Kennismaken en oriënteren

Altijd al een hbo- of masterdiploma willen halen of je willen specialiseren door het volgen van een cursus? Bij de HAN kun je je droom realiseren. Maak kennis en ontdek of de opleiding van je keuze bij je past. Kom naar een Open Avond, vraag een adviesgesprek aan of studeer alvast een dagje mee!

Een bezoeker praat met een deeltijdstudent tijdens de Open Avond op de HAN.

Kom sfeer proeven
 

Open Avond

Heb je een opleiding op het oog en wil je meer weten? Kom dan naar de Open Avond. Tijdens een Open Avond kom je alles te weten over studeren in deeltijd en duaal. Je krijgt een goede indruk van onze opleidingen, we geven tips over hoe je werk en studie combineert en je ontdekt hoe je je studie kunt betalen. Genoeg te halen, dus!

Twee bezoekers van de Open Avond bekijken een informatiefolder.
Studeer alvast mee
 

Volg een proefcollege of meeloopdag

Loop alvast een dag mee en ontdek of de opleiding bij je past! Er zijn proefstudeerdagen, waarin je verschillende colleges en informatiesessies kunt volgen. Andere opleidingen bieden een meeloopdag aan, waarbij je de colleges van die dag volgt. Ervaar hoe het is op de campus en stel je vragen aan studenten en docenten, voordat je een definitieve keuze maakt. 

Studenten en studiekiezers krijgen college tijdens een meeloopdag.
Laatste check
 

Plan een adviesgesprek

Heb je je verdiept in een opleiding maar heb je nog vragen, voordat je definitief besluit? Vraag dan een adviesgesprek aan. Een studieadviseur kijkt mee naar je persoonlijke situatie en eventuele vrijstellingen. Sluit de opleiding aan bij je ambities en mogelijkheden? Wat heb je in huis aan vooropleidingen en werkervaring? Zo toets je jouw verwachtingen en weet je wat jouw persoonlijke studieroute wordt.

sportkunde-deeltijd_studenten-gesprek-laptop1_2022
Voordelen van studeren 

Handig om te weten

Je oriënteert je op een opleiding. Vergeet dan niet onze info te checken over de voordelen van studeren (voor jou én je werkgever) of de mogelijkheden die de HAN biedt om flexibel te studeren. 

Flexibel onderwijs
Je studie moet zich aanpassen aan jou, en niet andersom. Een goede reden om te kiezen voor een studie aan de H…
Voordelen voor je werkgever
Overweegt je werkgever je opleiding te betalen? Dat is goed nieuws. Veel werkgevers hebben opleidingsbudgetten…
Voordelen voor jezelf
Vraag aan 100-jarigen hoe je een gelukkig en succesvol leven leidt. Grote kans dat zij je vertellen dat het be…