Voor je begint met de opleiding Voeding en Diëtetiek

Kom sfeer proeven tijdens de Online Open Dagen voor Voeding en Diëtetiek en maak kennis met je nieuwe leven. Studenten en docenten vertellen je graag meer over de opleiding, de studievereniging en de stad Nijmegen. Je bent welkom!

studenten kijken op dienblad met gezonde voeding

Sfeer proevenBezoek de Online Open Dag

Wil je zeker weten of Voeding en Diëtetiek bij de HAN echt bij je past? Bekijk de Online Open Dag pagina. Of meld je alvast aan voor de Online Open Dag in januari. Je kunt dan (online) in gesprek met een docent of student van de opleiding.

Dit kun je verwachten: 

  • Volg een online voorlichting;
  • Maak kennis met de studenten en docenten;
  • Krijg antwoord op al jouw vragen; 
  • Proef de sfeer van de campus in Nijmegen!
vijf studenten aan het eten

Kom een college volgenMeelopen: student voor 1 dag!

In verband met de coronamaatregelen biedt de opleiding Voeding & Diëtetiek op dit moment geen proefstudeer- of meeloopdagen aanbieden. Zodra er nieuwe data bekend zijn, kun je je via deze pagina aanmelden.

studenten bekijken voedingsproducten uit boodschappenmand

Event voor mbo'ersHBO Proof festival

Je zit op het mbo en bent bijna klaar met je studie. Of je zit nog niet in je examenjaar maar denkt na over doorstuderen. Na je opleiding ligt de wereld voor je open. Je kunt gaan reizen, werken...of doorstuderen op het hbo. Tijdens het online HBO Proof Festival op donderdag 25 maart kom je erachter of het hbo wat voor je is.

Wil je iets studeren wat te maken heeft met mensen en gezondheid of zorg? Maar weet je nog niet precies wat? Om 13.30 en 14.30 uur vindt er een voorlichting plaats over de 7 gezondheidsopleidingen van de HAN. Tot dan?

voltijd campagne durf Beau 2019. Breed

Thuis op de bank met de feitenEen handig overzicht

Nog een nachtje slapen over je keuze voor Voeding en Diëtetiek? Of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? De factsheet ligt voor je klaar. Ook handig als je opleidingen wilt vergelijken!

Dit lees je in de factsheet:

  • Korte beschrijving van de opleiding
  • Voorbeeld van een lesrooster
  • Voordelen van studeren aan de HAN
  • Voor welke beroepen je wordt opgeleid
studenten in gesprek kijkend op tablet

Maak kennis met onze docenten!

Ik heb lesgegeven op het vmbo, mbo en heb een rijke ervaring als chef-kok. Sinds 2012 ben ik verbonden als docent en chef-kok aan de opleiding Voeding en Diëtetiek. “Je moet schieten, anders kun je niet scoren. Een uitspraak waarmee ik de studenten uitdaag”

Ik geef met name les in de propedeuse. Ik ben ieder jaar studieloopbaanbegeleider van één klas en ik sta vooral voor de klas in het dagdeel Project en het dagdeel Praktijk. “Onze manier van lesgeven is anders dan standaard. Ook dat maakt het werken als docent bij Voeding en Diëtetiek erg prettig”

Naast je studieStuderen is niet alleen studeren

Er staat jou straks ook een toffe studententijd te wachten, vol nieuwe vrienden en ervaringen. Check van te voren alvast wat je kunt verwachten. Wat is er naast je studie allemaal te doen in studentensteden Nijmegen en Arnhem? Ga je op kamers of niet? Hoe ontmoet je andere studenten? En waarom mag je de HAN intro niet missen? Lees snel verder.

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Praktische info

Alle facts & figures van de opleiding Voeding & Diëtetiek staan hier op een rijtje. 

studenten samen achter laptop aan de studie