Dennis Moeke

Kijk om je heen: logistiek is overal. Het wordt nog onvoldoende op waarde geschat. Logistiek speelt een sleutelrol bij de aanpak van maatschappelijke uitdagingen. Zo vraagt een betaalbaar zorgsysteem om slimme logistieke oplossingen. Ik maak mij sterk om hierin van betekenis te zijn.

distributiecentrum

Als lector beschik ik over een breed professioneel netwerk. In het logistieke werkveld en binnen lokale overheden, maar ook in het hbo en de academische wereld. Ik zie mijzelf als ambassadeur van het logistieke vakgebied, maar dan met een speciale interesse in zorglogistiek. De afgelopen jaren heb ik veel onderzoek gedaan naar de verbetering en innovatie van zorg, hulp en ondersteuningsprocessen. Binnen het landelijke CoE Logistiek heeft het lectoraat inmiddels een leidende rol op het gebied van zorglogistiek.

Over Dennis

Expertises:

  • Patiëntenlogistiek 
  • Datagedreven capaciteitsplanning in de zorg 
  • Optimalisatie van bedrijfsprocessen 
  • Operations Management 

 

22 april 2021Online Installatie lector Dennis Moeke

Op donderdag 22 april 2021 wordt Dennis Moeke geïnstalleerd als lector Logistiek & Allianties. Tijdens dit online-evenement spreekt Dennis op een verrassende manier zijn rede uit. Hij vertelt hoe logistiek kan bijdragen aan de maatschappelijke vraagstukken die in Nederland spelen.

  • Online, via Teams 15:15 - 17:15
22Apr
259749 Wielrenner komt uit tunnel

Het Lectoraat Logistiek en Allianties

Ons lectoraat werkt via onderzoek aan slimme en innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van morgen en overmorgen. We ondersteunen bij onderwijsinnovatie en de slimme verduurzaming van logistieke infrastructuren en bedrijfsprocessen.

LM Lectoraat Logistiek Data science

Nieuws

Hernieuwde opleiding ZorgadministratieModule Zorglogistiek ontwikkeld
31937 man tandzorg op pop
onder begeleiding van lector Dennis MoekeStudententeam wint 1e prijs voor vaccinatieplan
Studenten volgen een opfriscursus vaccineren om zich voor te bereiden op de COVID-vaccinaties.
distributiecentrum

Artikelen

Projecten

Living Labs Sustainable Supply Chain Management in Healthcare (SSCMH)

Binnen de Living Labs doen meerdere partijen multidisciplinair onderzoek. We experimenteren en innoveren in real-life contexten. Dit project bestaat uit 2 Field Labs: Campus Heijendaal en Buur & Zo. We werken aan ontwikkeling, implementatie en opschaling van duurzame innovatieve last mile concepten.

Lectoraat architecture in health. Living labs

Publicaties

HAN logo op vlag. Persfoto. Huisstijl.

Kennispartners en netwerken

Dennis werkt met deze kennispartners en netwerken samen: Logistics Valley, Health Valley, CWZ Carinova, Siza, EFLE, en Vrije Universiteit, HBO

Nevenfuncties