distributiecentrum

Het lectoraat wil bijdragen aan slimme verduurzaming van logistieke infrastructuren en bedrijfsprocessen én aan het versterken van het logistieke onderwijs in de regio Gelderland. Dit doen we via innovatief, praktijkgericht logistiek onderzoek. We werken intensief samen met diverse partners.

Het Lectoraat Logistiek & Allianties maakt deel uit van het KennisDC Logistiek, een landelijk Centre of Expertise (CoE). Het KennisDC Logistiek is door de Topsector ondersteund. En is een samenwerkingsverband tussen 7 hogescholen, het Landelijk Platform Logistiek HBO, evofenedex en TLN. Op basis van een gezamenlijke kennisagenda werken we regio-overstijgend samen via living labs en learning communities. De gezamenlijke projecten voeren we uit voor én met het werkveld, onderwijs en lokale overheden. 

Expertises

  • Healthcare Logistics
  • Sustainable Logistics 
  • Data driven Logistic
  • Human Capital in Logistics
  • Onderzoek

    Met concepten als de Afstudeertafels en het TIP-concept geven we studentonderzoek een boost. Ook ontwikkelen we onderwijsmodules, minoren en games voor young professionals. Via living labs, learning communities, benchmarks en maturity scans ondersteunen we het werkveld en het hbo-onderwijs.
  • Onze kennis

    Onze onderzoeken en projecten vertalen we naar praktische toepassingen. Waar zowel het onderwijs als het werkveld profijt van hebben. De resultaten van onderzoeken en projecten dragen tevens bij aan de realisatie van de ambities van regionale overheden.

Nieuws en agenda

252725 Afbeelding lectoraat arbeidsdeskundigheid mentaal gezonde zaak
355201 Shani Mooijman bij uitzending Humberto Tan met HAN logo
109962 fitnesstrainer in de sportschool in gesprek met een blonde vrouw met overgewicht
243528 Lectoraat architecture in health. Living labs
237736 overlegsituatie

Ons team

LectorDennis Moeke

Dennis Moeke ziet zichzelf als ambassadeur van het logistieke vakgebied, maar dan met een speciale interesse in zorglogistiek. Hij deed al veel onderzoek naar de verbetering en innovatie van zorg, hulp en ondersteuningsprocessen.

Lector-dennis-moeke-2021. hogere resolutie

Team

Miranda Vodegel

Manager KennisDC Logistiek Gelderland

Enide Bogers

Senior Onderzoeker - Programmalijncoördinater Sustainable Logistcs

Nienke Hofstra

Docent-Onderzoeker - Programmalijncoödinater Human Capital

Robert Goedegebuure

Senior Onderzoeker - Programmalijncoördinator Data driven Logistics

Henny Jordaan

Onderzoeker

Henny van Gaalen

Docent-Onderzoeker

Hans van Poppel

Onderzoeker

Erik van Zanten

Docent-Onderzoeker

Marco Wolf

Projectmanager

Lidy Okkerman

Docent-Onderzoeker

Jens Neuij

Financieel Projectadministratief Medewerker

Karen Engelvaart

Secretaresse

Sjoerd Wessink

Projectmanager - Practor Logistiek

Bram Kin

Onderzoeker

Ann Wolters

Docent-Onderzoeker

Gerelateerde opleidingen

Logistics Management

Voltijd Bachelor opleiding

Een online bestelling hebben we de andere dag in huis, onze smartphones worden in China geproduceerd, moeten via slim transport naar Europa, komen in een distributiecentrum te liggen en gaan naar de eindgebruiker. Kies jij Logistics Management, dan maak jij dat mogelijk.

samenwerken

Bedrijfskunde

Voltijd Bachelor opleiding

Duurzaamheid, digitalisering en circulaire economie. De omgeving verandert snel en dat heeft effect op heel veel bedrijven zoals Bol.com, Hema en KLM. Ben je iemand die bedrijven wil veranderen en klaar wil maken voor de toekomst? Dan is Bedrijfskunde iets voor jou.

studeren

Technische Bedrijfskunde

Voltijd Bachelor opleiding

Vind je organiseren leuk? Hou je van techniek en ga je voor het beste resultaat? Dan past Technische Bedrijfskunde vast goed bij jou! In bedrijven ben jij straks de invloedrijke schakel tussen mensen op de werkvloer en het management. Je ziet hoe processen beter kunnen en producten innovatiever.

technische bedrijfskunde hyster locatie

AcademieOrganisatie en Ontwikkeling

De academie Organisatie en Ontwikkeling leidt op tot ondernemende, onderzoekende en verbindende professionals. Stuk voor stuk leveren ze een duurzame bijdrage aan goed werk, vitale werknemers en aan economische groei.

Twee studenten overleggen met laptop