ICT

ICT studenten werken aan een project
Volg ons op LinkedInHAN IT en Mediadesign

Als ICT’er heb jij de toekomst in handen. Jij kunt het verschil maken met jouw innovatieve ideeën. Wil jij onderdeel uitmaken van dit uitdagende vakgebied? Volg een (post-)hbo opleiding, master, of laat je omscholen op het gebied van ICT.

Alles op een rijtje
 

Ons aanbod in ICT

Onze wereld wordt steeds digitaler. ICT is niet meer weg te denken uit organisaties én onze maatschappij. Door het studeren van ICT leer je hoe je technologieën kunt ontwerpen, bouwen en beheren, en hoe je deze kunt gebruiken om problemen op te lossen en processen te verbeteren. Kies jij voor een veelbelovende carrière in een boeiende en snel groeiende sector? De HAN biedt je diverse opleidingen op het gebied van ICT, variërend van een bachelor- en masteropleiding tot een omscholingstraject. 

 

 

deeltijd studenten werken samen in de koffiecorner

ICT aanbod

HBO-ICT

Carrière maken of je verder ontwikkelen in de ICT? Als software developer richt je je op het ontwerpen, bouwen en testen van software. Wil je liever bedrijfsprocessen verbeteren en software ontwerpen en configureren? Dan is de specialisatie Business IT and Management iets voor jou.

33548 hbo-ict serverlokaal docent

Communication & Multimedia Design

Apps. Websites. E-learning. Service Design. Transmedia Storytelling. Bij Communication & Multimedia Design (CMD) leer je ontwerpen op basis van de wensen van de gebruiker. Je wordt een specialist in het ontwerpen voor digitale media.

521925 Docent CMD laat voorbeeld zien via zijn laptop aan studenten op de trap.

Applied Data Science

Data is key in het bedrijfsleven. Resultaten inschatten, effecten van een behandeling voorspellen, de bezettingsgraad van een hotel optimaliseren? Het zijn allemaal data driven issues. Specialist worden in dit veelgevraagde vakgebied? Kijk of de Engelstalige master Applied Data Science bij jou past!

32520 ict studenten project 3

Make IT Work

Klaar voor een nieuwe stap in je carrière? De IT heeft veel mensen nodig. Heb je minimaal hbo werk- en denkniveau, geen specifieke IT-achtergrond, maar lijkt werken in de IT je hartstikke leuk? Meld je dan aan bij Make IT Work. Na de omscholing ga je gegarandeerd in een baan aan de slag.

306865 Deelnemer Make IT Work werkt op computer aan coderen

Kom kennismaken

Doe je nog wel wat je leuk vindt? Zoek je verdieping? Of wil je je specialiseren? Heb jij je georiënteerd in een (post-)hbo-opleiding, master of omscholing, maar twijfel je nog? Of weet je nog helemaal niet wat je wil? Pak je kans en ga met ons in gesprek tijdens de Open Avond! 

Wil je meer weten over je persoonlijke studieroute? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek . 

deeltijd studenten ict volgen een les

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500