Flitsende start

Er staan jou interessante lessen van inspirerende docenten te wachten. Maar je gaat ook een toffe studententijd tegemoet, met nieuwe vrienden. Misschien wel in een onbekende stad? Bereid je goed voor: waar kom je terecht, met wie krijg je te maken, wat moet je regelen en wat heb je nodig? Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je het 1e jaar meteen knallen!

VoorbereidingReady, set, go!

Tijd om boeken, een laptop en andere studiematerialen in te slaan! Wat gaat dat eigenlijk kosten? Wat is er allemaal te doen in Arnhem en Nijmegen? En hoe kom je aan een HAN-account? 

succesvol studerenTrek aan de bel

Hoe goed jij je ook voorbereid, soms gaat het niet zoals je had gehoopt. Je studie loopt niet zo lekker of past toch  niet zo goed bij je als je dacht. Je wordt ziek of er gebeurt iets in je omgeving. Wat het ook is, laat het ons weten. Dan kunnen we samen een oplossing zoeken. Ga eerst naar je studentbegeleider, alshet nodig is verwijst die je door naar de juiste person. 

Weet je nu al dat er bijzondere omstandigheden zijn die jouw studie kunnen beïnvloeden? Dat kan een functiebeperking of chronische ziekte zijn. Maar ook als je topsporter of ondernemer bent, studeer je met bijzondere omstandigheden. Meld het voor je studie begint, dan kunnen we er rekening mee houden.