Academie IT en Mediadesign

De Academie IT en Mediadesign bouwt aan een dynamische en innovatieve leeromgeving. Studenten en docenten werken er zij aan zij met onderzoekers en de beroepspraktijk. Alles draait hier om ontwerpen, ontwikkelen en experimenteren. We inspireren elkaar met ICT- en multimediatoepassingen.

cmd studenten projectwerk in ica lounge 1

Onderwijs

Thuisbasis voor bachelor-opleidingen

Ruim 2.500 studenten hebben gekozen voor de Academie IT en Mediadesign. Ze volgen de voltijd- of deeltijd-opleiding HBO-ICT of Communication & Multimedia Design, op bachelor-niveau.

OmscholingstrajectMake IT Work

De IT heeft veel mensen nodig! Heb je een HBO- of WO-diploma, geen specifieke IT-achtergrond maar lijkt werken in de IT je hartstikke leuk; meld je dan aan bij Make IT Work en ga na de omscholing gegarandeerd in een baan aan de slag!

33550 hbo-ict studenten in overleg

Onderzoek

Thuisbasis voor praktijkgericht onderzoek

Onderzoekers, studenten en docenten zetten samen hun tanden in maatschappelijke vraagstukken. Ze voeren praktijkgericht onderzoek uit, in de 4 lectoraten die de academie rijk is. Ook is er een kenniscentrum verbonden aan de Academie IT en Mediadesign.

Kenniscentrum Technologie en SamenlevingNieuwe technieken, nieuwe mogelijkheden

Door onderzoek naar nieuwe technieken, ontwerpen en processen, ontstaan er steeds nieuwe mogelijkheden. Die zorgen weer voor een verdere technologische ontwikkeling van de samenleving.

In het Kenniscentrum Technologie en Samenleving verrichten we toegepast onderzoek. We ontwikkelen kennis en instrumenten die bijdragen aan de technologische ontwikkelingen in de beroepspraktijk en het onderwijs.

Studenten praten in gang bij Engineering

Nieuws

316647 Man leest overheidsbrieven aan tafel
208714 Musea Game Sofia's Smuggling - still Museum het Valkhof
Project voor Stichting Citymarketing ArnhemArnhem bijzonder in beeld door B302
98858 Arnhem binnenkant Centraal Station
Samenwerking met Info SupportNieuwe IT-minor DevOps van start
32743 minor-studenten-project
33735 bouwkunde deeltijdstudent laptop telefoon

Contact

Academie IT en Mediadesign


drs. Astrid Hoge, Academiedirecteur
secretariaat.aim@han.nl

Blijf op de hoogte Abonneer op onze nieuwsbrief

Met de digitale nieuwsbrief van de Academie IT en Mediadesign blijf je op de hoogte van nieuws en de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en onderwijs in de academie.