Hulp bij het vinden van een werkplek

Ga je voor een associate degree of bachelor in de deeltijd- of duale variant? Dan heb je meestal een relevante werkplek nodig. HAN Employment helpt je graag op weg. Met onder meer een gratis sollicitatietraining en een banenmarkt met werkgevers.

Student en docent in gesprek met bedrijf, FEM Employment

Op weg naar werk dat past Alle tips op een rij

Je wilt een deeltijd of duale opleiding volgen maar bent op zoek naar een bijpassende baan. Dit hoef je niet alleen te doen; HAN Employment helpt je op weg op 4 manieren!

Bekijk de podcastTips om een werkplek te vinden

Hoe vind je een relevante werkplek voor bij je deeltijd-opleiding, die ook nog bij jou past? En welke hulp kan de HAN jou daarbij bieden? Luister onze podcast Succesvol studeren voor tips van een deeltijdstudent, HAN Employment én het bedrijfsleven.

Info en inschrijvenNeem contact op!

Eerste hulp nodig bij je zoektocht naar een relevante werkplek? Stuur een mail naar hanemployment@han.nl of meld je meteen aan op de website!

32880 gesprek-studeren-gebouw