Onze experts

 

 

Hier vind je een overzicht van de experts bij HAN SENECA. Zij zijn docent op de HAN binnen de bacheloropleidingen ALO en Sportkunde en de master Sport- en Beweeginnovatie, doen onderzoek op diverse thema's of zijn betrokken bij cursussen of andere dienstverlening, zoals consultancy.

315521 Team lectoraat Center of International Business Research

Onderstaande docenten en onderzoekers werken vanuit vier expertisegebieden (Talent Development & Talent Identification, Sport & Exercise Nutrition, Sports Economics & Strategic Sport Management en Health Promotion & Performance) en/of de bovengenoemde opleidingen. 

Talent Identification & Talent development Sport & Exercise Nutrition      
Jasper de Greef Naomi Brinkmans
Mark de Niet Ingrid Ceelen
Johan Pion Shiannah Danen
Sebastiaan Platvoet Jan-Willem van Dijk
Dominique Schasfoort Luuk Hilkens
Age Scheper Nick Iedema
Tom Stevens Luc van Loon
Jan Willem Teunissen Tjieu Maas
Stijn ter Welle Luuk Siemes
  Niek van Venrooij
  Rob van der Werf
Sport Economics & Strategic Sport Management Health Promotion & Performance
Bertrik Berfelo Pijke den Ambtman
Willem de Boer Gwendolijn Boonekamp
Sanne Cobussen Ingrid Broeders
Simon van Genderen José Cuperus
Job Gulikers Linda Faber
Rob ter Horst Heino van Groeningen
Jasper van Houten Rianne den Heijer
Martijn Kamper Tom Sieverding
Bas van Rossum Marie-Louise Verhees
Jelle Schoemaker Maremka Zwinkels
Arnoud van de Ven  
ALO                           
Robert Theunissen

 

 

231030 International Week Health and Social Studies, february 2021 verticaal

A - J

Pijke den Ambtman

Pijke den Ambtman is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Health Promotion & Performance.

Bertrik Berfelo

Bertrik Berfelo is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management.

Willem de Boer

Willem de Boer is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management

Gwendolijn Boonekamp

Gwendolijn Boonekamp is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Health Promotion & Performance

Naomi Brinkmans

Naomi Brinkmans is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports & Exercise Nutrition.

Ingrid Broeders

Ingrid Broeders is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Health Promotion & Performance

Ingrid Ceelen

Ingrid Ceelen is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports & Exercise Nutrition.

Sanne Cobussen

Sanne Cobussen is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management.

Jose Cuperus

Jose Cuperus is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Health Promotion & Performance

Shiannah Danen

Shiannah Danen is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports & Exercise Nutrition

Jan-Willem van Dijk

Jan-Willem van Dijk is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports & Exercise Nutrition.

Linda Faber

Linda Faber is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Health Promotion & Performance.

Simon van Genderen

Simon van Genderen is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management.

Jasper de Greef

Jasper de Greef is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Talent Identification & Talent Development

Heino van Groeningen

Heino van Groenigen is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Health Promotion & Performance.

Job Gulikers

Job Gulikers is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management

Rianne den Heijer

Rianne den Heijer is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Health Promotion & Performance.

Luuk Hilkens

Luuk Hilkens is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports & Exercise Nutrition.

Rob ter Horst

Rob ter Horst is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management.

Jasper van Houten

Jasper van Houten is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management.

Nick Iedema

Nick Iedema is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports & Exercise Nutrition.

K - Z

Martijn Kamper

Martijn Kamper is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management

Luc van Loon

Luc van Loon is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports & Exercise Nutrition.

Tjeu Maas

Tjieu Maas is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports & Exercise Nutrition.

Mark de Niet

Mark de Niet is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Talent Identification & Talent Development.

Johan Pion

Johan Pion is als docent en onderzoeker verbonden aan de HAN Sport en Bewegen van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Talent Identificatie & Talent Development.

Sebastiaan Platvoet

Sebastiaan Platvoet is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Talent Identification & Talent Development

Bas van Rossum

Bas van Rossum is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports Economics & Strategic sports Management.

Dominique Schasfoort

Dominique Schasfoort is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Talent Identification & Talent Development.

Age Scheper

Age Scheper is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Talent Identification &Talent Development

Jelle Schoemaker

Jelle Schoenmaker is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sport Economics & Strategic Sports Management

Luuk Siemes

Luuk Siemes is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports & Exercise Nutrition.

Tom Sieverding

Tom Sieverding is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Health Promotion & Performance.

Tom Stevens

Tom Stevens is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Talent Identification & Talent Development.

Jan Willem Teunissen

Jan Willem Teunissen is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Talent Identification & Talent Development.

Robert Teunissen

Robert Teunissen is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Talent Identification & Talent Development.

Arnoud van de Ven

Arnoud van de Ven is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management.

Niek van Venrooij

Niek van Venrooij is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports & Exercise Nutrition.

Marie-Louise Verhees

Marie-Louise is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Health Promotion & Performance

Stijn ter Welle

Stijn ter Welle is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Talent Identification & Talent Development.

Rob van der Werf

Rob van der Werf is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports & Exercise Nutrition

Maremka Zwinkels

Maremka Zwinkels is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Health Promotion & Performance.

Overzicht expertises

Talent Development & Talant Identification

Binnen dit thema is het doel om beweegtalent van een kind te herkennen, te ontwikkelen en het daarna te begeleiden in de zoektocht naar de sport waar het talent zich het beste in kan ontwikkelen.

227044 Kinderen in een gymzaal met hesjes aan op de rug gefotografeerd

Sports & Exercise Nutrition

Dat het in topsport om details gaat, is een cliché. Sportvoeding is sinds het begin van deze eeuw één van de speerpunten en inmiddels is HAN SENECA op dit thema een toonaangevend expertisecentrum in Nederland.

237746 prof wielrenners waarvan er eentje banaan eet

Sports Economics & Strategic Sports Management

Management De maatschappelijk en economische waarde van sport vergroten, dat is waar experts binnen het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management (SESS) zich mee bezig houden.

31015 Hardloopwedstrijd

Health Promotion & Performance

Health Promotion & Performance van HAN SENECA verbindt sport, bewegen en gezondheid. Gezondheid is immers van grote maatschappelijke waarde omdat het bijdraagt aan aspecten zoals vitaliteit, meedoen, groei en ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

102279 groepje actieve ouderen staat aan de startlijn van een hardloopbaan

Blijf op de hoogte van de laatste onwikkelingen

Regelmatig brengen we nieuws naar buiten vanuit HAN Sport en Bewegen over onderzoeken, projecten en evenementen binnen sport en bewegen, arbeid en gezondheid. Blijf ook op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief en/of bekijk ons weblog.

410388 sport en bewegen, blog professionals

HAN Sport en Bewegen en HAN SENECA

HAN Sport en Bewegen

HAN Sport en Bewegen biedt bachelor- en masteronderwijs, doet onderzoek, werkt samen met sportorganisaties, levert stagiaires en nog veel meer. De academie streeft naar een goed aangesloten driehoek van onderwijs, onderzoek en praktijk.

31034 Studenten op stoelen bij lage tafel lachend meisje horizontaal

HAN SENECA

Of je nu inzicht in jouw gezondheid wilt hebben, je preventief met je vitaliteit aan de slag wilt, je jezelf als professional verder wilt ontwikkelen via cursussen of dat je als ondernemer wat wil doen met de vitaliteit van jouw werknemers. Bij HAN SENECA kan je terecht.

305292 entree han seneca k33

Snel antwoord

Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 024 - 353 1262