Flitsende start

Yes, je gaat bijna aan je studie beginnen! Dat niet alleen: er staat jou ook een toffe studententijd te wachten, vol nieuwe vrienden. Bereid je goed voor: waar kom je terecht, met wie krijg je te maken, wat moet je regelen en wat heb je nodig? Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo kun je het 1e jaar meteen knallen!

illustratieReady, set, go!

Tijd om studieboeken en een laptop aan te schaffen. Waar haal je die en wat gaat dat kosten? Wat is er allemaal te doen in Nijmegen en Arnhem? En wat kun je met een HAN-account? Dat lees je op de pagina 'Klaar voor de Start'.

succesvol studerenTrek aan de bel

Hoe goed jij je ook voorbereid, soms gaat het niet zoals je had gehoopt. Je studie loopt niet zo lekker of er gebeurt iets in je persoonlijke leven. Wat het ook is, laat het ons weten. Dan kunnen we samen een oplossing zoeken. Klop eerst aan bij je studentbegeleider, als het nodig is verwijst die je door naar de juiste persoon. 

Weet je nu al dat er bijzondere omstandigheden zijn die jouw studie kunnen beïnvloeden? Meld het voor je studie begint, dan kunnen we er rekening mee houden.