Praktische info

Wat zijn de toelatingseisen voor de opleiding Leraar Engels deeltijd? Hoeveel tijd kost de studie je wekelijks? En wat zijn de kosten? Het is belangrijk om de praktische zaken goed op een rijtje te hebben voordat je je aanmeldt.


De locatie van de deeltijdopleiding Leraar Engels

  • Er is geen omschrijving beschikbaar
  • HAN Nijmegen campus

    Kapittelweg 35
    6525 EN Nijmegen
  • Er is geen omschrijving beschikbaar

Ontmoet onze docenten

Veerle Loonstra

Samen met studenten over onderwijs praten en elkaar inspireren, dat spreekt Veerle aan in haar baan bij de Lerarenopleiding Engels aan de HAN. Ze komt uit een echte onderwijsfamilie en is direct na haar opleiding het onderwijs ingestroomd. Haar motto is dan ook: “Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.”

Elona Manders

Zolang als ze zich kan herinneren is Elona al docent. Aan de deeltijdstudenten geeft ze fonetiek, in de voltijdopleiding geeft ze allerlei vakdidactische vakken. Ze vindt het zelf leuk om te leren en te ontwikkelen. Zoals B.B. King het zegt: “The beautiful thing about learning is that no one can take it away from you.”

Matty Hendriks

Matty is sinds 2012 als onderwijskundige verbonden aan de Lerarenopleiding Engels in deeltijd. Daarvoor heeft ze zo’n 5 jaar bij andere hogescholen als lerarenopleider gewerkt. Ze focust zich vooral op het (leren) lesgeven en studenten kennis laten maken met de jongeren in hun klas. Haar specialisme is het inclusief en passend onderwijs in relatie tot de lerarenopleiding.

Studiefeiten Opleiding Leraar Engels

Diploma Bachelor (HBO)
Accreditatie Bekijk het accreditatie rapport
Vorm Deeltijd
Voertaal Nederlands
Startdatum Februari , September
Tijdsduur 4 jaar
Studiepunten 240 EC
Studiebelasting 20 uur per week
Contacturen 9
Zelfstudie-uren 11
Locatie Kapittelweg 35, Nijmegen

Toelatingsinformatie

Nieuwsgierig

Je eigen oordeel is het belangrijkste. Kom kennismaken en sfeer proeven: onze deuren staan voor je open!

ingezoomd bord spel

Voor werkgevers

Voor jou als student

Studeren onder bijzondere omstandigheden

Je omstandigheden hebben natuurlijk invloed op je studie. De HAN houdt daar graag rekening mee. Of je nu een functiebeperking hebt of een topsportprogramma volgt. Je bent welkom. Heb je nu geen voorzieningen nodig, maar spelen er wel bijzondere omstandigheden? Laat het ons weten: misschien heb je later in je studie iets nodig. Laat het ons weten. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

ingezoomd bord spel

Investering

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Zin om te starten?

Aanmelden voor een lerarenopleiding begint met een adviesgesprek. We bespreken dan jouw persoonlijke situatie en beantwoorden al je vragen. Daarna kun je je aanmelden voor de opleiding via Studielink.

ingezoomd bord spel