Smart Lean

Smart Industry technologieën helpen om uw operationele prestaties te verbeteren. De combinatie met Lean-technieken versterkt dit effect. Maar hoe past u deze nieuwe technologieën nu optimaal toe? En op welke wijze versterken Lean en Smart elkaar Het HAN Lean-QRM Centrum doet onderzoek naar deze vraagstukken.

industry deeltijd fabriek

Smart technologieën worden steeds vaker toegepast in productieprocessen. Grote organisaties lopen daarbij voorop, maar ook in het mkb worden nieuwe technologieën steeds vaker toegepast. Een van die toepassingen is Augmented Reality (AR) een vorm van mens-computer interactie waar de natuurlijke visuele waarneming van de mens wordt aangevuld met computer-gegenereerde informatie, zoals virtuele 3D modellen, aanwijzingen en teksten. Maar hoe pas je deze nieuwe technologieën nu optimaal toe? En op welke wijze versterken Lean en Smart elkaar?
 
Het HAN Lean-QRM Centrum doet samen met het bedrijfsleven onderzoek naar deze vraagstukken en deelt kennis en inzichten in publicaties en tijdens kennissessie.
Man / student werkt met AR bril op. Virtual reality in een productieomgeving.

Blijf op de hoogte

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief rond onderwijs, onderzoek, publicaties en evenementen op het gebied van Lean en continu verbeteren eens per maand. 

Toetsenbord Newsletter
draw-cta-title