Voor je begint met Food & Business

Kom sfeer proeven tijdens de Open Dag voor Food & Business en maak kennis met je nieuwe leven. Studenten en docenten vertellen je graag meer over de opleiding, de studievereniging en de stad Nijmegen. Je bent welkom!

tomatenlokaal studenten, FEM Food & Business

Kijk de online Open Dag terug

Op 27 maart was de laatste Online Open Dag van dit studiejaar. Heb jij 'm gemist? Of wil je de info en voorlichtingen over Food & Business nog eens op je gemak bekijken? Dat kan! Er staat een pagina vol interviews, video's en presentaties voor je klaar.

werken-aan-project

Kom online proefstuderen

Wil je ervaren hoe het is om Food & Business te studeren? Heb je vragen? Kom dan online proefstuderen. Je volgt samen met aankomende studiegenoten een aantal mini-colleges online, je gaat online aan de slag met een opdracht en je kan al je vragen stellen aan docenten en studenten van de opleiding. We willen jou op deze manier een zo goed mogelijk beeld geven van onze opleiding.

Stel gerust al je vragen, bijvoorbeeld:

  • Hoeveel dagen in de week heb ik les?
  • Welke vakken krijg ik?
  • Welke soort toetsen zijn er?
  • Werk je veel in groepjes?
  • Hoe is het om op kamers te wonen?
toekomstlokaal, FEM Communicatie

Proefstuderen voor mbo'ers

Voor de Business & Communicatie opleidingen zijn er gezamenlijke proefstudeerdagen speciaal voor mbo'ers. Zo kun je het niveau van een hbo-opleiding zelf ervaren. Tijdens een mbo-proefstudeerdag krijg je 3 proeflessen van algemene vakken (Engels, Nederlands en Bedrijfseconomie). Daarnaast behandelen we studievaardigheden en is er een meet en greet met studenten die de overstap van het mbo naar het hbo al hebben gedaan.

tomatenlokaal studenten, FEM Food & Business

Sla 3 vliegen in 1 klap door mee te doen met College CoinsStudiekeuze maken met College Coins

3 vliegen in 1 klap? Bekijk hier de video van Food & Business student Joep en hoor welke vliegen dat zijn. Installeer vervolgens de College Coins app op je mobiel en ga aan de slag met leuke challenges die je helpen bij je studiekeuze, waardoor je kennismaakt met de HAN en de omgeving, en ontdek de opleidingen die je interessant vindt. De challenges staan voor je klaar in de app. Bij sommige challenges is het de bedoeling dat je iets inlevert, dit doe je via je eigen Edubook. Je hoeft de challenges niet allemaal tegelijk uit te voeren, je kunt zelf bepalen wanneer je met welke challenge aan de slag gaat. Tussendoor krijg je meldingen met reminders over interessante challenges. Lekker flexibel dus!

studeren

Thuis op de bank met de feitenEen handige brochure

Nog een nachtje slapen over je keuze voor Food & Business? Of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? Download hieronder de brochure van Food & Business. Ook handig als je opleidingen wilt vergelijken!

Dit staat in de brochure:

  • korte beschrijving van de opleiding;
  • voor welke beroepen je wordt opgeleid;
  • een checklist of de opleiding bij je past;
  • suggesties voor andere opleidingen;
  • de voordelen van studeren aan de HAN.
werken aan project, FEM Communicatie

Studenten vertellenWelk advies geef je aankomend studenten mee?

Opleiden doen we samenWerkveld

Food & Business is een unieke opleiding waar enthousiaste studenten worden voorbereid op verschillende startfuncties in de foodbranche. Dit doen we niet alleen. Heel veel bedrijven helpen ons hierbij. Studenten krijgen onder andere gastlessen in productontwikkeling, sensorisch onderzoek, productintroductie, marktonderzoek, kwaliteitszorg, marketing en sales. En bedrijven geven onze studenten vaak praktijkopdrachten die door onze studenten worden opgepakt en uitgewerkt. Hierdoor komen onze studenten vaak bij verschillende bedrijven binnen en krijgen ze een goed zicht op het mooie werkveld. In deze brochure lees je meer over de verschillende samenwerkingsvormen.

creative kitchen brainstorm presenteren, FEM Food & Business

Naast je studieStuderen is niet alleen studeren

Er staat jou straks ook een toffe studententijd te wachten, vol nieuwe vrienden en ervaringen. Check van te voren alvast wat je kunt verwachten. Wat is er naast je studie allemaal te doen in studentensteden Nijmegen en Arnhem? Ga je op kamers of niet? Hoe ontmoet je andere studenten? En waarom mag je de HAN intro niet missen? Lees snel verder.

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Praktische info

Alle facts & figures van de opleiding Food & Business staan hier op een rijtje.