Minoren Bouw en Infra

Wil jij iets met techniek en constructies? Duurzaamheid? Herbestemmen of waterveiligheid? Of wil je werken aan infrastructuur of waterveiligheid? Check deze minoren en vergroot je toegevoegde waarde voor het werkveld.

305797 Een man met gele helm kijkt bij een opkomende zon naar gebouwen in aanbouw. Zowel voor bouwkunde als voor civiele techniek bruikbaar.

minoren Bouw en infra op een rij Waaruit kan ik kiezen?

Kies je voor een minor op het gebied van Bouw en Infra dan heb je een ruime keuze! Hier vind je een beknopt overzicht van al onze minoren op dit gebied. Sommige worden in het Engels gegeven! Meer inhoudelijke informatie vind je op www.kiesopmaat.nl.

Keuze gemaakt?

Alles wat buiten het standaard minoraanbod van de HAN valt, is een vrije minor. Een vrije minor volg je bij een andere hogeschool of universiteit in Nederland. Je hebt hiervoor toestemming nodig van de Examencommissie Built Environment. Welke minor je ook kiest, aanmelden doe je via Kies op Maat.

232066 Bouwtekening met huisje, meetlat, potlood en tang

Op de hoogte blijven?Volg ons op Social Media!

Bekijk waar onze studenten en docenten mee bezig zijn. Of stel een vraag!

Twee studenten overleggen met laptop

Blijf op de hoogte Abonneer op onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal bundelt de Academie Built Environment nieuws en activiteiten in een digitale nieuwsbrief. Je vindt er informatie over projecten waaraan we werken, samenwerkingen, bijeenkomsten en nog veel meer interessants voor zowel het onderwijs, onderzoek als het werkveld.

Overlegen en samenwerken

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500