Dennis Moeke

Kijk om je heen: logistiek is overal. Het wordt nog onvoldoende op waarde geschat. Logistiek speelt een sleutelrol bij de aanpak van maatschappelijke uitdagingen. Zo vraagt een betaalbaar zorgsysteem om slimme logistieke oplossingen. Ik maak mij sterk om hierin van betekenis te zijn.

distributiecentrum

Als lector beschik ik over een breed professioneel netwerk. In het logistieke werkveld en binnen lokale overheden, maar ook in het hbo en de academische wereld. Ik zie mijzelf als ambassadeur van het logistieke vakgebied, maar dan met een speciale interesse in zorglogistiek. De afgelopen jaren heb ik veel onderzoek gedaan naar de verbetering en innovatie van zorg, hulp en ondersteuningsprocessen. Binnen het landelijke CoE Logistiek heeft het lectoraat inmiddels een leidende rol op het gebied van zorglogistiek.

Over Dennis

Expertises:

  • Patiëntenlogistiek 
  • Datagedreven capaciteitsplanning in de zorg 
  • Optimalisatie van bedrijfsprocessen 
  • Operations Management 

 

Online installatie lector Dennis Moeke

Dennis Moeke aanvaardde op 22 april het ambt als lector voor het lectoraat Logistiek en Allianties bij de HAN. Dat deed hij met zijn intreerede At the Heart of Change. 

285791 Lector Dennis Moeke van het Lectoraat Logistiek en Allianties ontvangt stola.

Het Lectoraat Logistiek en Allianties

Ons lectoraat werkt via onderzoek aan slimme en innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van morgen en overmorgen. We ondersteunen bij onderwijsinnovatie en de slimme verduurzaming van logistieke infrastructuren en bedrijfsprocessen.

LM Lectoraat Logistiek Data science

Nieuws

Waardering voor Jan JansenHAN-prijs onderzoek voor Jan Jansen
237740 distributiecentrum
Hernieuwde opleiding ZorgadministratieModule Zorglogistiek ontwikkeld
31937 man tandzorg op pop
onder begeleiding van lector Dennis MoekeStudententeam wint 1e prijs voor vaccinatieplan
Studenten volgen een opfriscursus vaccineren om zich voor te bereiden op de COVID-vaccinaties.
distributiecentrum

Artikelen

Projecten

Deelprojecten en achtergrond

Het project Living Labs bestaat uit twee deelprojecten. Het Fieldlab Campus Heijendaal en het Fieldlab Buur & Zo. Achtergrond van Living Labs is de worsteling van overheid en zorginstellingen met verkeerscongestie in de stad, op de campus en met luchtkwaliteit en leefbaarheid in het algemeen.

243528 Lectoraat architecture in health. Living labs

Living Labs Sustainable Supply Chain Management in Healthcare (SSCMH)

Binnen het Living Lab doen meerdere partijen multidisciplinair onderzoek. We experimenteren en innoveren in real-life contexten. Dit project bestaat uit 2 Field Labs: Campus Heijendaal en Buur & Zo. We werken aan ontwikkeling, implementatie en opschaling van duurzame innovatieve last mile concepten.

Lectoraat architecture in health. Living labs

Data Analyse Competenties (DAC) Community

Hoe kunnen we data gedreven logistiek in Gelderland naar een hoger niveau tillen? Dat onderzoeken we in het DAC Netwerk, een leernetwerk voor de ontwikkeling van Data Analyse Competenties. We vormen met professionals uit het mkb en studenten een learning community. Om zo slimmer met data om te gaan.

LM Lectoraat Logistiek Data science

Publicaties

Dennis Moeke publiceert regelmatig over zijn onderzicht. Je vindt hier een overzicht.

HAN logo op vlag. Persfoto. Huisstijl.

Kennispartners en netwerken

Dennis werkt met deze kennispartners en netwerken samen: Logistics Valley, Health Valley, CWZ Carinova, Siza, EFLE, en Vrije Universiteit, HBO