Matching bij logopedie studiekeuzecheck

Yes, je hebt je aangemeld voor Logopedie! Past deze opleiding echt bij jou? Dat ga je checken door na je aanmelding matchingsactiviteiten te doen, zoals een meeloopdag of je aan te melden voor een matchingsdag.

Wat is matching?

Jij hebt je aangemeld voor Logopedie bij de HAN, maar misschien heb je nog vragen of twijfels. Je zoekt nog naar extra bevestiging of deze studie écht bij jou past, of je hebt je aangemeld voor meerdere studies en je moet nog een definitieve keuze maken. De matchingsactiviteiten van Logopedie helpen jou daarbij. 

Matching is niet verplicht, je kiest zelf welke activiteiten je doet. Het is een mooie kans om nog 1 keer te checken of je goed zit met je studiekeuze. Om je laatste vragen te stellen en te kijken of jouw verwachtingen kloppen. Want we hopen dat jij hier straks helemaal op je plek zit.

Stap 1: Mijn Match vragenlijst

Na je aanmelding in Studielink staat er een online vragenlijst voor je klaar. Daar krijg je een mailtje over. Door een paar vragen te beantwoorden zet je nog eens voor jezelf op een rijtje waarom jij voor deze opleiding gaat.

Stap 2: Matchingsactiviteiten

Na de intake kies je uit 1 of meer matchingsactiviteiten, bijvoorbeeld een Meeloopdag of een Matchingsdag. Tijdens deze dagen is er gelegenheid om een gesprek aan te vragen met een studiebegeleider om jouw persoonlijke omstandigheden verder te bespreken. 

Dit kun je doen

Meeloopdag

Overweeg jij om Logopedie te gaan studeren, dan is een meeloopdag echt iets voor jou. Kom kennismaken met het onderwijs, de studenten en de docenten van de opleiding en doe een dagdeel mee. Tijdens deze dag is er ook gelegenheid om een gesprek aan te vragen met een studiebegeleider om jouw persoonlijke omstandigheden verder te bespreken. Binnenkort meld je je hier aan voor een meeloopdag!

studente praat met docent in twee gesprek

Matchingsdag

Het programma van de matchingsdag Logopedie is een combinatie van kennismaken, inspireren en matchen. We introduceren je aan het onderwijs, jouw studiegenoten, het beroep en jouw toekomst als logopedist. Zo kun jij jezelf aan het einde van de middag antwoord geven op de vraag “match ik met de opleiding”? Binnenkort volgt hier meer info over het aanmelden voor de matchingsdag.

347962 Drie studenten (2 jongen en 2 meiden) wandelend in gang K33.
Definitief inschrijven
 

Zeker van je zaak?

Heb je de knoop doorgehakt? Weet je zeker dat je in september met Logopedie wil starten? Yes! Als je aan alle voorwaarden voldoet, kun je je inschrijving definitief maken. Lees wat jou nu te doen staat.

384312 Knoop doorhakken studiekeuze meisje confetti klaar om te kiezen aanmelden
FAQ
 

Vragen?

Heb je vragen over de matchingsactiviteiten van Logopedie? Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen, misschien staat het antwoord daartussen. Niet? Neem dan contact op met ASK HAN.

397452 vraagteken vragen faq groen