Voor je begint met Commerciële Economie

Als ik kies voor Commerciële Economie aan de HAN, waar kom ik dan precies terecht? Past de studie bij mij? Wat voor type mensen kiezen deze opleiding? Op al die vragen krijg je antwoord als je bij ons langskomt. Je bent hartstikke welkom!

CE studenten in les

Kijk de online Open Dag terug

Op 27 maart was de laatste Online Open Dag van dit studiejaar. Heb jij 'm gemist? Of wil je de info en voorlichtingen over Commerciële Economie nog eens op je gemak bekijken? Dat kan! Er staat een pagina vol interviews, video's en presentaties voor je klaar.

Kom online proefstuderen bij Commerciële Economie

Wil je ervaren hoe het is om Commerciële Economie te studeren? Meld je dan aan voor het online proefstuderen. Samen met aankomende studiegenoten neem je deel aan een online Q&A met studenten. Hier kun je alle vragen stellen die je hebt. Daarnaast krijg je een virtuele tour door het gebouw. En je krijgt meer informatie over de opleiding. We organiseren ook proefstudeerdagen speciaal voor mbo'ers die het niveau van een hbo-opleiding willen ervaren.

Stel gerust al je vragen, bijvoorbeeld:
•       Hoeveel dagen in de week heb ik les?
•       Welke vakken krijg ik?
•       Welke soort toetsen zijn er?
•       Werk je veel in groepjes?
•       Hoe is het om op kamers te wonen?

Sla 3 vliegen in 1 klap door mee te doen met College CoinsStudiekeuze maken met College Coins

3 vliegen in 1 klap? Jazeker! Installeer de College Coins app op je mobiel en ga aan de slag met leuke challenges die je helpen bij je studiekeuze, waardoor je kennismaakt met de HAN en de omgeving, en ontdek de opleidingen die je interessant vindt. De challenges staan voor je klaar in de app. Bij sommige challenges is het de bedoeling dat je iets inlevert, dit doe je via je eigen Edubook. Je hoeft de challenges niet allemaal tegelijk uit te voeren, je kunt zelf bepalen wanneer je met welke challenge aan de slag gaat. Tussendoor krijg je meldingen met reminders over interessante challenges. Lekker flexibel dus!

studeren

Thuis op de bank met de feitenEen handige brochure

Nog een nachtje slapen over je keuze voor Commerciële Economie?  Of wil je het er nog eens met je ouders over hebben? Download hieronder de brochure van Commerciële Economie. Ook handig als je opleidingen wilt vergelijken!   

 

Dit staat in de brochure:  

  • korte beschrijving van de opleiding; 

  • voor welke beroepen je wordt opgeleid; 

  • een checklist of de opleiding bij je past; 

  • suggesties voor andere opleidingen; 

  • de voordelen van studeren aan de HAN.

Studenten vertellenTips voor nieuwe studenten

Naast je studieStuderen is niet alleen studeren

Er staat jou straks ook een toffe studententijd te wachten, vol nieuwe vrienden en ervaringen. Check van te voren alvast wat je kunt verwachten. Wat is er naast je studie allemaal te doen in studentensteden Nijmegen en Arnhem? Ga je op kamers of niet? Hoe ontmoet je andere studenten? En waarom mag je de HAN intro niet missen? Lees snel verder.

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500

Praktische info

Alle facts & figures van de opleiding Commerciële Economie staan hier op een rijtje.

Studeren en overleggen in The Brew, portrait