Open Up introductieweek Welkom bij Logopedie!

Het gaat beginnen! In de week van 21 augustus ontvangen we je op de HAN campus en daar kijken wij enorm naar uit. Op deze intro opleidingspagina vind je alle informatie voor een geweldige introductieweek en de beste studiestart!

44094 Twee meiden in HAN Intro festivalsfeer

De HAN opent haar deuren voor jou! Het programma

De HAN opent haar deuren!Open Up 2023

Je staat aan de vooravond van een grote stap in je leven. Vol spanning … het studentenleven wacht. Voor jou opent de HAN letterlijk haar deuren tijdens de Open Up introductieweek.

384317 Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

Nopfy staat voor je klaar!Introductieweek NOPFY

Het begin van een nieuwe studie en je studentenleven begint pas echt met een introductieweek! Studievereniging NOPFY organiseert ook dit jaar voor de nieuwe studenten van de studies: Fysiotherapie, Ergotherapie, Voeding & Diëtetiek en Logopedie een spetterende, gezellige en vooral feestelijke introductieweek!

Tijdens deze introductie van maandag 21 augustus tot en met donderdag 24 augustus krijg je de kans om kennis te maken met Nijmegen, de HAN, het studentenleven en natuurlijk je medestudenten. Je wordt begeleid door ervaren ouderejaars studenten en de studievereninging zelf. Met andere woorden: deze introductie wil je echt niet missen!

Meer informatie

 • Aanmelden

  Complete introprogramma

  Wil je niets missen en deelnemen aan het complete introprogramma van Logopedie? Meld je aan via onderstaande link. Als je betaald hebt, ben je aangemeld.

  Open Up Festival

  Neem je niet deel aan de opleidingsintro maar wil je wel naar het Open Up Festival? Dat kan! Je kunt je hieronder aanmelden.

 • Kosten

  Complete introprogramma

  Binnenkort lees je hier wat de kosten van het complete introprogramma zijn.

  NOPFY Introductieweek

  Meld je je aan voor de introductieweek van NOPFY? Dan betaal je voor de week vol activiteiten 55 euro. Je kan ook alleen de barbeque op woensdag 23 augustus, dit is gratis! Je hoeft je niet dubbel aan te melden, als je naar de introductieweek gaat zit de barbeque hierbij inbegrepen. 

  Open Up Festival

  Het toegangsticket voor het Open Up Festival is gratis voor alle nieuwe studenten van de HAN.

 • Vragen

  Lees eerst goed de pagina door. Kom je er nog niet uit? Stuur dan een mail naar de contactpersoon van Logopedie, Annemiek Oostindier (Annemiek.Oostindier@han.nl). 

  Let op! Het programma is nog niet compleet, hierover kunnen dus ook nog geen vragen beantwoord worden.

 • Afmelden

  Binnenkort lees je hier hoe afmelden voor de opleidingsintro werkt.

To doIs jouw inschrijving al definitief?

Je ontvangt vanaf nu alle HAN e-mails op je HAN e-mailadres. Om in die mailbox te komen moet je je inschrijving definitief maken. Hoe je dat doet lees je hier!

384320 Knoop doorhakken studiekeuze vinkjes