Techniek

Word jij enthousiast van experimenteren, analyseren en programmeren? Dan vind je bij de studierichting Techniek vast een opleiding die bij jou past. We hebben 'm onderverdeeld in 5 clusters van opleidingen. Waar ga jij je verder in verdiepen?

314150 null

Over Techniek

Met jouw technisch en ruimtelijk inzicht bedenk je samen met je team overal een oplossing voor. Zet jouw passie voor techniek in voor een product waar de wereld wat aan heeft! Denk aan een auto op waterstof, een robot voor in de zorg of een duurzaam huis. De vraag naar goed opgeleide technici is enorm!

civiele techniek deeltijdstudent op locatie

Bekijk deze video!Techniek studeren aan de HAN?

Clusters bij Techniek

Een cluster is een groepje opleidingen over hetzelfde onderwerp. Kies hieronder een cluster dat jou aanspreekt en ontdek welke opleidingen daarbij horen.

OpleidingenAlle studies bij Techniek

Check hier welke studies onder de hele studierichting Techniek vallen.

Student in werkplaats wegdeksimulator

omscholen naar ICT en techniekSubsidieregeling

Vanaf 1 september tot 1 december 2021 kunnen werkgevers met de 'subsidieregeling voor omscholing naar kansrijke beroepen in de ICT en Techniek' €3.750 krijgen wanneer zij een medewerker een omscholingstraject bieden naar een baan die door het UWV wordt aangemerkt als kansrijk beroep in techniek of ICT. Het totale budget hiervoor is €37,5 miljoen.

 

218707 #50euroweek briefgeld euro budget

Nieuws & artikelen

255422 deeltijd cursisten overleggen in praktijklokaal simuatie
290590 Interview Hanaï Borst zittend aan tafel - Tech Gelderland
28708 studenten kijken naar robot
zonnepanelen met blauwe lucht