Let's change the way we move

Fossiele brandstoffen zijn uit, hernieuwbare energie is in! Dat biedt kansen voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Of het nou gaat om waterstof, duurzame vervanging van autorijden of gedragsverandering: onze changemakers bedenken oplossingen die bijdragen aan een schone toekomst.

428389 Changemakercampagne, let's change the way we move, benzinepomp, fietsen, Arnhem, vervreemding

We change the way ...

... we fuel our cars

Naar Milaan rijden op 1 liter waterstof? HAN-studenten doen het in een auto die ze zelf hebben ontworpen. De Gelderlander publiceerde erover.

432099 Changemakerscampagne, Let's change the way we move, fuel our car

... we reduce CO2 emissions

De toekomst van mobiliteit? Die ligt volgens ons bij waterstof. Hoe, daar doen we onderzoek naar. In deze kennisclip ontdek je wat de kracht van waterstof is.

194126 Teams HAN Hydromotive en TU Delft met waterstofauto concept juli 2020 in Rijswijk

... we move over water

HAN-studenten Jet en Koen racen in een zelfgemaakte boot die vaart op zonne-energie. Deze race was een item in het Jeugdjournaal.

403889 Testvaart HAN Solarboat in Doesburg

... we share urban mobility

International Business-studenten ontwikkelen een duurzame vervanging van autorijden. Hun startup Bondi zorgt voor duurzame voertuigen op straat: e-bikes en e-scooters die je deelt.

243889 Studenten met fiets. Centre for creativity. Centrum voor ondernemerschap. Max Schalow, Chingiskhan Kazakhstan

Changemaker worden? Join de HAN

 • Ik wil studeren bij de HAN

  Wil jij bijdragen aan die slimme, schone en sociale toekomst? Of je nu net begint aan je studiecarrière in het hbo of een stap wilt maken in je werkende leven: hier vind je alles voor jouw ‘next level’. 

 • Ik wil werken bij de HAN

  Ben jij nieuwsgierig, onderzoekend en ondernemend? Wil je je talenten laten zien en ontwikkelen, je grenzen verleggen? Wil je verandering realiseren? Bekijk onze vacatures.

 • Ik wil samenwerken met de HAN

  Samen met bedrijven en instellingen uit de regio werken we aan veranderingen voor een slimme, schone en sociale omgeving. Heb je een stagiair nodig of hulp bij een specifiek vraagstuk? We helpen je graag verder.

 • Ik wil kennis uitwisselen met de HAN

  De HAN doet praktijkgericht onderzoek. Daarmee beantwoorden we vragen die bedrijven, instellingen en overheden aan ons stellen: de beroepspraktijk dus. Zo dragen we bij aan regionale ontwikkeling.