Meld je aan
De opleiding start 1 keer per jaar
Meer informatie...
Brochure, helpdesk
 • ASK HAN
  We helpen je graag persoonlijk verder
 • Brochure aanvragen
  En bekijk thuis rustig het aanbod
Open Dagen
Meelopen, Proefstuderen etc.
 • 18nov
  Open Dag
  Arnhem - 10:00 - 14:00

Matching bij HAN Werktuigbouwkunde

Je hebt je aangemeld voor Werktuigbouwkunde! Past deze bachelor echt bij jou? Dat ga je checken door na je aanmelding matchingsactiviteiten te doen, zoals Proefstuderen of een gesprek met iemand van de opleiding. Waarom en hoe werkt dit?

Mijn match bij Werktuigbouwkunde

Wat is matching?

Jij hebt je aangemeld voor Werktuigbouwkunde bij de HAN, maar misschien heb je nog vragen of twijfels. Je zoekt nog naar extra bevestiging of deze studie écht bij jou past, of je hebt je aangemeld voor meerdere studies en je moet nog een definitieve keuze maken. De matchingsactiviteiten van Werktuigbouwkunde helpen jou daarbij.

Matching is niet verplicht, je kiest zelf welke activiteiten je doet. Het is een mooie kans om nog 1 keer te checken of je goed zit met je studiekeuze. Om je laatste vragen te stellen en te kijken of jouw verwachtingen kloppen. Want we hopen dat jij hier straks helemaal op je plek zit.

Stap 1: Mijn Match vragenlijst

Na je aanmelding in Studielink staat er een online vragenlijst voor je klaar. Daar krijg je een mailtje over. Door een paar vragen te beantwoorden zet je nog eens voor jezelf op een rijtje waarom jij voor deze opleiding gaat.

Stap 2: matchingsactiviteiten

Na de intake kies je uit 1 of meer matchingsactiviteiten, bijvoorbeeld een matchingsgesprek of een Proefstudeerdag. Tijdens een matchingsgesprek kun je ook vragen naar een studiekeuzeadvies - dat is een advies van de opleiding of zij denken dat deze studie bij jou past.

Dit kun je doen

Proefstuderen

Ontdek hoe het is om Werktuigbouwkunde te studeren, kom een dag Proefstuderen! Samen met andere studiekiezers volg je een programma met onder andere een rondleiding en proefcolleges. In het aanmeldformulier zie je wanneer je kunt bij Werktuigbouwkunde en hoe die dag eruitziet. Als je je wilt aanmelden voor een Proefstudeerdag, stuur je een mail aan: Laura.Roddeman@han.nl

bieb-campus-studeren

Matchingsgesprek

Wil je nog verder de diepte in? Jouw persoonlijke situatie bespreken met iemand van de opleiding? Dat kan tijdens een matchingsgesprek. We kunnen je tijdens dat gesprek ook een studiekeuzeadvies geven. Binnenkort kun je je hier aanmelden voor een matchingsgesprek

studente praat met docent in twee gesprek

Matchingsdag

Binnenkort volgt hier meer info over de matchingsdag

347962 Drie studenten (2 jongen en 2 meiden) wandelend in gang K33.

Zijn er bijzondere omstandigheden?

Deal jij met een functiebeperking of tijdelijke ziekte? Of ben je ondernemer, mantelzorger of topsporter naast je studie? Het is fijn als je dat nu alvast laat weten. Dan kunnen we samen kijken welke hulpmiddelen, voorzieningen of ondersteuning in jouw situatie mogelijk zijn. Ook als je in het begin van je studie nog geen hulp nodig hebt, is het slim om ons alvast op de hoogte te brengen. Dan is het sneller geregeld als het straks wél nodig is. 

387944 aanmelden hbo-opleiding bijzondere omstandigheden melden tetris puzzel
Hbo-vaardigheden
 

Wat moet ik kunnen op het hbo?

Op het hbo leer je misschien net op een andere manier dan je tot nu toe gewend bent. Een aantal vaardigheden kun je op het hbo goed gebruiken, zoals lange teksten lezen en samenvatten, snel informatie opzoeken, presentaties geven en goed plannen. Relax, deze hbo-vaardigheden kun je leren! Waarschijnlijk pik je ze vanzelf op, en anders kun je trainingen of workshops volgen. 

wat moet je kunnen op het hbo vaardigheden
Definitief inschrijven
 

Wil jij in september starten?

Heb je de knoop doorgehakt? Ja, want jij wil in september met Werktuigbouwkunde starten! Als je aan alle voorwaarden voldoet, kun je je inschrijving definitief maken. Lees wat jou nu te doen staat.

384312 Knoop doorhakken studiekeuze meisje confetti klaar om te kiezen aanmelden
FAQ
 

Vragen?

Heb je vragen over de matchingsactiviteiten van Werktuigbouwkunde? Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen, misschien staat het antwoord daartussen. Niet? Neem dan contact op met ASK HAN.

397452 vraagteken vragen faq groen