Let's change the way we move

Fossiele brandstoffen zijn uit, hernieuwbare energie is de toekomst! Dat biedt kansen voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Of het nou gaat om waterstof, duurzame vervanging van vervoer of gedragsverandering: onze changemakers bedenken oplossingen die bijdragen aan een schone toekomst.

Changemakercampagne, let's change the way we move, benzinepomp, fietsen, Arnhem, vervreemding

Hulp bij duurzaamheidsvraagstukken
 

SAMENWERKEN AAN VERDUURZAMING VAN ORGANISATIES

Bij de HAN ontwikkelen lectoren en onderzoekers kennis over verschillende aspecten van duurzaamheid; zowel op het gebied van het elektriciteitsnet, duurzame grondstoffen, duurzaam gebouwde omgeving en mobiliteit. Daardoor kunnen we als changemakers organisaties die willen verduurzamen goed helpen. Er zijn verschillende manieren om samen te werken aan de maatschappelijke uitdagingen binnen het duurzaamheidsvraagstuk. Lees meer over ons onderzoek en bekijk voorbeelden van samenwerkingsprojecten.

Man is geel hesje bij zonnepanelen. Bouwkunde. Open Avond.

We change the way...

... we fuel our cars

Naar Milaan rijden op 1 liter waterstof? HAN-studenten doen het in een auto die ze zelf hebben ontworpen. De Gelderlander publiceerde erover.

Changemakerscampagne, Let's change the way we move, fuel our car

... we reduce CO2 emissions

De toekomst van mobiliteit? Die ligt volgens ons bij waterstof. Hoe, daar doen we onderzoek naar. In deze kennisclip ontdek je wat de kracht van waterstof is.

Teams HAN Hydromotive en TU Delft met waterstofauto concept juli 2020 in Rijswijk

... we move over water

HAN-studenten racen in een zelfgemaakte boot die vaart op zonne-energie. Het ultieme doel is racen in Monaco!

Testvaart HAN Solarboat in Doesburg

... we share urban mobility

International Business-studenten ontwikkelen een duurzame vervanging van autorijden. Hun startup Bondi zorgt voor duurzame voertuigen op straat: e-bikes en e-scooters die je deelt.

Studenten met fiets. Centre for creativity. Centrum voor ondernemerschap. Max Schalow, Chingiskhan Kazakhstan

... we work together on green and lean mobility

HAN Automotive Research werkt samen met bedrijven aan technieken die het automotive-domein verder helpen. Met de focus op groene en slimme mobiliteit.

in automotive lab streetdrone