Studeren in deeltijd of duaal

Een klas deeltijdstudenten aan de HAN

Studeren in deeltijd of duaal

Ga jij voor een deeltijd opleiding aan het hbo? Of kies je liever voor een duale opleiding of een korte cursus? Geef je carrière een boost en kom studeren bij de HAN! Maak kennis, meld je aan én ontdek hoe je je studie kunt financieren.

Open Avond 8 maartKies de deeltijd- of duale opleiding die bij jou past

Ga jij voor een deeltijd of duale opleiding bij de HAN? Dan zit je goed! Natuurlijk ga je alle kennis opdoen die je nodig hebt om je carrière een boost te geven. Maar je gaat ook veel mensen ontmoeten, je nieuwe netwerk. Mensen in je klas kunnen je verder helpen, inspireren of nemen inzichten uit de praktijk mee. Door je eigen werkplek en die van je klasgenoten kom je ook in contact met bedrijven. Want: leren doe je samen. Nieuwsgierig geworden? Kom langs op de Open Avond op 8 maart!

Twee deeltijdstudenten in overleg op de HAN

Keuze 1: Ad, bachelor, master of post-hboWelk type hbo-opleiding past bij jou?

Het maakt niet uit of je een mbo-, hbo- of universitair diploma hebt. Of dat je een paar maanden of 4 jaar wilt studeren. De HAN heeft altijd een deeltijd-opleiding die bij jou past! Ga jij voor een associate degree, een bachelor, master of post-hbo?

306809 HBO master student zit met laptop en praat met andere student.

Keuze 2: opleidingsvormDeeltijd of duaal?

Heb je al een baan en wil je daarnaast studeren? Dan kan een deeltijd-opleiding wat voor jou zijn. Of wil je liever dat je studie onderdeel is van je werk? Dan past een duale opleiding misschien beter. Ook in kosten en begeleiding zijn er verschillen tussen deeltijd en duaal. Bekijk in deze video wat bij jou past.

Regelen voor je start

Kennismaken

Heb je een opleiding op het oog maar ben je er nog niet helemaal uit? Ontdek of de opleiding van jouw keuze bij je past. Kom naar een Open Avond, vraag een adviesgesprek aan of studeer alvast een dagje mee!

485808 HAN werkstudent en bezoeker op Open Avond. Ruitenberglaan 31, Arnhem

Aanmelden

Weet je welke deeltijd-opleiding aan de HAN je wilt gaan volgen? Mooi! Aanmelden voor een associate gedree, bachelor of master in deeltijd gaat in 4 stappen. Van toelatingseisen en de intake tot hoe je betaalt.

Student houdt laptop vast met Studielink pagina

Kosten

Wat kost een deeltijd- of duale opleiding of een cursus? Dat hangt af van de opleiding en van jouw persoonlijke situatie. Wist je dat er heel veel regelingen zijn om je studie te financieren? Bekijk alle mogelijkheden.

Werken in mediatheek serieus

Werkplek vinden

Ga je voor een associate degree of bachelor in de deeltijd- of duale variant? Dan heb je meestal een relevante werkplek nodig. Maar hoe vind je die? Bekijk onze tips en zie wat HAN Employment voor je kan betekenen.

Student en docent in gesprek met bedrijf, FEM Employment

Informatie voor

Omscholers

Je wilt je omscholen naar een beroep met meer toekomst of meer zingeving. Maar waar zit toekomst in? En past die baan ook bij jou? Met welke studie kom je daar? We helpen je op weg richting werk met toekomst voor jou.

twee studenten overleggen tijdens hoorcollege

Tijdens je studie

Is je inschrijving rond? Tijd om je zaakjes goed te gaan regelen. Bekijk je jaarrooster en zorg ervoor dat je alle boeken en overig studiemateriaal op tijd in je bezit hebt. Bekijk ook van welke faciliteiten en studiebegeleiding je gebruik kunt maken!

hbo-ict studenten in overleg

Nieuws & artikelen

387945 aanmelden voltijd hbo-opleiding laptop
studenten in de klas
35023 Detailfoto power grid sustainable energy
432567 Video still van video over omscholen naar werktuigbouwkunde door middel van een deeltijdstudie met Tristan Hekkelman. Academie Engineering en Automotive
401012 Deeltijdstudent Bram vertelt over zijn ervaring met de bachelor Elektrotechniek en het omscholen naar de Technische Sector
405535 De eerste lichting van Make IT Work samen met enkele docenten