Maremka Zwinkels

Maremka Zwinkels is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Health Promotion & Performance.

102279 groepje actieve ouderen staat aan de startlijn van een hardloopbaan

Maremka is een verbinder en expert op het doen van (veld)testen en het opstellen van een trainingsprogramma binnen de revalidatie. Ze houdt zich bezig met alles rondom testen, trainen en een gezonde leefstijl binnen de revalidatie.

400972 Portret expert Maremka Zwinkels

Over Maremka

Waarvoor kan je contact opnemen met Maremka?

Alles rondom testen, trainen en gezonde leefstijl binnen de revalidatie.

Publicaties en blogberichten

Onderzoeksartikelen

Op Pubmed.gov bekijk je alle door Maremka Zwinkels gepubliceerde wetenschappelijke artikelen. N.B. deze zijn veelal in het Engels.

30476 Twee vrouwenhanden typen op het toetsenbord van haar laptop.

Leefstijlcoach

Wil je cliënten coachen en begeleiden naar een gezonde leefstijl? In de cursus basistraining tot leefstijlcoach van HAN SENECA leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt om iemand te begeleiden en coachen naar een gezonde leefstijl.

282351 Groenten in de vorm van hersenen voor bij het project Mocia behorend bij het lectoraat Voeding, Diëtetiek en Leefstijl
draw-cta-title

HAN SENECA Health Promotion & Perfomance

Health Promotion & Performance van HAN SENECA verbindt sport, bewegen en gezondheid. Gezondheid is immers van grote maatschappelijke waarde omdat het bijdraagt aan aspecten zoals vitaliteit, meedoen, beter presteren, groei en ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

237750 vliegend eten

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Regelmatig brengen we nieuws naar buiten vanuit HAN Sport en Bewegen over onderzoeken, projecten en evenementen binnen sport en bewegen, arbeid en gezondheid. Blijf ook op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief.

30987 Atletiekbaan binnen Gymnasion
draw-cta-title

Snel antwoord

Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

 

Liever bellen?

Algemeen: 024 - 353 1262

Fitness: +31 6 50162759