2 opleidingen Bouw en Infra aan de HAN

Wil jij iets met techniek en ontwerpen? Architectuur of infrastructuur? Dan vind je bij Bouw en Infra vast een opleiding die bij jou past! In welke opleiding ga jij je verder verdiepen? Laat je inspireren!

314149 null

Over Bouw en Infra

In een wereld waar de gevolgen van klimaatverandering steeds zichtbaarder worden vind jij het belangrijk dat ons land duurzaam leefbaar, veilig en bereikbaar blijft. Ontwerp jij een Nul-op-de-meter-woning of geef je een nieuwe bestemming aan een oude kerk? Vind je een methode om water langer op te slaan of juist sneller af te voeren? Of ontwerp jij een 3D-geprinte brug voor jouw stad? Begint het al te kriebelen? Check dan dit studiecluster!

civiele techniek waterlab

2x Bouw en Infra Waaruit kan je kiezen?

Kies je voor het bouwen aan en het veranderen van je leefomgeving, dan kies je voor de HAN. Je vindt er praktijkgerichte beroepsopleidingen met een passie voor ontwerpen en inrichten van grote en energieneutrale woonwijken, autowegen, kanalen of versterken van onze dijken. Werk jij mee aan een betere en klimaatbestendige wereld?

20 novemberKom naar de Open Dag

Past de opleiding Bouwkunde of Civiele Techniek bij jou? Onderzoek het verder op de Open Dag! Proef op 20 november de sfeer op Arnhemse campus. Vraag onze studenten en docenten het hemd van het lijf. Of volg je liever de online voorlichting vanuit huis? Dat kan dan ook!

321282 Meisje, vrouw, studente blaast ballon van kauwgom, bowlingbaan, studiekeuzemagazine

Ervaar!Loop een dagje mee

Wil je zeker weten of de opleiding bij jou past? Meld je dan aan voor een Meeloopdag en volg een student Bouwkunde of Civiele Techniek op de voet. Misschien maak je een college mee, of schuif je aan bij een project. Je ontmoet andere studenten en docenten en maakt alles mee. Je proeft de sfeer zoals die werkelijk is.

 

33547 bouwkunde studenten samenwerken

Past Bouw en Infra bij jou?

#IETSMET

techniek - architectuur - gebouwen - constructies - infrastructuur - innovatie - creativiteit

274139 Civiele techniek studenten op bouwplaats Driebergen-Zeist

#LEUK

(duurzame) oplossingen bedenken - ontwerpen en creëren - (bouwkundig) tekenen - werken met materialen - complexe berekeningen maken - adviseren - projectmatig werken

bouwkunde studenten maquette

#KANIK

technisch inzicht - wiskunde - werken met getallen, gegevens en informatie - natuurkunde - leidinggeven - probleemoplossend denken en werken

bouwkunde student helm meter

#BENIK

doorpakken - gezond verstand gebruiken - ordelijk en gestructureerd - eerst denken, dan doen - eerlijk - betrouwbaar - constructief - handig

bouwkunde deeltijd studenten samenwerken

#BELANGRIJK

duurzaamheid - afwisseling - zichtbare resultaten - analyseren en uitdenken - duidelijke verwachtingen en doelstellingen - zorgvuldigheid - betrouwbaarheid - zelfstandigheid

33541 civiele techniek sluis

VliegensvlugDronerondleiding door het gebouw van Built Environment

Nieuws en artikelen

Onderzoek naar duurzame fietsbrug

Is er een duurzamer alternatief voor een traditionele fietsbrug? Dat is de vraag die Jos te Hennepe en Teun Wopereis zichzelf stellen in hun afstudeeronderzoek van de opleiding Civiele Techniek. Ze ontdekten dat je dit met de milieukostenindicator goed kunt vergelijken.

309072 Jos te Hennepe en Teun Wopereis doen onderzoek naar een duurzame fietsbrug. Liggende foto

"Civiele Techniek is zó breed"

Met haar net 21 jaar zit Karin Prinsen al in de afstudeerfase van haar opleiding Civiele Techniek. Haar studie is een ontdekkingsreis, waarin ze steeds nieuwe ervaringen opdoet en nieuwe keuzes moet maken. Een reis ook die na haar afstuderen nog niet afgelopen is. Karin blikt terug en vooruit.

285815 Karin Prinsen - Civiele Techniek. 2/4

Prijzen voor studenten Bouwkunde

Nog maar net een jaar bezig in je opleiding en dan al leren hoe je een prijs voor je ontwerp in ontvangst neemt. Studenten van de opleiding Bouwkunde krijgen deze vaardigheid er gratis bij. Bij de afsluiting van het 1e studiejaar vielen er 3 juryprijzen en 5 publieksprijzen te verdelen.

302750 pakketje voor de winnaar Publieksprijs course 4 bouwkunde

Alumni Bouwkunde runnen succesvol tekenbureau

Alle 3 zijn ze 21 jaar: Peter van de Berg, Rick van de Steeg en Jesper van Laar. Ze zijn nét afgestudeerd aan de opleiding Bouwkunde op de HAN. Alle opdrachten deden ze tijdens de studie samen. De jongens voelden elkaar zó goed aan dat ze een jaar vóór hun afstuderen een onderneming opzetten: Visional Design.

null

International Week

De International Week van de Academie Built Environment eind april was er een om niet snel te vergeten. Ondanks dat het event dit jaar online plaatsvond, is er veel kennis gedeeld en plezier gemaakt tussen Nederlandse, Japanse, Duitse en Amerikaanse studenten en docenten.

231035 International Week Health and Social Studies. horizontaal

Droogte is hot

Voor de warmte hoeven we 's zomers niet naar Zuid-Frankrijk af te reizen, aangezien het in eigen tuin al niet te harden is. Wat is er toch aan de hand de afgelopen jaren? De maximumtemperaturen breken record na record, met slapeloze nachten tot gevolg.

299027 Landhuis op buitenplaats Landfort in de Achterhoek.

Aanmelden vóór 1 meiBen jij klaar voor de start?

Ben jij enthousiast over 1 van de 2 Bouw en Infra bacheloropleidingen bij de HAN? En wil jij graag in september 2022 starten met deze opleiding?

Leuk! Meld je dan nu aan!

Aanmelden Bouwkunde

Aanmelden Civiele Techniek

een finishlijn

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500