Lectoraten Samenwerkingsverband Technologie en Samenleving

Binnen het Samenwerkingsverband Technologie en Samenleving verrichten 10 lectoraten onderzoek binnen de onderzoeksgebieden automotive, biodiscovery, techniek in zorg en welzijn, duurzame energie en organisatie en communicatie.

spelbord met pionnen in netwerk

Regelmatig werken er meerdere lectoraten samen binnen multidisciplinaire onderzoeksprojecten.

HAN Automotive Research

HAN Automotive Research biedt voor bedrijven en organisaties een breed spectrum aan onderzoeksdiensten aan rondom de thema's Automotive en Mobiliteit. De activiteiten worden altijd nauwgezet af aan de specifieke behoefte van de klant afgestemd en er wordt flexibel ingespeeld op specifieke wensen.

Gestuurd door klantenwensen is binnen HAN Automotive Research gespecialiseerde kennis opgebouwd rondom de volgende expertises: Prototyping, Modeling, Control systems, Testing, Structural, I-mobility en Monitoring. Daarnaast wordt met bedrijven graag samengewerkt op het gebied van nieuwe ontwikkeling, nieuwe vragen en nieuwe uitdagingen. Maak ook kennis met het gelijknamige lectoraat:

HAN Centrum IT+Media

HAN Centrum IT+Media (CIM) gaat uit van de menselijke maat voor IT-systemen en media-toepassingen. Het CIM staat voor digitale innovaties die aantoonbaar meerwaarde hebben voor personen, organisaties en maatschappij en wil de HAN-partner zijn voor digitale innovaties en facilitering op zorg en welzijn, regionale ontwikkeling en duurzame energie. In de driehoek tussen IT en Media-onderwijs, beroepenveld en onderzoek nemen de lectoraten op het moment een sterke positie in, die ze verder willen uitbouwen. In de vorm van het HAN Centrum IT+Media werken de volgende lectoraten samen: