Voor je begint met Food & Business

Kom sfeer proeven tijdens de Open Dag voor Food & Business en maak kennis met je nieuwe leven. Studenten en docenten vertellen je graag meer over de opleiding, de studievereniging en de stad Nijmegen. Je bent welkom!


Volg de online Open Dag

Twijfel je nog over je studie Food & Business? Kan je de knoop nog niet definitief doorhakken? Volg dan de Online Open Dagen van de HAN!

Maak kennis met ons!

 • Volg een online voorlichting;
 • Live chatten met docenten en studenten;
 • Bekijk leuke vlogs van studenten;
 • Benieuwd hoe het er op een Open Dag aan toe gaat? Bekijk de sfeerimpressie van Nijmegen!

Kom online proefstuderen

Wil je ervaren hoe het is om Food & Business te studeren? Heb je vragen? Kom dan online proefstuderen. Je volgt samen met aankomende studiegenoten een aantal mini-colleges online, je gaat online aan de slag met een opdracht en je kan al je vragen stellen aan docenten en studenten van de opleiding. We willen jou op deze manier een zo goed mogelijk beeld geven van onze opleiding.

Stel gerust al je vragen, bijvoorbeeld:

 • Hoeveel dagen in de week heb ik les?
 • Welke vakken krijg ik?
 • Welke soort toetsen zijn er?
 • Werk je veel in groepjes?
 • Hoe is het om op kamers te wonen?

Thuis op de bank met de feitenEen handige brochure

Nog een nachtje slapen over je keuze voor Food & Business? Of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? Download hieronder de brochure van Food & Business. Ook handig als je opleidingen wilt vergelijken!

Dit staat in de brochure:

 • korte beschrijving van de opleiding;
 • voor welke beroepen je wordt opgeleid;
 • een checklist of de opleiding bij je past;
 • suggesties voor andere opleidingen;
 • de voordelen van studeren aan de HAN.

Studenten vertellenWelk advies geef je aankomend studenten mee?

Opleiden doen we samenWerkveld

Food & Business is een unieke opleiding waar enthousiaste studenten worden voorbereid op verschillende startfuncties in de foodbranche. Dit doen we niet alleen. Heel veel bedrijven helpen ons hierbij. Studenten krijgen onder andere gastlessen in productontwikkeling, sensorisch onderzoek, productintroductie, marktonderzoek, kwaliteitszorg, marketing en sales. En bedrijven geven onze studenten vaak praktijkopdrachten die door onze studenten worden opgepakt en uitgewerkt. Hierdoor komen onze studenten vaak bij verschillende bedrijven binnen en krijgen ze een goed zicht op het mooie werkveld. In deze brochure lees je meer over de verschillende samenwerkingsvormen.

Direct contact

Vragen over de opleiding? Stel je vraag aan het HAN VoorlichtingsCentrum. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Klaar voor je nieuwe leven?Studeren is niet alleen studeren

Als je gaat studeren, wacht er een nieuw leven. Natuurlijk studeer je voor later. Maar je wilt het ook leuk hebben. Dat kan bij de HAN! In studentenstad Nijmegen zijn volop activiteiten en is er veel gezelligheid. Begin sowieso met de HAN intro.

Hier gebeurt het!Samen op stap in Nijmegen

Nijmegen bruist van de activiteiten. De Vierdaagsefeesten, het culturele Kaaijfestival, musea, restaurants, de vele kroegen en cafés. Als je nog maar tijd hebt om te studeren!

Alweer een keuze: wij helpen je.Op kamers of thuis blijven wonen?

Meer vrijheid of minder kosten? Zelf bepalen wat en wanneer je eet of lekker thuis aanschuiven? De keuze tussen op kamers gaan en thuis blijven wonen is niet altijd gemakkelijk. Wij helpen je graag bij je keuze.

Volgende paginaPraktische info

Alle facts & figures van de opleiding Food & Business staan hier op een rijtje.