Matching bij Voeding & Diëtetiek studiekeuzecheck

Yes, je hebt je aangemeld voor Voeding & Diëtetiek! Past deze opleiding echt bij jou? Dat ga je checken door na je aanmelding een matchingsactiviteit te doen, zoals een Matchingsdag.

Wat is matching?

Jij hebt je aangemeld voor Voeding & Diëtetiek bij de HAN, maar misschien heb je nog vragen of twijfels. Je zoekt nog naar extra bevestiging of deze studie écht bij jou past, of je hebt je aangemeld voor meerdere studies en je moet nog een definitieve keuze maken. De matchingsactiviteiten van Voeding & Diëtetiek helpen jou daarbij. 

Matching is niet verplicht, je kiest zelf of je meedoet. Het is een mooie kans om nog 1 keer te checken of je goed zit met je studiekeuze. Om je laatste vragen te stellen en te kijken of jouw verwachtingen kloppen. Want we hopen dat jij hier straks helemaal op je plek zit.

Stap 1: Mijn Match vragenlijst

Na je aanmelding in Studielink staat er een online vragenlijst voor je klaar. Daar krijg je een mailtje over. Door een paar vragen te beantwoorden zet je nog eens voor jezelf op een rijtje waarom jij voor deze opleiding gaat.

Stap 2: Matchingsdag

Na de intake kan je kiezen voor een Matchingsdag. Tijdens deze groepsbijeenkomst in juni 2024 van ongeveer 2,5 uur maak je kennis met andere studiekiezers, studenten en docenten van de opleiding. Ook kom je meer te weten over de inhoud en vorm van het onderwijs, het beroep én jouw toekomst als diëtist. Het is een mooie kans om te kijken of je verwachtingen kloppen en om vragen te stellen. Zo weet je zeker dat je de goede keuze maakt en dat je matcht met de opleiding.

Dit kun je doen

Matchingsdag

Het volledige programma volgt maar tijdens de matching ervaar je hoe het is om onderwijs aan de HAN te volgen en krijg je een goed beeld van het dagdelenonderwijs dat bij Voeding en Diëtetiek centraal staat. Studenten en docenten vertellen over de verschillende les-/werkvormen. Aan de hand van een groepsopdracht werk je nét zoals je als diëtist in opleiding gaat doen. Je kunt – zodra de inschrijving open is – kiezen voor een moment in juni en je kunt kiezen of je in de ochtend of middag komt.

347962 Drie studenten (2 jongen en 2 meiden) wandelend in gang K33.
Definitief inschrijven
 

Zeker van je zaak?

Heb je de knoop doorgehakt? Weet je zeker dat je in september met Voeding & Diëtetiek wil starten? Yes! Als je aan alle voorwaarden voldoet, kun je je inschrijving definitief maken. Lees wat jou nu te doen staat.

384312 Knoop doorhakken studiekeuze meisje confetti klaar om te kiezen aanmelden
FAQ
 

Vragen?

Heb je vragen over de matchingsactiviteiten van Voeding & Diëtetiek? Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen, misschien staat het antwoord daartussen. Niet? Neem dan contact op met ASK HAN.

397452 vraagteken vragen faq groen