Bertrik Berfelo

Bertrik Berfelo is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management.

31015 Hardloopwedstrijd

"De ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding en binnen de commerciële sector zet ik in binnen de dienstverlening naar het werkveld. Dit pas ik ook weer toe binnen ons onderwijs zodat wij als  onderwijsinstelling volwaardige collega's afleveren die over de kennis en vaardigheden beschikken waar het werkveld om vraagt."

400996 Portret expert Bertrik Berfelo

Over Bertrik

Waarvoor kan je contact opnemen met Bertrik?

Je kan Bertrik raadplegen op het gebied van geldstromen en financiën (binnen de sport) in de meest brede zin van het woord. Daarnaast houdt hij zich graag bezig met bezoekerstevredenheid van evenementen en hoe deze te verhogen. Op het gebied van Esports, Gaming en Gamification (EGG) wil hij meer inzichten verkrijgen en daarom staat hij open om daar voor het werkveld meer onderzoek naar te doen.

Contactgegevens

 • bertrik.berfelo@han.nl
 • Publicaties en blogberichten

  ECONOMISCHE IMPACT EN BEZOEKERSPROFIEL KING OF THE COURT

  In opdracht van Sportworx heeft het Sports Economics Research Centre (SERC) van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen de economische impact berekend van King of the Court voor de regio Utrecht.

  298305 Armoede in beeld. Geld biljetten

  Economische impact van de 73ste editie Motocross of Nations voor Drenthe en Noord-Nederland

  Het Sports Economics Research Centre (SERC) van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen heeft de economische impact berekend van de 73ste editie Motocross of Nations voor zowel de regio Drenthe als Noord-Nederland.

  298297 Armoede in beeld. brilleglazen kijken naar geld

  Cursus Gedragsverandering

  Ben jij adviseur, beleidsmaker, manager, of houd je je op een andere manier bezig met het veranderen van gedrag? En merk je dat het soms lastig is om mensen in de juiste richting te bewegen? Dan is de Tweedaagse gedragsverandering iets voor jou!

  109958 manager leidt een zakelijke bijeenkomst met collega's en medische professionals

  Sports Economics & Strategic Sports Management

  De maatschappelijk en economische waarde van sport vergroten, dat is waar experts binnen het expertisegebied Sports Economics & Strategic Sports Management (SESS) zich mee bezig houden. Het scala waarin HAN SENECA onderzoek doet naar effecten van sport en sportevenementen is breed.

  31015 Hardloopwedstrijd

  Blijf op de hoogte van de laatste onwikkelingen

  Regelmatig brengen we nieuws naar buiten vanuit HAN Sport en Bewegen over onderzoeken, projecten en evenementen binnen sport en bewegen, arbeid en gezondheid. Blijf ook op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief en/of bekijk ons weblog.

  410388 sport en bewegen, blog professionals

  HAN Sport en Bewegen en HAN SENECA

  HAN Sport en Bewegen

  HAN Sport en Bewegen biedt bachelor- en masteronderwijs, doet onderzoek, werkt samen met sportorganisaties, levert stagiaires en nog veel meer. De academie streeft naar een goed aangesloten driehoek van onderwijs, onderzoek en praktijk.

  31034 Studenten op stoelen bij lage tafel lachend meisje horizontaal

  HAN SENECA

  Of je nu inzicht in jouw gezondheid wilt hebben, je preventief met je vitaliteit aan de slag wilt, je jezelf als professional verder wilt ontwikkelen via cursussen of dat je als ondernemer wat wil doen met de vitaliteit van jouw werknemers. Bij HAN SENECA kan je terecht.

  305292 entree han seneca k33

  Snel antwoord

  Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
  Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Openingstijden

  Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

  Liever bellen?

  Bellen: 024 - 353 1262