Academie Gezondheid en Vitaliteit

In de Academie Gezondheid en Vitaliteit leiden we studenten op tot innovatieve, onderzoekende en ondernemende professionals. Onze domeinen zijn verpleegkunde, medische hulpverlening en vaktherapie. We werken nauw samen met het werkveld en weten wat er speelt.


Onderwijs

Thuisbasis voor bachelor en master

De academie is de thuisbasis voor bachelor- en masteropleidingen op het gebied van verpleegkunde, medische hulpverlening of vaktherapie. Studenten hebben de keuze uit een voltijd-, deeltijd- of duale variant. 

Dit zijn de opleidingen:

OnderwijsPost-hbo, cursus en training

Nog niet uitgeleerd? De Academie Gezondheid en Vitaliteit is de thuisbasis voor een groot aantal post-hbo-opleidingen, cursussen en trainingen.

Onderzoek

Thuisbasis voor praktijkgericht onderzoek

Samen met studenten onderzoeken we hoe de zorg direct kan aansluiten en inspelen op ontwikkelingen. Dit praktijkgerichte onderzoek voeren we uit in 4 lectoraten. Ook is er een kenniscentrum verbonden aan de academie Gezondheid en Vitaliteit. 

Meer over de lectoraten en het kenniscentrum:

Kenniscentrum Duurzame ZorgSamen werken aan toekomstbestendige zorg

Hoe zorgen we voor een duurzame zorg de komende decennia? Kenniscentrum Duurzame Zorg staat voor samen werken aan toekomstbestendige kwaliteit en professionaliteit in de zorg.

In nauwe samenwerking met onderwijs en werkveld leveren we een bijdrage aan toekomstbestendige zorg.