Act smart, think Lean!

Niet harder werken maar slimmer! Uw organisatie is in beweging: klanten zijn veeleisend, kwaliteit moet omhoog en het moet sneller en goedkoper. Dat is de uitdaging die het HAN Lean QRM Centrum voor u oppakt met op maat gerichte opleidingen voor bedrijven.

Posterpresentatie door HAN-student tijdens Lean Event

Met welke expertise gaan we u helpen?

We richten ons met onze opleidingen op deelnemers die zich willen verdiepen in het verbeteren van processen in organisaties. Maar ook hoe zij een verandering in gang kunnen zetten, en collega's meenemen in een positieve flow! U kunt een keuze maken uit ons volgende aanbod:

  • Training Continu Verbeteren voor teams
  • Lean Yellow Belt
  • Cursus Continu Verbeteren met Lean
  • Deeltijd minor Lean Management

Als u op deze pagina verder leest, ziet u de toelichtende informatie over dit aanbod.

internationaal
In-company 

Training Continu Verbeteren voor teams

Er is vaak te weinig tijd, geld en kennis in huis om een slag te maken met Lean en continu verbeteren. Bovendien is het niet makkelijk om verbeteringen vast te houden. Laat staan continu uit te bouwen.

Binnen het HAN Lean-QRM Centrum hebben wij hier veel onderzoek naar gedaan. Deze kennis en ervaring passen wij toe in een actieve meerdaagse workshop. In deze workshop werken deelnemers in groepjes aan hun eigen verbeterproject. Zo leren zij aan de hand van de praktijk hoe Lean en continu verbeteren ook binnen uw organisatie succesvol toegepast kunnen worden!

Voor wie?

Deze workshop bieden we in-company aan. Deelnemers doorlopen gezamelijk een verbetertraject en werken daarbij aan 2 tot 3 deelprojecten. Zij gaan daarbij vooral zelf aan de slag en worden daarbij intensief door ons ondersteund.

In-Company 

Lean Yellow Belt

Lean en Quick Response Manufacturing (QRM) zijn aanpakken voor het continu verbeteren van processen. Bedrijven die deze aanpakken succesvol toepassen zijn in staat om blijvend te concurreren op wereldschaal. Conventionele strategieën focussen vaak op kosten waardoor kwaliteit en leverbetrouwbaarheid onder druk staan. Verspillingen blijven bestaan en kosten blijven uiteindelijk op een hoog niveau. Lean en QRM bieden daarvoor een alternatief!

Voor wie?
Voor groepen medewerkers die de beginselen van Lean willen leren.

Open inschrijving - onderwijs 

Deeltijd minor Lean Management

Tijdens de minor WCP word je opgeleid tot Lean facilitator, initiator en trekker van procesverbeterprojecten op basis van de Lean Management filosofie. Aan het begin van de minor ga je zelf aan de slag met lean procesverbeteringen in de praktijk. Je ontvangt bij afronding het HAN Lean Green Belt certificaat.

Wij helpen graag bij de keuze

Twijfel je over je keuze? Mis je informatie om een goed vergelijk te maken? Of wil je gewoon even iemand die betrokken is bij de opleiding spreken? We helpen je graag verder. 

Profielfoto Nathalie Rademaker
draw-cta-title