Academie Business en Communicatie

In de Academie Business en Communicatie leiden we professionals op, die hun blik richten op de buitenwereld. Die buiten met binnen kunnen verbinden, en beoordelen hoe een bedrijf hier z'n voordeel mee kan doen.


Onze domeinen zijn communicatie, ondernemerschap, marketing en sales. Ook voor food, retail, e-commerce en digital business moet je bij deze academie zijn.

Bachelors en Associate degree

Ruim 3.300 HAN-studenten volgen een voltijd-, deeltijd- of duale studie op het gebied van business en communicatie. Ze hebben hun keuze gemaakt uit de diverse bacheloropleidingen en de Associate degree die we rijk zijn. 

Dit zijn de opleidingen:

Post-hbo, cursus en training

Nog niet uitgeleerd? De Academie Business en Communicatie is de thuisbasis voor een groot aantal post-hbo-opleidingen, cursussen en trainingen.

Praktijkgericht onderzoek in lectoraten

Samen met het onderwijs zetten we onze tanden in maatschappelijke vraagstukken. Dat doen we door praktijkgericht onderzoek uit te voeren, in 3 lectoraten. Ook is er een kenniscentrum verbonden aan de Academie Business en Communicatie:  

Meer over de lectoraten en het kenniscentrum:

Kenniscentrum Business Development and Co-creation

Big data, bedrijfsprocessen en innovatie

Hoe maak ik optimaal en verantwoord gebruik van big data? Kan ik mijn bedrijfsprocessen circulair maken? Hoe organiseer ik innovatie binnen mijn zorginstelling?

Met dit soort vragen kloppen organisaties bij ons aan. Een kolfje naar onze hand! Het kenniscentrum Business Development and Co-creation gaat er mee aan de slag.

Contact

Academie Business en Communicatie

Raoul van Etten, Academiedirecteur

Caroline Schapers, secretariaat
E Caroline.Schapers@han.nl