Rianne den Heijer

Rianne den Heijer is als docent en onderzoeker verbonden aan HAN Sport en Bewegen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, op het expertisegebied Health Promotion & Performance.


Rianne houdt zich bezig met duurzame inzetbaarheid en vitaliteitsvraagstukken bij bedrijven en organisaties, zoals binnen de HUB Achterhoek: D’ran samen voor vitale werknemers. Daarnaast is ze hoofddocent binnen de cursus Integraal Vitaliteitsmanagement. 

400979 Portret expert Rianne den Heijer

Over Rianne

Waarvoor kan je contact opnemen met Rianne?

Meedenken met vitaliteits- en duurzame inzetbaarheidsvraagstukken en advies hierover.

Contactgegevens

 • rianne.denheijer@han.nl
 • Publicaties en blogberichten

  Living lab Achterhoek: Real-life experimenteren

  D’ran samen voor vitale medewerkers! Hoe kunnen we medewerkers verleiden tot meer sporten en bewegen? Dat is de vraag die in de Achterhoek speelt. De regio heeft de ambitie de vitaalste regio van Nederland te worden. Het Living Lab Vitale Medewerkers in de Achterhoek zet zich hiervoor in.

  243528 Lectoraat architecture in health. Living labs

  Cursus Integraal Vitaliteitsmanagement

  Een gezond bedrijf kan niet zonder gezonde werknemers. Als vitaliteitsmanager zorg jij ervoor dat een bedrijf het beste uit zijn mensen haalt. Jij maakt van vitaliteit beleid. Na de cursus regel jij duurzame inzetbaarheid voor jouw bedrijf.

  252725 Afbeelding lectoraat arbeidsdeskundigheid mentaal gezonde zaak

  Health Promotion & Perfomance

  Health Promotion & Performance van HAN SENECA verbindt sport, bewegen en gezondheid. Gezondheid is immers van grote maatschappelijke waarde omdat het bijdraagt aan aspecten zoals vitaliteit, meedoen, beter presteren, groei en ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

  237750 vliegend eten

  Blijf op de hoogte van de laatste onwikkelingen

  Regelmatig brengen we nieuws naar buiten vanuit HAN Sport en Bewegen over onderzoeken, projecten en evenementen binnen sport en bewegen, arbeid en gezondheid. Blijf ook op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief en/of bekijk ons weblog.

  410388 sport en bewegen, blog professionals

  HAN Sport en Bewegen en HAN SENECA

  HAN Sport en Bewegen

  HAN Sport en Bewegen biedt bachelor- en masteronderwijs, doet onderzoek, werkt samen met sportorganisaties, levert stagiaires en nog veel meer. De academie streeft naar een goed aangesloten driehoek van onderwijs, onderzoek en praktijk.

  31034 Studenten op stoelen bij lage tafel lachend meisje horizontaal

  HAN SENECA

  Of je nu inzicht in jouw gezondheid wilt hebben, je preventief met je vitaliteit aan de slag wilt, je jezelf als professional verder wilt ontwikkelen via cursussen of dat je als ondernemer wat wil doen met de vitaliteit van jouw werknemers. Bij HAN SENECA kan je terecht.

  305292 entree han seneca k33

  Snel antwoord

  Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
  Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Openingstijden

  Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

  Liever bellen?

  Bellen: 024 - 353 1262