Flitsende start

Je gaat bijna aan je studie beginnen! Dat niet alleen: er staat jou ook een toffe studententijd te wachten, vol nieuwe vrienden. Bereid je goed voor: waar kom je terecht, wie ga je ontmoeten en wat moet je regelen? Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo kun je het 1e jaar meteen knallen!


Zo ziet studeren eruit in coronatijd

Wat een gekke tijd om met je studie te starten hè? Colleges op afstand en studeren vanuit huis, hoe werkt dat allemaal? Dat proberen we je op deze pagina zo goed mogelijk te laten zien. Zo weet jij toch een beetje waar je aan toe bent.

Zo maak je van je studie een succes

Starten met een studie, da’s best spannend. Misschien zijn er zelfs momenten waarop je denkt: kan ik dit wel? Wat als het mis gaat? Helemaal niet gek. Gelukkig sta je er niet alleen voor. We got your back. Met een cursus, een regeling of gewoon een goed gesprek. Lees hier wat er allemaal kan en bij wie je aan de bel trekt als er wat is.

ontmoetenLeer je medestudenten kennen

Je studie bestaat niet alleen uit colleges en boeken, je gaat ook heel veel nieuwe mensen leren kennen! Dat begint al bij de intro en in je klas. Maar er zijn nog veel meer manieren om in contact te komen met andere studenten. Let's make some new friends!

Campus | Stad | Op KamersOntdek waar je terecht komt

Wat weet jij van de stad waar je gaat studeren? Misschien ga je er zelfs wel op kamers, een studentenleven opbouwen. En de campus, wat is daar allemaal te beleven? Je leest het hier!

To do listRegel praktische zaken

Heb jij al een HANaccount aangemaakt? Boeken besteld, laptop gekocht? Hier lees je wat je allemaal moet regelen om jouw 1e studiejaar flitsend te starten. Afvinken maar!