Praktische info

Wil je leraar economie worden? Voordat je aan de opleiding Leraar Economie deeltijd begint, is het slim om alle praktische zaken goed op een rijtje te hebben. Denk aan de kosten, toelatingseisen, vergoedingen en fiscale spelregels. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie.


De locatie van de deeltijdopleiding Leraar Economie

  • Er is geen omschrijving beschikbaar
  • HAN Nijmegen campus

    Kapittelweg 35
    6525 EN Nijmegen
  • Er is geen omschrijving beschikbaar

Ontmoet onze docenten

Coen Oosterbroek

Coen studeerde zelf ook aan de Lerarenopleiding Economie. Daarna heeft hij lesgegeven in het voortgezet onderwijs en tegelijkertijd zijn master gedaan. “Als leraar maak je het verschil voor leerlingen en studenten, dat is het mooiste aan ons vak.”

Rianne Hogedoorn

Rianne werkt sinds 2015 bij de Lerarenopleiding Economie aan de HAN. Vooral het overdragen van vakdidactiek spreekt haar erg aan. “Als lerarenopleider heb ik de mooiste baan die je kunt hebben als docent en economie."

Roberto Alvarez

Roberto vindt het een eervolle taak om studenten te begeleiden in het worden van een goede docent. De diepgang die hij daardoor samen met de klas kan opzoeken, spreekt hem aan. Inmiddels werkt hij ruim een jaar met veel plezier bij de HAN.

Studiefeiten Opleiding Leraar Economie

Diploma Bachelor (HBO)
Accreditatie Bekijk het accreditatie rapport
Vorm Deeltijd
Voertaal Nederlands
Startdatum Februari , September
Tijdsduur 4 jaar
Studiepunten 240 EC
Studiebelasting 20 uur per week
Contacturen 12
Zelfstudie-uren 8-12
Locatie Kapittelweg 35, Nijmegen

Toelatingsinformatie

Sfeer proeven

Wil je leraar economie worden en past deze deeltijdopleiding bij je? Dat kun je het beste zelf ervaren. Kom gerust een keer langs op de Open Avond of regel een adviesgesprek!  

Testimonial Roberto Alvarez

Voor werkgevers

Voor jou als student

Studeren onder bijzondere omstandigheden

Je omstandigheden hebben natuurlijk invloed op je studie. De HAN houdt daar graag rekening mee. Of je nu een functiebeperking hebt of een topsportprogramma volgt. Je bent welkom. Heb je nu geen voorzieningen nodig, maar spelen er wel bijzondere omstandigheden? Laat het ons weten: misschien heb je later in je studie iets nodig. Laat het ons weten. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Testimonial Roberto Alvarez

Investering

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Zin om leraar Economie te worden?

Aanmelden voor een lerarenopleiding begint met een adviesgesprek. We bespreken dan jouw persoonlijke situatie en beantwoorden al je vragen. Daarna kun je je aanelden voor de opleiding via Studielink.

Testimonial Roberto Alvarez