Academie Built Environment

 

In de Academie Built Environment volgen ruim 1.200 studenten een voltijd- of deeltijdopleiding in de bouw en infra. We verzorgen minoren, cursussen en (maatwerk)opleidingen, en we voeren baanbrekend praktijkgericht onderzoek uit.


Onderwijs

Thuisbasis voor bachelor en Associate degree (Ad)

Onze studenten hebben gekozen voor 1 van de bacheloropleidingen en Associate degrees die de Academie Built Environment rijk is. 

Dit zijn de opleidingen: 

OnderwijsPOST-HBO, CURSUS en TRAINING

Nog niet uitgeleerd? De Academie Built Environment is de thuisbasis voor een groot aantal post-hbo-opleidingen, cursussen en trainingen.

Onderzoek

Thuisbasis voor praktijkgericht onderzoek

Samen met het onderwijs zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken. We voeren baanbrekend praktijkgericht onderzoek uit, in 2 lectoraten. Het kenniscentrum Technologie en Samenleving voegt daar onderzoek voor het werkveld aan toe. Ook is er een expertisecentrum verbonden aan de Academie Built Environment.

Meer over de lectoraten, het kenniscentrum en het expertisecentrum:

Kenniscentrum Technologie en SamenlevingOnderzoeksprojecten voor techniek en life sciences

Werk je in de beroepspraktijk van Techniek of Life Sciences? Denk eens aan het inzetten van de vakinhoudelijke expertise van het Kenniscentrum Technologie en Samenleving. 

Het kenniscentrum werkt vraaggestuurd aan ondersteunende en innovatieve onderzoeksprojecten voor het werkveld. Dat doet ze in nauwe verbinding met het onderwijs op de HAN.

Contact

Academie Built Environment

ir. Frank Spuij, Academiedirecteur
E Frank.Spuij@han.nl
T (026) 365 82 60 (secretariaat)