Academie IT en Mediadesign

De Academie IT en Mediadesign bouwt aan een dynamische en innovatieve leeromgeving. Studenten en docenten werken er zij aan zij met onderzoekers en de beroepspraktijk. Alles draait hier om ontwerpen, ontwikkelen en experimenteren. We inspireren elkaar met ICT- en multimediatoepassingen.


Onderwijs

Thuisbasis voor bachelor-opleidingen

Ruim 2.500 studenten hebben gekozen voor de Academie IT en Mediadesign. Ze volgen de voltijd- of deeltijd-opleiding HBO-ICT of Communication & Multimedia Design, op bachelor-niveau.

OnderwijsPost-hbo, cursus en training

Nog niet uitgeleerd? De Academie IT en Mediadesign is de thuisbasis voor diverse post-hbo-opleidingen, cursussen en trainingen.

Onderzoek

Thuisbasis voor praktijkgericht onderzoek

Onderzoekers, studenten en docenten zetten samen hun tanden in maatschappelijke vraagstukken. Ze voeren praktijkgericht onderzoek uit, in de 3 lectoraten die de academie rijk is. Ook is er een kenniscentrum verbonden aan de Academie IT en Mediadesign.

Meer over de lectoraten en het kenniscentrum:

Kenniscentrum Technologie en SamenlevingNieuwe technieken, nieuwe mogelijkheden

Door onderzoek naar nieuwe technieken, ontwerpen en processen, ontstaan er steeds nieuwe mogelijkheden. Die zorgen weer voor een verdere technologische ontwikkeling van de samenleving.

In het Kenniscentrum Technologie en Samenleving verrichten we toegepast onderzoek. We ontwikkelen kennis en instrumenten die bijdragen aan de technologische ontwikkelingen in de beroepspraktijk en het onderwijs.

Contact

Academie IT en Mediadesign


drs. Astrid Hoge, Academiedirecteur
E secretariaat.aim@han.nl