Studeren in deeltijd of duaal

3 personen op HAN locatie
nono

Ga jij voor een deeltijd opleiding aan het hbo? Of kies je liever voor een duale opleiding of een korte cursus? Geef je carrière een boost en kom studeren bij de HAN! Maak kennis, meld je aan én ontdek hoe je je studie kunt financieren.

Ontmoet je nieuwe netwerk!
 

Kies de deeltijd- of duale opleiding die bij jou past

Ga jij voor een deeltijd of duale opleiding bij de HAN? Dan zit je goed! Natuurlijk ga je alle kennis opdoen die je nodig hebt om je carrière een boost te geven. Maar je gaat ook veel mensen ontmoeten, je nieuwe netwerk. Mensen in je klas kunnen je verder helpen, inspireren of nemen inzichten uit de praktijk mee. Door je eigen werkplek en die van je klasgenoten kom je ook in contact met bedrijven. Want: leren doe je samen. Nieuwsgierig geworden? Kom langs!

3 personen op HAN locatie
Keuze 1: Ad, bachelor, master of post-hbo
 

Welk type hbo-opleiding past bij jou?

Het maakt niet uit of je een mbo-, hbo- of universitair diploma hebt. Of dat je een paar maanden of 4 jaar wilt studeren. De HAN heeft altijd een deeltijd-opleiding die bij jou past! Ga jij voor een associate degree, een bachelor, master of post-hbo?

Twee masterstudenten overleggen aan een tafel.
Keuze 2: opleidingsvorm

Deeltijd of duaal?

Heb je al een baan en wil je daarnaast studeren? Dan kan een deeltijd-opleiding wat voor jou zijn. Of wil je liever dat je studie onderdeel is van je werk? Dan past een duale opleiding misschien beter. Ook in kosten en begeleiding zijn er verschillen tussen deeltijd en duaal. Bekijk in deze video wat bij jou past.

Regelen voor je start

Aanmelden

Weet je welke deeltijd-opleiding aan de HAN je wilt gaan volgen? Mooi! Aanmelden voor een associate degree, bachelor of master in deeltijd gaat in 4 stappen. Van toelatingseisen en de intake tot hoe je betaalt.

Student meldt zich aan voor een deeltijdstudie via Studielink.

Kosten

Wat kost een deeltijd- of duale opleiding of een cursus? Dat hangt af van de opleiding en van jouw persoonlijke situatie. Wist je dat er heel veel regelingen zijn om je studie te financieren? Bekijk alle mogelijkheden.

Drie deeltijdstudenten in overleg.

Werkplek vinden

Ga je voor een associate degree of bachelor in de deeltijd- of duale variant? Dan heb je meestal een relevante werkplek nodig. Maar hoe vind je die? Bekijk onze tips en zie wat de HAN voor je kan betekenen.

2 studenten aan het overleggen, 1 student zit op de achtergrond op een trap op haar mobiel.

Informatie voor

Omscholers

Je wilt je omscholen naar een beroep met meer toekomst of meer zingeving. Maar waar zit toekomst in? En past die baan ook bij jou? Met welke studie kom je daar? We helpen je op weg richting werk met toekomst voor jou.

2 studenten kijken lachend en wijzend naar laptop. in een klaslokaal.

Tijdens je studie

Is je inschrijving rond? Tijd om je zaakjes goed te gaan regelen. Bekijk je jaarrooster en zorg ervoor dat je alle boeken en overig studiemateriaal op tijd in je bezit hebt. Bekijk ook van welke faciliteiten en studiebegeleiding je gebruik kunt maken!

Learning & Development deeltijd, studeren, laan van scheut 10, laptop, werken, laptop

Nieuws & artikelen