design

werktuigbouwkunde ebuggy

#LEUK

onderzoeken, analyseren, ontdekken - producten en systemen ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren - innovatie en high tech - werken met machines, gereedschap en materialen - creativiteit inzetten om problemen op te lossen - verbeteren - sleutelen

Studenten in automotive lab streetdrone

#BELANGRIJK

bijdragen aan een duurzame(re) samenleving - bijdragen aan innovatie - zichtbare resultaten - creativiteit - afwisseling

Studenten in leslokaal elektro practicum

#KAN_IK

technisch inzicht - wiskunde - natuurkunde - ontwerpen - zelfstandig werken - projectmatig en procesmatig werken - oplossingen bedenken

Groepje studenten in gesprek

#BEN_IK

nuchter - echt - doorpakken - harde werker - handig - onafhankelijk - gedreven - creatief - werk graag met mijn handen

Studenten in werkplaats automotive

Jouw beroepKlinken deze beroepen goed?

  • Assistent-projectleider
  • Back-end developer
  • Constructeur
  • Embedded hardware- of software-ontwikkelaar
  • Garantiespecialist
  • Product-engineer
  • Systeem-engineer
  • En meer...
Student in werkplaats wegdeksimulator

Voltijd-opleidingen engineering en automotive

Automotive

Hoe worden auto’s minder vervuilend? Wordt het elektrisch rijden of is waterstof de duurzame brandstof? Kan Max Verstappen sneller door de bocht? Vragen over nu en de toekomst! Bij HAN Automotive leer je alles over auto’s, vrachtwagens en motoren. Die kennis breng je in de praktijk. Cool toch?

Studenten team Hydromotive

Elektrotechniek

Elektriciteit? We kunnen niet zonder. Zonnepanelen, windmolens, elektrische auto's, smartphones, keukenapparatuur of lasertechniek in de zorg. Alles heeft verband met energietechniek. Leer hoe je apparaten en machines beter, duurzamer en slimmer maakt. Of doe nader onderzoek. Dit geeft jou een kick!

elektrotechniek samenwerken elektro

Embedded Systems Engineering

Ben je enthousiast over intelligente elektronische apparaten? Leer bij ESE hoe je zowel hardware als software voor slimme systemen kunt ontwikkelen. Digitale elektronica komt je overal tegen in onze samenleving. Bouw mee aan kansen voor de toekomst. Word Embedded Systems Engineer!

28708 studenten kijken naar robot

Industrieel Product Ontwerpen

Een rolstoel die geen moddersporen maakt op oma’s geboende vloer. Een duurzame designertas van plastic zwerfafval. Samen met je studiegenoten zorg je dat de wereld van morgen mooier, leuker en makkelijker wordt. Ben je technisch én creatief? Dan is Industrieel Product Ontwerpen zeker iets voor jou.

industrieel product ontwerpen schets ontwerpen design product klas docent

Technische Bedrijfskunde

Vind je organiseren leuk? Hou je van techniek en ga je voor het beste resultaat? Dan past Technische Bedrijfskunde vast goed bij jou! In bedrijven ben jij straks de invloedrijke schakel tussen mensen op de werkvloer en het management. Je ziet hoe processen beter kunnen en producten innovatiever.

technische bedrijfskunde hyster locatie

Werktuigbouwkunde

Wil je een machine van begin tot eind ontwerpen en tastbaar maken met jouw technisch inzicht? Beter, schoner, duurzamer en klimaatbestendig. Je helpt bedrijven met slimme productieprocessen en past verbeteringen toe. Met Werktuigbouwkunde realiseer je het allemaal in een handomdraai. Grijp die kans!

werktuigbouwkunde studenten samenwerken

Voltijd-opleidingen Engineering en Automotive Engelstalig

Automotive Engineering (studietaal Engels)

Auto’s en motoren van de toekomst: veilig, schoon, efficiënt én intelligent. Een hele uitdaging om die te bouwen. Dat is exact waar je voor gaat als student Automotive Engineering Engelstalig aan de HAN. Wagens die zichzelf besturen? Nóg meer snelheid bij de Formule 1? Jij zet de wereld in beweging.

Studenten in werkplaats automotive

Electrical and Electronic Engineering (studietaal

Op zoek naar een toekomstgerichte technische carrière? Word elektrotechnisch ingenieur! Werk aan de transitie naar duurzame energie. Ontwikkel slimme, gebruiksvriendelijke machines en apparaten. Electrical and Electronic Engineering bij de HAN geeft je een solide start op een veelbelovende carrière!

elektrotechniek samenwerken elektro

Embedded Systems Engineering (studietaal Engels)

Ben je enthousiast over intelligente elektronische apparaten? Leer in de Engelse taal hoe je zowel hardware als software voor slimme systemen kunt ontwikkelen. Digitale elektronica kom je immers overal tegen. Bouw mee aan internationale kansen voor de toekomst.

370552 Studenten Embedded Systems Engineering aan de slag met hun Air hockey project voor de minor Embedded Vision Design and Machine Learning

Mechanical Engineering (studietaal Engels)

Beter, schoner, duurzamer en klimaatbestendig. Wil je machines van begin tot eind ontwerpen en realiseren met jouw technisch inzicht in een internationale omgeving? Of help grote bedrijven met slimme energieprocessen. Met Mechanical Engineering maak jij de toekomst beter en aangenamer voor iedereen!

Inkijkje in CNC-machine met studenten op achtergrond

Studeren in deeltijdCombineer werken en leren

Wil je niet elke dag de schoolbanken in maar liever werken en leren tegelijk? Kies dan voor een van onze deeltijd-opleidingen in Engineering en Automotive. Combineer je baan met een studie en word de expert van jouw organisatie. Aan opleidingen geen gebrek! Van een cursus die een paar avonden duurt tot opleidingen van 4 jaar.

studenten bij kraansimulatie met laptops

Deze video's laten je alvast wat zien!

Vliegensvlug naar binnenDrone rondleiding in het gebouw van Automotive en Engineering!
automotive Subaru Impreza auto waterstof Mobilia race elektrisch
Rondleiding AutomotiveTeus en Viktor leiden je rond en vertellen over hun projecten
Automotive Dakar auto met Teus en Viktor
Rondleiding EngineeringWelkom bij HAN Engineering: loop je mee met Kadir?
Rondleiding Engineering centraal met Kadir

Nieuws & artikelen

432567 Video still van video over omscholen naar werktuigbouwkunde door middel van een deeltijdstudie met Tristan Hekkelman. Academie Engineering en Automotive
416338 Elektrotechniek-studenten werken aan een zonne-energie-opstelling met energie-managementsysteem, op huisniveau
255422 deeltijd cursisten overleggen in praktijklokaal simuatie
Broers samen in duurzaamheidVolta Energy komt in een stroomversnelling
286305 man lopend tussen energiepanelen

TechniekBekijk de andere studieclusters

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? In de studierichting Techniek vind je nog 4 andere studieclusters

314150 null